Horoscopul zilei de duminică, 21 octombrie 2018

BERBEC
Ai nevoie de un impuls pentru a depăşi o stare de incertitudine care te încearcă. Parcă ai vrea să faci ceva, dar altceva te trage înapoi, te face să te mai gândeşti. N-ar fi rău să laşi marile decizii pe altădată, pentru că azi nu eşti pe deplin convins că varianta pe care o ai în minte este cea mai bună. Mai bine stai şi analizezi situaţia din toate punctele de vedere ca să fii sigur că ai înţeles-o corect, înainte de a lua decizia finală. Da, mai bine mai stai un pic, pentru că s-ar putea să apară altceva din cu totul altă direcţie decât cea pe care o gândeai anterior. Peste câteva zile ţi se va aprinde scânteia cea mai bună!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Oboseala atinge azi cote maxime şi în plan fizic, şi mental, încât nu dai randament în niciunul din domeniile de care te ocupi. Îl iei pe nu în braţe şi refuzi să încerci, pentru că spui din start că nu se poate face! Ba s-ar putea face, dacă te-ai ambiţiona un pic şi mai ales, dacă nu te-ai lăsa influenţat şi de cei din jur care privesc lucrurile într-o notă clar pesimistă şi nu văd nimic bun la capătul acestor eforturi. Renunţi prea repede, dar, dacă tot nu ai nimic de care să te agăţi pentru a depăşi impasul, poate ar fi bine să stai o zi pe margine, altfel rezultatele ar fi mediocre.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
O piedică apare în planurile tale absolut din senin! E o veste căzută ca din cer care te ia prin surprindere şi, pe moment, ai tendinţa de a spune că e un ghinion, că e un hop imposibil de trecut. nu renunţa la luptă, poate da, acum pare greu să depăşeşti impasul, dar nimic nu apare fără a ţi se pune la dispoziţie şi toate resursele de a face faţă momentului. Chiar dacă piedica apare ca din senin, ai să vezi că odată cu ea vine şi ideea inspirată de a depăşi hopul şi de a merge mai departe mai bine decât credeai. Poate e o schimbare bruscă de direcţie la care nu te-ai gândit înainte, dar se va dovedi a fi mai bună decât sensul pe care mergeai anterior. Nu i te opune: acceptă provocarea!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Ascultă cu atenţie poveştile nu tocmai fericite ale celor din jur, pentru că vei învăţa enorm şi necazurile sau ghinioanele altora. E bine să mai auzi şi astfel de experienţe, pentru că ele îţi pot atrage la timp atenţia că există şi riscuri, şi pericole, şi greşeli, şi decât să te confrunţi tu direct cu ele, poţi învăţa de la ceilalţi. Unii chiar sunt gata să-şi împărtăşească experienţele nefaste cu multă sinceritate, chiar dacă nu îi pun în cea mai bună lumină, pentru că n-ar dori să mai treacă şi alţii prin ce au trecut ei. Stai cu urechile pâlnie la poveştile lor: nu compătimire vor ei, nici să te sperie, ci îţi oferă nişte ponturi gata verificate pentru a le folosi şi tu, dacă vei trece vreodată prin ceva similar.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Nu trebuie să scazi niciodată ritmul în evoluţia ta către succes, nici măcar în acele clipe când ţi se pare că toate merg bine. Ştii cum se spune: nu te culca pe o ureche, ci luptă mai departe să-ţi demonstrezi valoarea şi să obţii ceea ce visezi să primeşti de la viaţă. Nu te opri din urcuşul tău continuu, pentru că nici nu ştii cum, exact în acel moment de răgaz, trece şansa pe lângă tine. Pedalează în continuare, şi mai sus spre ceea ce ţi-ai propus. Învaţă de la alţii soluţii de succes, căci ai destule exemplu în preajmă care merită să fie urmate pentru că ele au ajuns deja acolo unde tu deocamdată visezi să urci!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Nu trebuie să le iei pe toate chiar aşa în serios, ci merită să mai tratezi şi în glumă unele lucruri. De exemplu, oricât de mult ai ţine tu la securitatea materială, nu privi banii ca pe un bau-bau de care trebuie să te temi la orice pas, ci ca pe un prieten cu care te poţi şi juca. Cheltui şi de plăcere, mergi la cumpărături doar ca să te relaxezi, nu te gândi cu atâta încrâncenare doar la rate, datorii şi restanţe. Toate vor fi duse cu bine la capăt, dacă nu te cramponezi de chestiunea banilor ca şi cum ar fi vitală. Da, e important să ai bani, dar nu le da mai multă importanţă decât merită. Cât sunt, sună bine, bucură-te de ei!