Horoscopul zilei de duminică, 26 august 2018

BERBEC
Bucură-te de aceasta zi pentru a ieşi în lume şi a te simţi bine. Ai chef de distracţie şi te comporţi ca un copil lipsit de griji care vrea să se joace. Exact aceasta este starea perfectă a acestei zile: joaca! Fii liber să faci ce vrei, să mergi oriunde te cheamă inima, să nu ţii cont de limite şi restricţii, şi să încerci lucruri care nu s-ar cuveni vârstei tale. Dar cine decide ce se cuvine şi ce nu? Fă ce vrei, fii liber să descoperi lumea prin ochii de copil, pentru că în adâncul sufletului mai există încă un puşti pus pe şotii care aşteaptă să se manifeste în voie. Scoate-l la lumină!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Ai alături de tine o persoană cu picioarele pe pământ care te mai trage uneori de mânecă, pentru a nu zbura doar pe valurile fanteziei, aşa cum ţi-ar plăcea ţie să fie lucrurile. E foarte realist, poate prea realist şi-ţi mai taie elanul creator, dar uneori e bine să te trezeşti la realitate şi să vezi lucrurile exact aşa cum sunt. El te ajută să fugi de iluzie, de visuri absurde, de perspective mult prea frumoase ca să fie adevărate, deci ascultă cu atenţie ce-ţi spune. El vorbeşte din experienţă, pentru că a fost şi el ca tine şi ştie să te îndrume acum în aşa fel încât să nu rătăceşti pe căi imposibil de atins.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Te simţi ciudat printre oameni, deşi, din fire, eşti sociabil şi comunicativ, dar azi parcă nu-ţi găseşti locul nicăieri. Chiar dacă excelezi în domeniul comunicării, nu ai parte de interlocutori prea volubili, şi te fac şi pe tine să te retragi în banca ta. Uneori e de preferat să taci decât să legi conversaţii fără rost, deci economiseşte energia pe care ai consuma-o pentru cine ştie ce efort de convingere. Caută alte preocupări care să merite atenţia ta, dacă vezi că discuţiile tale seamănă cu un dialog cu surzii.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Fii cinstit cu tine însuţi şi analizează mai atent dacă eşti în stare să duci mai departe planul început. Dacă ai ajuns într-un impas, caută atent unde se află greşeala şi recunoaşte-o, pentru că n-are rost să ascunzi gunoiul sub preş. Om eşti şi tu şi a greşi e omeneşte, deci acceptă-ţi slăbiciunile şi limitele aşa cum sunt ele, fără a o face pe grozavul. La fel ca orice om mai calci alături, mai faci gafe infantile, dar pe care le poţi repara imediat. Primul pas e să priveşti adevărul în faţă cu realism, să nu-l mai respingi cu atâta vehemenţă. Tu ai comis-o, deci recunoaşte-ţi vina şi pune mâna pe unelte ca să redresezi situaţia prin forţe proprii.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Nu mai alerga după cai verzi pe pereţi! Vei auzi îndemnul acesta din mai multe direcţii şi când mai multă lume îţi spune că visezi, poate ar fi bine să te trezeşti la realitate. Poate mergi într-o direcţie iluzorie, care nu duce acolo unde ar trebui, ci te afundă şi mai mult în visare, de aceea ţine cont de cel din preajma ta care îţi prezintă adevărul în cea mai lucidă şi clară formă. Ar fi culmea să nu-l vezi şi să continui să spui că totul e roz şi uşor, ca în imaginaţia ta. când se vede de la o poştă contrariul. Ca atare deschide ochii şi urechile cât mai repede!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Toată viaţa eşti judecat şi judeci, deci nu mai pune la suflet ce spune lumea, pentru că aşa e gura lumii: slobodă. Azi eşti lăudat şi apreciat, mâine eşti criticat şi etichetat, dar din toate acestea înveţi să devii din ce în ce mai bun. Şi tu emiţi opinii greşite la adresa altora, şi alţii te analizează pe tine cu ochi sever, dar nu trebuie să transformi relaţiile cu ceilalţi într-un continuu perdaf. Mai bine te bazezi numai pe fapte concrete, pe realitate, pe adevăr, pe lucrurile foarte bine cunoscute care nu lasă loc de interpretări, şi aşa nimeni nu se va simţi vinovat de nimic.