Horoscopul zilei de duminică, 30 iunie 2019

BERBEC
Sunt momente când cel mai bine e să rămâi în umbră şi să nu atragi prea mult atenţia asupra ta, pentru că unii abia aşteaptă să se lege de cel mai mic motiv ca să te critice sau să te atace. Mai bine taci şi faci, decât să povesteşti înainte de ai de gând să realizezi, pentru că răutăţile unora te-ar putea opri din elan înainte de a încerca. Nu ai alături de tine companioni prea buni, ci mai degrabă nimereşti printre invidioşi care stau cu ochii pe tine gata să-ţi fure ideile sau să-ţi taie elanul. Dacă vezi că nu ai cu cine discuta astăzi, mai bine stai pe margine şi-i laşi pe ei să se manifeste cum vor, dar nu interveni ca să nu atragi tirul săgeţilor lor către tine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Ai timp berechet să stai şi să cântăreşti o situaţie încurcată. Nu te împinge nimic şi nimeni de la spate să te grăbeşti să dai un răspuns imediat, deci ia-ţi tot timpul necesar pentru a chibzui şi a privi lucrurile din toate direcţiile posibile, ca abia după aceea să extragi concluzia finală. Cu cât analizezi mai atent, cu atât descoperi mai multe puncte de vedere şi eşti mulţumit că ai avut suficient timp să verifici totul cu atenţie, pentru că dacă ai fi fost presat de termene limită, ai fi luat decizii pripite. Profită de răgazul primit în dar!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Stai şi cântăreşte atent, ca într-o balanţă, argumentele pro sau contra, informaţii pe care le deţii, senzaţiile care te încearcă, pentru că vei reuşi să faci ordine între situaţiile extreme. Chiar dacă totul oscilează între alb şi negru, bine şi rău, da şi nu, vei reuşi să discerni foarte atent între toate aspectele diametral opuse şi să iei decizia corectă. Nu te grăbi la prima idee care îţi vine în minte, mai bine mai aduni detalii înainte de a-ţi exprima ultimul cuvânt, pentru că lucrurile se pot schimba şi de la o oră la alta, şi te vor deruta şi mai şi. Chibzuieşte pe îndelete şi abia după aceea spune ce ai ales.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Dacă vezi că atmosfera se tensionează în jurul tău prin mediile prin care treci, ieşi imediat de acolo, ca să nu te influenţeze şi pe tine negativ. Eşti ca un burete care absoarbe energiile celor cu care intri în contact, iar azi nu ai parte de tovarăşi prea plăcuţi. Unii critică prea mult şi nimic nu le convine, alţii aduc injurii sau bârfesc, deci cum să te simţi în largul tău într-un spaţiu din care lipsesc bunăvoinţa, amabilitatea, armonia? Cel mai bine e să eviţi astfel de grupuri, pentru că vei simţi de la o poştă dacă ceva nu e în regulă acolo. Dacă îi tolerezi aşa, nu trece mult şi te iau şi pe tine în vizor cu judecăţi severe.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Prezenţa prietenilor are efecte miraculoase asupra psihicului tău, deoarece nu ai timp să te gândeşti la ale tale datorită veseliei şi gălăgiei create de ei. Implică-te în buna dispoziţie din jurul tău, pentru că îţi vei reîncărca bateriile şi nu te vei mai stresa cu problemele zilnice. Chiar ai nevoie de o zi ca de vacanţă, de totală detaşare, în care să îţi aduci aminte de lucrurile amuzante, frumoase, uşoare ale vieţii. Ce atâta încrâncenare, obsedat de tot felul de probleme? Arată că reuşeşti să te rupi de orice şi să te simţi bine alături de cei care te invită la joacă sau la aventură.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Eşti motivat de o pasiune nouă, de parcă te cuprinde un elan revoluţionar ce are la bază o activitate care îţi face imensă plăcere. Când faci ceva cu drag, şi roadele vor fi excelente, de aceea pui suflet în tot ce faci. Totul evoluează foarte repede, pentru că nici nu simţi efortul sau oboseala atunci când te implici în ceva atât de plăcut sufletului. Poate fi o activitate în cuplu, poate fi timpul petrecut în familie, poate fi un hobby personal ce te umple de satisfacţie, ca atare ziua are numai emoţii pozitive de oferit.