Horoscopul zilei de duminică, 6 ianuarie 2019

BERBEC
Eclipsa şi Luna Nouă pun accent pe planurile tale socio-profesionale. Cer mult de la tine, mai ales o analiză foarte serioasă a ceea ce doreşti să realizezi, să clădeşti, să atingi, cândva, în carieră. E bine să stai puţin şi să chibzuieşti pe îndelete, încotro vrei să mergi, să faci planuri pe termen lung, pe ani de zile chiar, pentru că eclipsa te susţine să trasezi direcţii extrem de solide. Eşti sprijinit să descoperi aspecte care erau acolo, dar parcă te temeai să le foloseşti, să le scoţi la lumină. Poate primeşti un sfat, poate descoperi o informaţie, poate întâlneşti o persoană a cărei autoritate o respecţi, poate ajungi chiar tu la o concluzie ce va avea efecte majore asupra ascensiunii tale pe viitor. Poate nici ţie nu-ţi vine a crede cât de matur ai devenit!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Eclipsa şi Luna Nouă însoţite de Saturn sunt nişte sfătuitori înţelepţi care ar merita ascultaţi cu luare aminte! Fii pe fază la orice pont, orice sfat, orice lecţie de viaţă care vine la tine pe diverse căi, pentru că ar putea avea efecte dintre cele mai serioase de acum încolo. Parcă ar fi o lecţie oferită de-a gata, în rezumat, o concluzie pentru care, în alte condiţii, ai fi muncit mult şi bine ca să ajungi la acelaşi pont, deci primeşte ceea ce se îndreaptă către tine şi apoi pune în practică. Nici nu ştii de unde vine sfatul cel mai bun, deci ieşi în lume , ciuleşte urechile, ascultă ce spun alţii mai experimentaţi, sună un prieten mai matur, pune mâna pe carte, pentru că o informaţie extrem de importantă e în drum spre tine şi trebuie s-o recepţionezi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Luna Nouă însoţită de eclipsă şi de un Saturn companion are efecte bizare asupra ta. Nu e genul tău să stai în umbră, nici să te retragi din iureşul evenimentelor, dar de data aceasta ceva îţi spune că e mult mai bine să stai în banca ta, să nu faci prea multe valuri, chiar să nu spui nimic. Preferi anonimatul sau izolarea, nu pentru că nu ţi-ai găsi locul printre ceilalţi, ci pentru că pregăteşti ceva, coci tu ceva şi nu vrei să faci prea multă zarvă pe seama planurilor tale. Sunt emoţii foarte greu de interpretat, un fel de distanţă faţă de restul lumii, un pic de rezervă, preferând să laşi pe alţii să se agite. Tu taci şi pregăteşti în sinea ta un plan ce va ieşi curând la lumină, dar deocamdată planează misterul peste planurile tale. Poate chiar e bine să le ţii pentru tine o vreme!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Luna Nouă de azi, ce coincide şi cu o eclipsă de Soare, la care mai contribuie şi un Saturn însoţitor, te vizează direct. Viaţa în doi e direct vizată de aceste aspecte astrale care seamănă cu un examen de maturitate. Ceva ce ai presimţit demult că ar exista acum iese la iveală sau îşi arată faţa până acum nevăzută. Poate o presimţire ciudată ţi se confirmă, poate un secret bine ascuns ţi se destăinuie. Poate o emoţie pe care nu ai acceptat-o îşi cere drepturile să fie exprimată. E greu să faci lumină în această zonă de sentimente obscure, dar poate era şi timpul, ca să nu mai ascunzi sub preş ceva ce era destul de evident şi probabil nu de azi de ieri… Trebuie să accepţi realitatea, fie că-ţi place, fie că nu…
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Luna Nouă combinată cu eclipsă şi un Saturn în conjuncţie te obligă să te gândeşti la responsabilităţile tale. Eşti pregătit să iei pe umerii tăi şi mai mult, obligaţii pe care oricum le duci în spate cu maturitate, dar de data aceasta simţi o povară şi mai mare care cere mult de la tine. Poate ţi-e gândul la nişte probleme de serviciu şi-ţi tot baţi capul cum să le rezolvi, iar eclipsa de azi te ajută să primeşti informaţii utile care vor putea fi puse în practică în viitor. Stai şi trasezi o strategie pe termen lung legată de planurile tale profesionale, ba chiar descoperi că ştii deja ce ai de făcut, dar tot amânai momentul. Ideea e deja în memoria ta, în bagajul tău de experienţe de viaţă, deci ajunge doar să faci linişte ca să-ţi auzi intuiţia cum îţi şopteşte soluţia.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Eclipsa de Soare de azi, accentuată şi de Saturn prin preajmă, îţi spune să te concentrezi asupra inimii tale, asupra dorinţelor tale cele mai mari în iubire. E ceva ce-ţi doreşti de mult şi nu mai primeai, dar pesemne că nu vine din senin, nu cade plocon la poartă. Chiar dacă tu mizai pe noroc ca să-ţi împlineşti acel vis, îţi dai seama că deţii instrumentele concrete pentru a trece la fapte, pentru a construi chiar tu ceea ce îţi doreai atât de mult. Poate ţi se cere mai multă profunzime în iubire, mai multă maturitate şi răbdare, deci nu privi iubirea doar prin prisma fluturilor din stomac, pentru că de data aceasta raţiunea va trasa cele mai bune direcţii de mers. Lasă creierul să spună ce trebuie să faci, pentru că ştie mai bine! Cuvântul acesta – trebuie – va prelua cârma inimii tale!