Horoscopul zilei de joi, 13 septembrie 2018

BERBEC
Călătoria pe care o faci acum – că e una la propriu sau la figurat – are efecte puternice asupra ta, pentru că te întorci acasă cu alt tonus. Mai bun, mai încrezător, mai optimist, semn că pe parcursul acestui drum ai descoperit aspecte care îţi dau acum alt chef de acţiune. Întâlneşti oameni care te stimulează să faci lucruri noi, treci prin locuri care te încarcă de o energie pozitivă, afli informaţii care deschid noi perspective asupra viitorului, semn că, din când în când, e nevoie să ieşi din mediul tău obişnuit şi strâmt pentru a-ţi umple bateriile. Poate fi un sens nou de explorat şi care te duce foarte repede spre o destinaţie atractivă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Chiar dacă aşteptai ceva mai deosebit, astăzi, măcar e linişte şi calm în jurul tău, starea perfectă pentru a te relaxa şi pentru a te detaşa de toată agitaţia prin care ai trecut recent. Ai nevoie, din când în când, să te rupi de toate, să nu te mai gândeşti la nimic decât la sufletul şi corpul tău, deci dedică-ţi această zi, în banalitatea ei, odihnei tale. Spune nu la orice provocare ce vine către tine. Închide telefonul şi calculatorul, nu răspunde la nicio propunere care ar cere de la tine chiar şi cel mai mic efort, pentru că această zi are rolul de reîncărcare a bateriilor. De mâine vei fi iar disponibil!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Priveşte cu atenţie direcţia în care vâsleşti! Nu ţi se pare că mergi împotriva curentului? De aceea ai impresia că nimic nu evoluează, deci ar fi bine să nu te mai opui atâta. E încăpăţânarea ta proverbială cea care te ambiţionează să mergi mai departe chiar dacă nu sunt întrunite condiţiile unui succes deplin, dar vei descoperi singur, la un moment dat, că ambiţia nu e atitudinea cea mai potrivită aici. Sunt momente în care ar fi indicat să te laşi dus de val în voia lui, ca să vezi unde te duce. Dacă te comporţi ca apa care se scurge printre pietre, vei trece mult mai uşor de bolovanii de pe parcurs. Fii curgător, flexibil, lasă-te dus de curent!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Un succes profesional te scoate azi mai mult în evidenţă, deci ai numai motive de sărbătoare. Nu e un succes propriu, au participat şi alţii la acest moment şi, lucrând împreună, cot la cot, iată că aţi ajuns la acest nivel care vă face pe toţi să fiţi mândri. Cea mai mare bucurie va fi în clipa în care şeful vă va lăuda public, dar dacă doar unul din voi este cel ovaţionat, acesta ar trebui să amintească imediat că reuşita a fost comună.  Fără participarea celorlalţi nu s-ar fi ajuns aici…
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Trebuie să fii prezent într-o altă locaţie decât cele cu care erai obişnuit în programul zilnic, căci prezenţa ta este folositoare pentru rezolvarea cu succes a unor sarcini concrete. Călătoriile au rezultate vizibile, de care poţi fi mândru. Nu te întorci acasă fără ceva palpabil, pe care să-l consideri rodul material al eforturilor tale de azi. Posibil să fii toată ziua pe drumuri în interes de serviciu, ceea ce poate fi extenuant, dar măcar rezolvi cu brio ceea ce aveai în plan, nefiind deplasări inutile.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Nici n-ai început bine, că deja se termină un proiect de la care aveai mari speranţe, semn că n-ai pornit cu dreptul. Revizuieşte repede toată strategia, ca să nu pierzi tot ce ai construit până acum, pentru că ar fi nevoie de o analiză retrospectivă foarte rapidă înainte de a trece mai departe. Vei descoperi unde e hiba, o vei repara de urgenţă şi apoi vei schimba macazul din mers, recuperând astfel toţi paşii parcurşi înainte. Ba chiar, după un astfel de răgaz de gândire, ai putea face paşi mult mai mari înainte, descoperind ce bine ai reparat piedica ce te oprise din elan. Nu e un eşec, e doar o gură de aer proaspăt înainte de asaltul decisiv.