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Dacă pleci la drum, efectele acestei călătorii vor fi cu totul speciale, de parcă ţi-ai reîncărca sufletul de bucurie, de linişte şi calm. E ca o excursie de plăcere prin locuri de care îţi era dor, sau pe oriunde treci, descoperi lucruri care îţi răsfaţă simţurile, care te fac să zâmbeşti sau poţi spune chiar că eşti fericit. Poate cineva drag ţie, plecat departe, se întoarce acasă şi îl primeşti cu braţele deschise, ca atare călătoriile, distanţele, veştile de departe au un efect psihic cu totul aparte asupra sufletului tău.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Nu te simţi în apele tale, te încearcă unele emoţii negative de parcă te-ai teme de ceva încă nevăzut, încă inexistent, ca o presimţire sumbră. Nu te lăsa copleşit de această stare de disconfort emoţional, pentru că, după ce totul va trece, vei râde de sensibilitatea şi fragilitatea de care dai dovadă. Nu va fi nimic grav, nimic atât de serios încât să merite acest stres şi atâta bătaie de cap, deci priveşte şi partea bună a lucrurilor. E un fleac, la urma urmei, care trebuie tratat cu indiferenţă. Nimic nu e atât de negru pe cât ţi se pare ţie în acest moment: zâmbeşte!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Ai pornit un drum nou, interesant, dar primii paşi aduc deja şi primele piedici. Nu trebuie să te laşi influenţat de acestea, obstacolele sunt absolut normale la orice început de drum, deci trebuie să-ţi menţii interesul viu, pentru că de hopuri nu scapă nimeni. Mergi mai departe, luptă cu ambiţie împotriva celor ce ţi se opun, celor care spun nu la propunerile tale, pentru că succesul acestui proiect depinde enorm de voinţa ta, de energia pozitivă pe care o investeşti şi de curajul de a trece peste toate opreliştile, deloc puţine, care se vor ivi pe parcurs.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Stai pe loc, nu ieşi azi la cumpărături şi nici nu lua decizii majore cu banii de care dispui, chiar dacă ţi se pare că se află pe un nivel promiţător. Dacă vei cheltui acum aceşti bani pe care i-ai acumulat cu greu în timp îndelungat, vei amâna sau chiar bloca alte proiecte costisitoare în care ai putea investi foarte bine aceste sume. Mai aşteaptă, mai pune un ban deoparte, economiseşte, pentru că va veni o zi când aceste sume vor putea fi valorificate perfect, dar dacă le arunci acum pe fereastră pe cine ştie ce cumpărături, vei regreta nechibzuinţa de acum!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Eşti foarte ataşat de ceva din trecut de care încă nu te poţi rupe. Fie că e vorba de amintiri frumoase din care îţi alimentezi şi acum inima, sau amintiri nu tocmai plăcute pe care le tot cari după tine fără rost, tot acolo în urmă te concentrezi, în loc să fii atent la ce se petrece acum în preajmă. E un moment în care te retragi mai mult în vremuri de odinioară care mai au încă un rol în viaţa ta, poate pentru că nu ai rezolvat vechi obligaţii sau pentru că simţi că atunci erai mai fericit, mai în siguranţă. Ia din trecut doar ceea ce te ajută, nu căra după tine un balast stresant.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Eşti şi obosit, dar şi ceva mai comod, încât nu ai chef azi de nimic care te-ar putea solicita cât de puţin. Vrei să fii lăsat în pace să dormi mai mult, să citeşti, să leneveşti la tine acasă. Probabil eşti extenuat după o perioadă foarte încărcată şi numai alte activităţi obositoare ţi-ar mai lipsi acum, ca atare vei spune absent la orice provocare, la orice acţiune în care te invită ceilalţi, la plimbări. Somn de voie, îţi spui, sau activitate sedentară în confortul tău casnic, răsfăţându-ţi simţurile cu lucruri dulci, plăcute, relaxante. Aveai şi tu nevoie de acest repaus total în care să te apleci asupra dorinţelor tale! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com