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Ziua poate fi una extrem de plăcută şi relaxantă dacă te înconjori de oamenii potriviţi, ca atare caută anturajuri de oameni tineri în care se discută şi despre altceva decât despre problemele cotidiene. Ai nevoie de detaşare de orice, ca atare o vizită la rude sau câteva ore de joacă alături de cei mici vor avea un efect deconectant incredibil asupra ta. Prezenţa ta este dorită de ceilalţi tocmai pentru că şi tu eşti într-o pasă bună, deci vă puteţi distra de minune unii cu ceilalţi, departe de orice griji.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Te simţi bine printre oameni care ţin la tine orice ai face şi, cu asemenea suport, prinzi şi mai mult curaj să te implici în activităţi cu un consum emoţional maxim. De dragul lor, eşti capabil de orice şi, dacă mai primeşti şi din partea lor aceleaşi gesturi de prietenie şi afecţiune, puteţi construi împreună planuri măreţe. Uneori ajunge doar să ştii că eşti susţinut, că eşti apreciat indiferent ce ai face, pentru că prezenţa celor dragi, a familiei, a prietenilor, este cea care te împinge de la spate. Ei îţi oferă mult, la fel oferi şi tu în schimb.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Profită de fiecare invitaţie care ţi se face azi şi de fiecare cuvânt bun îndreptat spre tine, pentru că toate conţin energie pozitivă ce îţi vor face ziua mai fericită. Chiar simţi lumina caldă a iubirii care te învăluie atunci când te afli în compania unor persoane care te răsfaţă în gesturi de simpatie şi afecţiune şi oferi şi tu la fel de mult înapoi. Datorită lor, vei trăi momente de vârf, în care schimbul de vorbe bune, de încurajări sincere, de poveşti mobilizatoare sau de mesaje de prietenie adevărată vor fi la cote maxime. Pur şi simplu simţi energia pozitivă cum te însoţeşte peste tot şi ai motive de maximă bucurie!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Te simţi împovărat de o vină căreia tot nu-i dai de hac deocamdată. Faci ce faci, şi iar nimereşti în gura lumii care te judecă pe nedrept şi cum eşti mai sensibil, zilele acestea, fiecare atac te doare mai mult decât ar trebui. Trebuie să te grăbeşti să ştergi acea pată care stă încă lipită pe imaginea ta, pentru că, atât timp cât nu-i găseşti rezolvarea, lumea abia aşteaptă să se ia de tine pornind din acel punct vulnerabil al tău. Recunoaşte că ai greşit ca să te poţi linişti şi astfel nici un atac să nu te mai deranjeze.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Tu eşti capul tuturor deciziilor importante în mediul în care te afli, pentru că toată lumea aşteaptă părerea ta. Ţi se recunoaşte astfel valoarea, superioritatea, experienţa în diverse domenii. Simţi greutatea deciziei tale, îţi dai seama cât de mult aşteaptă ceilalţi de la ceea ce ai de spus şi nu ai vrea să faci vreo alegere greşită şi să dezamăgeşti pe cei care stau cu ochii pe tine ca la salvatorul lor. Eşti convins că orice decizie ai lua, toţi vor fi de acord cu tine şi vor îmbrăţişa alegerea făcută, dar nu poţi spune ultimul cuvânt înainte de a analiza situaţia cu atenţie.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Orele petrecute cu cei dragi au efect excelent asupra psihicului! Viaţa de cuplu şi cea de familie sunt plăcute, sunt locul celor mai frumoase evenimente. Că participi la o reuniune de familie în care devii centrul atenţiei sau că eşti doar figurant în reuşita cuiva drag, fiindu-i alături cu bucurie, se poate spune că e o zi care îţi oferă suficiente motive de relaxare şi veselie. Parcă faci pace cu tine însuţi şi cu ceilalţi deopotrivă şi vă oferiţi unii altora exact acele resurse potrivite pentru o astfel de zi: calm, linişte, blândeţe, armonie, înţelegere, afecţiune. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com