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Nu pune sare pe rana unui prieten care trece prin clipe dificile. Ai putea fi tentat să-l critici, să-l judeci, să-i arunci în spate tot felul de acuze, or el numai de asta nu are nevoie. Încearcă să te pui în locul lui pentru o clipă, să vezi ce simţi, pentru că e posibil ca el să nu fie vinovat de situaţia în care se află. Poate nu înţelegi foarte bine prin ce trece, de aceea ar fi bine să-i asculţi mai atent punctul de vedere, ca să descoperi cum a ajuns aici. După ce vei afla ce i s-a întâmplat, vei putea să-i oferi sfaturi foarte bune pentru a depăşi impasul, deci rolul tău poate fi mult mai bun ca prieten care îi ridică moralul decât ca prieten care… îi face morală!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Te complaci într-o stare de lene şi renunţare care nu te reprezintă, dar nu te afli în cea mai stimulativă companie. Cei din jurul tău par învinşi şi te influenţează şi pe tine să aluneci pe panta pesimismului alături de ei. Nu te lăsa dominat de atitudinea lor negativistă, pasivă, fatalistă chiar, de parcă toate ar merge oricum rău. Nu-i adevărat: tu ai alte resurse, altă atitudine de viaţă, altă energie interioară pe care trebuie să le scoţi la iveală. Ba poate îi vei trage şi pe ei după tine, înapoi la lumină, ca atare rămâi orb şi surd la toate încercările tovarăşilor tăi de a te ţine captiv în tristeţe, supărare şi abandon. Acestea nu sunt compatibile cu starea ta!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Faci ce faci şi tot la trecut te raportezi, de parcă ai trăi şi astăzi din vechi succese sau de parcă tu,c el de azi, ai fi tot una cu cel de acum un an sau zece. Nu e adevărat: ai evoluat, te-ai schimbat, te-ai maturizat, timpul a trecut şi a lăsat urme asupra celui care eşti acum, ca atare nu mai povesti lumii despre tine, cel de odinioară. E ca şi cum ai fost Miss Boboc in liceu şi tu ai acum 40 şi tot aşa te crezi încă, sau pe la 20 de ani s-a scris despre tine în ziare şi, acum, la 50, încă te lauzi cu succesul tău de demult. Revino în prezent şi vorbeşte despre cel care eşti acum, fără să te tot întorci la vremuri de odinioară care, sigur, au contat, dar au trecut totuşi.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Criticile celor din jur îţi taie tot elanul cu care ai început o activitate nouă şi, în loc să scoţi la iveală latura ta luptătoare, care trece peste orice, te laşi copleşit de atitudinea lor agresivă. Nu te lăsa păgubaş atât de uşor, e doar un hop trecător care are rolul de a te motiva şi mai mult, ca atare hai, ambiţionează-te să demonstrezi că ştii ce vrei, că poţi obţine ceea ce vrei, chiar şi în ciuda atâtor oprelişti. Unii nu ştiu altceva decât să judece pe alţii iar azi tu eşti cel care intră în colimatorul răutăţilor lor, cu sau fără motive. Adună-ţi forţele şi demonstrează tuturor că cel care ştie cel mai bine ce face eşti tu!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Ai toate motivele de satisfacţie astăzi, de parcă îţi ies toate ca la carte! Şi planul sentimental e favorizat, având parte de momente tandre şi emoţionante alături de cel drag, dar şi planul profesional e marcat de ocazii excelente de a te remarca. Competiţia care se resimte la serviciu se dovedeşte a fi de bun augur, semn că nu trebuie să dai înapoi când apare altul mai curajos sau mai bine pregătit decât tine, ci dimpotrivă, să faci un pas în faţă şi să arăţi ce ştii, ce poţi, care e talentul tău principal! Ai cu ce te mândri şi cu ce te lăuda, îţi mai trebuie doar un dram de tupeu şi de încredere în propriile forţe. Aici trebuie să lucrezi cel mai mult!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Nu pune la suflet finalul de drum cu care dai piept astăzi. Da, primul şoc e sever şi dureros, dar, după o vreme, privind înapoi, îţi vei da seama că acest final era exact ceea ce aveai nevoie. Acum te poţi relaxa, te poţi detaşa de tot ce a fost, închizi acel capitol pentru a te putea concentra la altceva, poate mult mai plăcut ţie. Veştile acestei zile conţin o oarecare doză de tristeţe, dar întotdeauna există şi o faţă ascunsă a lucrurilor. Exact ceea ce nu se vede acum este ce putea ieşi mai bun de aici, deci nu te întrista! Vezi că există totuşi şi jumătatea plină a paharului! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com