Horoscopul zilei de duminică, 26 mai 2019

BERBEC
Un noroc chior poate viza situaţia ta materială, deci fii atent la şansele care apar nu se ştie de unde. E un fel de situaţie neprevăzută care are mai multe de oferit decât ai fi putut spera vreodată, deci nu subestima momentele aparent neînsemnate, pentru că nici nu poţi gândi ce pot aduce. Poate faci o afacere foarte profitabilă, găseşti pe undeva un portofel cu bani, descoperi o sumă uitată prin buzunare sau afli o veste care rezolvă ca prin farmec o situaţie dificilă. Norocul apare din senin şi le aşează pe toate foarte bine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Declară-ţi foarte sincer intenţiile ca să nu fii acuzat mai târziu pe nedrept că ai fi ascuns ceva. Vino cu argumente solide, cu documente incontestabile, cu dovezi care să joace un rol important în toate acţiunile cu iz legal de pe parcursul zilei. Vei inspira multă încredere şi seriozitate în tot ce promiţi încât ai şanse să obţii o victorie de toată frumuseţea tocmai datorită credibilitătii tale. Faptul că îţi susţii punctul de vedere cu argumente puternice, nimeni nu poate contesta poziţia ta şi ţi se va da dreptate.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Nu te poţi detaşa de o emoţie din trecut care are încă influenţă asupra ta. Te năpădesc regretele, nostalgiile, amintirile nu tocmai plăcute şi retrăieşti aproape identic un eveniment din trecut cu un impact emoţional maxim asupra ta. Doare încă, nu poţi uita sau ierta ceva, dar merită să treci în revistă cele întâmplate pentru a înţelege, după atâta timp, cu alţi ochi unde ai greşit. Dacă se întâmplă şi a doua oară acelaşi lucru, e semn ori că ţi se mai acordă o şansă de a face totul bine, ori mai ai nişte lecţii de învăţat de aici.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
E vânzoleală mare în jurul tău şi dai peste oameni şi mai nervoşi care agită şi mai mult spiritele. Nu poţi rămâne impasibil la starea de tensiune care se creează şi e absolut normal să te enervezi şi tu odată în plus când toată lumea din  jur face tărăboi. A încerca să aplanezi tensiunile e absolut inutil, ca atare canalizează energia în exces spre un domeniu care chiar are nevoie de violenţă, ambiţie, impulsivitate, autoritate. Folosite cu cap, acestea pot deveni calităţi şi pot genera rezultate demne de laudă, nu doar nervi şi conflicte.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Dialogul este un pic cam agitat astăzi, pentru că ai ţinut în tine mult timp o serie de aspecte bine păzite cărora le-a venit acum rândul să fie exprimate. E vremea destăinuirilor, a adevărurilor spuse pe şleau, a secretelor descoperite, dar e posibil ca efectul acestor confesiuni să nu fie unul prea plăcut, ci pot genera tensiuni şi mai mari. Dacă ai continua să taci, probabil ar fi mult mai bine pentru relaţia ta cu anumite persoane, pentru că nu oricine apreciază sinceritatea şi dezvăluirile tranşante.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Ceea ce se petrece azi în jurul tău te pune pe tine în valoare, dar nu neapărat în cea mai bună formă posibilă. Tot ce spui, tot ce faci, iese în evidenţă într-un fel aparte, pentru că nu poţi sta cuminte fără un gest cât de cât şocant despre care lumea să vorbească, dar nu sunt gesturi cu care te poţi mândri întru totul. Unii ar putea să te denigreze, să te bârfească, să te pună într-o lumină defavorabilă, ceea ce te obligă să vorbeşti şi mai mult de tine, dar nu toată lumea te apreciază. Nu poţi mulţumi pe toată lumea.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Eşti pus în faţa unei decizii şi nu ştii cui să dai prioritate: raţiunii sau sentimentelor? Ambele au ceva de spus în problema de faţă, dar se pare că vei asculta doar ce-ţi transmite mintea. Ai de ales între ce a bine să faci, moralmente vorbind, şi ce ţi-ar plăcea ţie să faci. Emoţia trece pe un plan secund, spre regretul tău că trebuie să-ţi sacrifici sau înăbuşi din nou dorinţele cele mai puternice, dar de data aceasta consideri că inima ar putea face o greşeală, spre deosebire de logica şi raţiunea puse în joc ce te vor ajuta să extragi concluzia cea mai înţeleaptă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Ocupă-te mai mult de corpul tău, de toate nivelurile organismului tău, pornind din interior către exterior. Dacă ai unele dubii cu privire la starea ta de sănătate, ar fi bine să-ţi scoţi aceste temeri din minte şi ori să te duci la un medic şi să vezi că eşti ok, ori să-ţi schimbi regimul de viaţă începând de acum; alimentaţia, medicaţia, ritmul de viaţă, şi, mai presus de orice, psihicul! Totul porneşte de la sănătatea corpului tău fizic, şi dacă acesta e în deplin echilibru, şi restul corpurilor tale – mental, emoţional, spiritual, astral – vor avea numai de câştigat.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Veştile care sosesc de la cei de acelaşi sânge te stimulează, te bucură, te pun pe gânduri, dar într-un mod pozitiv, pentru că sunt evenimente care luminează familia, care vă bucură pe toţi, care vă fac să vă împărtăşiţi cu mai mult entuziasm, unii altora. nenumăratele motive de bucurie. Se simte chiar aer de sărbătoare care vă apropie mai mult unii de alţii, inimă lângă inimă, chiar dacă vă despart kilometri. Schimbarea pe care o decizi astăzi va avea efecte benefice asupra tuturor celor care locuiesc în casa ta şi care aşteaptă de la tine soluţia optimă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Nu te astepta ca marile tale planuri de acum să se concretizeze peste noapte deoarece ţi se va cere o imensă răbdare. Important e că ele sunt posibile, deci nu contează cât de mult va dura de vreme ce vei ajunge într-un final la rezultatele promise. Primeşti de undeva chiar o garanţie că, odată şi-odată, toate se vor aşeza conform planurilor tale de acum, ca atare adună-ţi toate forţele cu speranţa că nu mai e mult până la victorie. E doar o chestiune de timp!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Ai un rol salvator în viaţa unor persoane care trec prin momente dificile. Poate nici nu-ţi dai seama cât de important eşti, pentru că ai tendinţa să te vezi ca un om absolut normal, care nu are nimic special pentru a influenţa major destinul altora, dar nu e deloc aşa! Ai venit pe lume cu o misiune personală, de care nu eşti întotdeauna conştient, ba chiar te mai întrebi uneori care este, dar azi poţi primi o confirmare interesantă cu privire la această mare dilemă existenţială. Ceea ce ai de oferit unui sărman, sfatul pe care îl dai unui debusolat, simpla ta companie pentru un însingurat, fac parte din misiunea ta pe pământ, deci nu te aştepta ca misiunea să fie una strălucitoare, eroică. Rolul tău poate fi banal pentru tine, dar esenţial pentru altul!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Deşi eşti genul de om care trece multe cu vederea de dragul celorlalţi, de data aceasta ai o ambiţie cu totul ciudată, ce te face să te lupţi pentru părerile tale până în pânzele albe. Nu mai tolerezi orice, nu mai accepţi orice condiţii, ci ai ceva de spus şi susţii până la capăt ideea ta fermă. Chiar dacă la originea acestor animozităţi sunt banale diferenţe de gusturi, de data aceasta vrei ca părerea ta să fie ascultată şi respectată, dar nu înseamnă că-ţi poţi impune dorinţele asupra tuturor. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com