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Luna Nouă cu eclipsă de azi te ajută să intri în legătură cu sufletul tău. Nu ai mai avut parte de o asemenea profunzime, de o asemenea sondare în adâncurile fiinţei tale, deci profită de acest eveniment astral pentru a ajunge în cel mai ascuns ungher al sufletului. Poate ajungi până la spiritul tău, deci să nu te mire că ai senzaţii ciudate, amintiri neobişnuite, poate te paşte vreo criză existenţială sau chiar o vagă depresie… Parcă ar ieşi la lumină din cele mai îndepărtate sau vechi unghere ale fiinţei tale, din viaţa trăită până acum sau, cine ştie, poate chiar din alte existenţe anterioare – emoţii puternice ce se cereau a fi eliberate. Lasă-le să se manifeste. E ca un dop pe care-l scoţi la o sticlă de şampanie şi de acolo dă pe afară emoţia ţinută ani de zile sub control.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Luna Nouă de azi e mai specială, pentru că vine la pachet şi cu o eclipsă şi cu un Saturn în conjuncţie. Ele cer de la tine profunzimea declaraţiilor, maturitatea deciziilor, deci… ai grijă ce spui, nu te juca nici cu vorbele, nici cu deciziile, nici cu informaţiile pe care le transmiţi. Nu te grăbi să deschizi gura, stai şi chibzuieşte profund ce vrei să transmiţi altora, pentru că s-ar putea ori să fii interpretat exact invers decât ai dori tu, ori să sune prea dificil pentru unii. Trebuie să-ţi ajustezi comunicarea în funcţie de auditoriul tău, deci nu face filosofii de viaţă cu cei mediocri şi nici nu ridica ştacheta raţionamentelor tale prea sus, pentru că mesajul tău va rămâne neînţeles de lume. Dacă vrei să spui ceva, fă-o prin exemple concrete care să fie uşor de înţeles, logice, matematice, palpabile, pentru că ideile tale de acum sunt mai greu de perceput. Poate eşti prea deştept, pe alt nivel intelectual, de aceea nu găseşti cuvintele potrivite. Gândeşte bine cum s-o spui, cui s-o spui?
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Luna Nouă cu eclipsă şi Saturn la pachet îţi atrag atenţia asupra felului în care îţi câştigi pâinea. Nu asupra sumei pe care o ai acum în buzunar, ci asupra perspectivelor tale financiare. Ți se cere să concepi o strategie pe termen lung legată de veniturile tale, dar nu folosind aceleaşi mijloace ca până acum. E vremea să te gândeşti la o schimbare în carieră, la altă profesie, la alt nivel, la altă funcţie, pentru că meriţi mai mult sau poţi mai mult. E vremea să ieşi şi tu la lumină, să lupţi pentru a te afirma, pentru că felul în care te vor vedea ceilalţi acum, în plan profesional, se va oglindi şi asupra situaţiei tale financiare. Gândeşte-te ce nu ştie lumea despre tine, ce talente ţii ascunse, ce calităţi ai dar nu le-ai pus niciodată la treabă. Scoate-le la iveală pentru că viaţa ta ar putea fi mai stabilă datorită acestor aşi din mâneca ta.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Eclipsa şi Luna Nouă au loc în zodia ta, ba îl mai prind şi pe Saturn la mijloc, deci clar că eşti printre cei mai vizaţi de evenimentele astrale de deasupra. Lucruri pe care le-ai început demult pot ajunge acum la un nivel care să-ţi inspire stabilitate şi claritate, deci munca ta de atâta vreme este recompensată. Ai avut răbdare, dar nimeni nu are mai multă răbdare ca tine, deci acum vezi cu ochii tăi roadele eforturilor depuse. A fost o construcţie lentă la care ţi-ai adus foarte serios contribuţia, dar iată că a meritat, pentru că acum faci un pas în faţă şi arăţi cine eşti, ce ai învăţat, ce ai realizat. Nu e doar satisfacţia muncii împlinite, e mai mult decât atât, acel sentiment că totul s-a materializat conform planurilor tale.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Eclipsa şi Luna nouă au loc într-o zonă liniştită, deci tu eşti printre cei care azi nu-şi doresc altceva decât linişte, odihnă, somn de voie sau unele activităţi ceva mai retrase, fără a ieşi prea mult în agitaţia lumii. Ba chiar ar fi benefic să-ţi încarci bateriile în intimitate, în izolare, fără multă lume în jurul tău, ceea ce e o noutate pentru tine, un sociabil prin definiţie, dar azi parcă nu laşi pe nimeni să-ţi stea prin preajmă. Liniştea pe care o alegi de bunăvoie te ajută să faci puţină ordine în planurile tale, să descoperi puncte care necesită mai multă atenţie, să vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă, şi astfel să pregăteşti o strategie pe termen lung care va duce, cândva, la rezultate palpabile demne de laudă. Dar e cale lungă totuşi până acolo, ia-o uşor, etapă cu etapă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Eclipsa şi Luna Nouă de azi te derutează, pentru că nici tu nu ştii cum să tratezi atmosfera acestei zile. Să stai singur, să dormi, să visezi sau să ieşi în lume? Chiar dacă alegi a doua variantă, de a socializa, de a discuta cu lumea, parcă nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu tovarăşii tăi de discuţii, parcă te simţi printre străini. Nu tu comunicare, nu tu apropiere sufletească, se resimte o oarecare răceală între tine şi ceilalţi. Totuşi, poţi folosi de minune această aparentă linişte, pentru că nu e întotdeauna de preferat să te înconjori de multă lume. Chiar şi în mijlocul celei mai mari aglomeraţii, tu parcă vrei să faci opinie separată, pentru că ai vrea să te ocupi de visele tale, de dorinţele tale cele mai mari, deşi eşti conştient că nimic nu se clădeşte peste noapte. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com