Horoscopul zilei de duminică, 23 septembrie 2018

BERBEC
Primeşti un semn care are un efect benefic asupra psihicului tău, de parcă era exact răspunsul de care aveai nevoie urgentă. Totul poate reveni acum la normal, pentru că stresul aşteptării dispare odată cu acea ştire care soseşte, deci te poţi relaxa şi tu, după ce ai stat o vreme ca pe jăratec, în aşteptare. Găseşti soluţia pe care o căutai, apare persoana pe care o aşteptai sau un simplu telefon de la un prieten, care vă oferă amândurora şansa de a relua o relaţie eşuată cândva.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Te supără mult atitudinea recalcitrantă a unui prieten care e pus pe harţă şi ridică tonul la oricine. Nu meriţi tu asemenea tratament, când te porţi cu el calm şi prietenos, dar din păcate nu ai parte de tovarăşi de discuţie prea amabili. Nervozitatea se resimte în orice gest, în orice cuvânt, încât presimţi că se vor declanşa animozităţi grave, ca atare cel mai bine ar fi să nu torni gaz pe foc, ci să încerci să taci şi să suporţi pe cât posibil, chiar dacă nu eşti genul, cu speranţa că tăcerea ta va dezamorsa bomba!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Dacă ai adunat o sumă de bani şi eşti mulţumit de nivelul pe care te afli, nu te avânta deja în cumpărături mai mult sau mai puţin necesare, pentru că vei regreta mai apoi atracţia spre risipă. Uneori trebuie să te gândeşti şi în perspectivă mai îndepărtată, pentru că banii pe care îi deţii acum vor fi folositori cândva în viitor pentru un scop mult mai important decât cel care îţi face astăzi cu ochiul. Ar fi bine să dai dovadă de mai multă prudenţă în chestiuni financiare!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Descoperi efectele unei minciuni din care ai avut şi tu foarte mult de suferit. Poate intuiţia ţi-a atras atenţia asupra acestor fisuri dar cineva s-a jucat cu încrederea ta şi te-a manipulat în aşa fel încât să obţină ceva de pe urma credulităţii tale. Acum te trezeşti la realitate şi iei măsuri, dar eşti dezamăgit că te-ai lăsat dus de nas, iar singura ta consolare e faptul că ai bănuit totuşi ceva, chiar dacă ai mers mai departe, blocat în minciuna celuilalt.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Ai o presimţire ciudată că ceva nu tocmai plăcut urmează să se întâmple. Intuiţia îţi atrage atenţia asupra unor eventuale riscuri sau asupra adevăratului caracter al unui prieten fals, care promite multe, dar nu se va ţine de cuvânt în cele din urmă. Ascultă-ţi vocea interioară care te avertizează asupra acelui punct vulnerabil care va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu. Dacă nu ţii cont de ce-ţi transmite intuiţia, vei regreta mai apoi că te-ai lăsat înşelat de aparenţe mincinoase.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Ceea ce ar fi trebuit să fie un ajutor salvator, se va dovedi a fi, mai degrabă, o mare complicaţie, semn că uneori nu e bine să te bazezi pe alţii, pentru că ei pot încurca şi mai mult lucrurile. Ar fi de preferat să te descurci singur în orice situaţie, pentru că unii nu sunt atât de pricepuţi pe cât se laudă, iar tu ai mai multe talente decât ai putea crede. Tot ce faci pe cont propriu e de calitate, pe când, dacă depinzi de alţii, rişti să baţi pasul pe loc şi, mai apoi, să repari ceea ce strică aceştia. Nu cere sau nu aştepta sprijin din afară, pentru că nu ai nevoie de aşa ceva!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Nu te sfii să ceri ajutor la nevoie, pentru că nu ai cum să le ştii tu chiar pe toate. Vei vedea că sfatul primit de la un coleg cu mai multă experienţă te va scoate din impas şi vei înţelege mai clar situaţia atunci când cineva te susţine. Şi tu ai făcut la fel pentru alţii cu alte ocazii, deci acum mulţi îţi vor întoarce serviciile prieteneşti cu amabilitate. În astfel de momente îţi dai seama ce important e să fii tolerant cu lumea şi de ajutor altora, pentru că va veni o zi când şi tu vei avea nevoie de suport şi dacă ai fost egoist înainte, s-ar putea să ţi se răspundă la fel.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Veştile cele mai bune vin azi de departe, ori transmise prin intermediul unor mijloace de comunicare, ori transmise personal de un mesager care intră în casa ta. Le primeşti cu bucurie, cu entuziasm şi simţi chiar nevoia să le împărtăşeşti şi altora, deoarece sunt evenimente care nu te privesc doar pe tine, ci şi pe cei dragi. Schimbarea pe care o decizi acum va avea efecte dintre cele mai bune cândva, şi dacă primeşti aprobarea familiei, ai şi mai mult curaj să schimbi macazul spre noul sens de la care aveţi cu toţii mari aşteptări. Viitorul arată promiţător!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Ai mare grijă la tonul jucăuş pe care îl abordezi astăzi, pentru că nu se potriveşte chiar în orice situaţie. Unii ar putea fi deranjaţi de o glumă deplasată, chiar dacă ţie ţi se pare bună, pentru că pot fi într-o perioadă mai proastă şi toate s-ar putea să-i irite. Glumeşte cu perdea, alege-ţi cu atenţie cuvintele şi replicile, sau mai bine zis evită să faci poante pe seama supărării altuia, pentru că nu are chef să facă acum haz de necaz. Da, îi poţi ridica moralul, dar găseşte cele mai potrivite cuvinte în situaţia de faţă ca nu cumva replica ta să-l întristeze şi mai mult.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Prietenii sunt cei mai importanţi în planurile tale de azi şi îţi place să stai de vorbă minute în şir, pentru că aveţi un subiect care vă leagă. E o bucurie să-i vezi că te completează în permanenţă, că îţi sar în ajutor ori de câte ori ai nevoie şi că ţin cu tine orice ai face. Comunicarea merge strună azi, orice activitate intelectuală te are printre favoriţi iar talentul tău de a te adapta în orice mediu îţi vor asigura succesul ori de câte ori intri într-un colectiv nou unde vei cuceri uşor pe oricine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Prezenţa ta e benefică unor persoane care trec prin momente dificile. Tu reuşeşti să le inspiri încredere, siguranţă, de parcă garanţiile pe care le oferi le alungă lor starea de teamă care i-a copleşit. Probabil participi concret la rezolvarea problemelor lor actuale, ceea ce le dă lor curajul de a se lupta în continuare cu piedicile care îi tot ţin pe loc. Cu tine alături, parcă nu mai sunt la fel de neputincioşi, deci oferă-le sfaturi şi susţinere cu toată fiinţa ta, pentru că tu devii punctul lor de sprijin într-o mare de nesiguranţă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
E o zi cu surprize, dar surprizele sunt mai mult de natură emoţională, ca şi cum primeşti o mare sperietură din cauza cuiva, iar mâine vei avea deja motive să râzi de fericire, cu mari oscilaţii emoţionale de la cald la rece şi invers. Unii le numesc toane, alţii dezechilibre psihice, tu… spune-le cum vrei. Este o perioadă romantică, trăirile interioare vor fi pe primul plan, cu emoţii intense – fie pozitive, fie negative, rămâne de văzut – cu duşuri calde-reci de la o zi la alta. Totul e să-ţi păstrezi controlul asupra propriei minţi şi asupra propriului suflet. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com