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Iubirea cere răbdare, deci nu pretinde de la persoana iubită să-ţi ofere tot ce are de oferit uite-aşa, din prima. Intră în această relaţie, sădeşte ceea ce se va ridica între voi şi întreţine această minunată investiţie până la roadele cele mai frumoase. Eşti într-o relaţie care are toate şansele să-ţi dăruiască enorm, dar nu trebuie nici să sari peste etape, nici să aştepţi miracole peste noapte, ci să te implici trup şi suflet cu convingerea că toate vin la timpul potrivit. E o relaţie demnă de laudă, dar nu aştepta să ajungi repede la un anumit ţel: şi călătoria până acolo face parte din frumuseţea relaţiei.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Cel mai mare duşman al zilei e în mintea ta, pentru că de acolo vin tot felul de semnale negative care te opresc înaintea oricărei iniţiative. Ai vrea să faci multe, dar mereu ceva te ţine pe loc şi acestea sunt fricile şi slăbiciunile tale pe care le laşi să se manifeste în voie. Luptă cu ele, nu le lăsa să te domine, pentru că vei bate pasul pe loc fără să duci la îndeplinire ceea ce ai decis. Chiar dacă ai spune că e vocea intuiţiei cea care te mai trage de mânecă, dacă depăşeşti aceste obstacole, vei vedea că eşti capabil de mai multe lucruri decât ai putea crede! Da, poţi, deci luptă cu propriile limite!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Ai mare noroc astăzi! Deşi te cam joci cu riscul, urmările propriilor tale neglijenţe nu se văd, de parcă ai fi protejat de o aripă nevăzută. Faci lucruri clar riscante, care altădată ar fi generat adevărate probleme, dar de data aceasta te joci cu focul şi, culmea, nu te arzi! Asta nu înseamnă că trebuie să faci din acest tip de aventură o practică obişnuită, că nu se ştie de câte ori merge ulciorul la apă. Dacă ai scăpat de consecinţe neplăcute acum, nu înseamnă că va mai merge şi altădată, ca atare nu crede că eşti invincibil. E noroc, aşa e, dar nu ţine veşnic!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Unde apari tu, chiar şi cele mai aprinse conflicte au şanse să se aplaneze, pentru că vii cu duhul blândeţii şi reuşeşti să-i linişteşti pe toţi cu o vorbă. Nimeni nu şi-ar permite să ridice tonul în faţa ta, pentru că inspiri respect şi autoritate, chiar şi fără a fi nevoie de ton ridicat. Tu ai mereu argumente logice, exemple concrete, soluţii practice la orice situaţie tensionată şi consideri că nu are rost să te cerţi pentru aspecte care oricum îşi vor găsi rezolvarea dacă toată lumea ar coopera paşnic. Ghidează-i şi pe ceilalţi spre găsirea celei mai eficiente soluţii.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Priveşti lumea cu o combinaţie de sentimente, pentru că nu poţi spune foarte clar dacă ai deplină încredere în oameni, sau ar mai fi unele semne de întrebare cu privire la energia pe care o degajă. Poţi reacţiona diferit în funcţie de anturaj, pentru că nu toată lumea trebuie tratată suspicios şi rece, dar nici nu trebuie iubită necondiţionat. Trebuie să îţi adaptezi modul de a comunica şi de a te apropia de ceilalţi în funcţie de intuiţie, pentru că ai tu un fler al tău care te ajută să-ţi dai seama uşor ce fel de om ai în faţă: unul care merită apreciat pentru ceea ce reprezintă sau unul are trebuie ţinut la distanţă pentru că nu e chiar bunătatea întruchipată?
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Iubirea nu vine întotdeauna în lumini sclipitoare, ci şi în forme banale, pe care ai fi tentat să le ignori. Totuşi, azi trebuie să fii atent la ce se petrece în jurul tău, pentru că evenimentele prin care treci, deşi mărunte şi nesemnificative, au conotaţii speciale pentru inima ta. E ca şi cum cea mai mare iubire a vieţii tale apare în cel mai şters loc, dar, dacă nu te cramponezi de nimicuri, ai putea avea parte, mai apoi, de lucruri deosebite. Nu da cu piciorul la o şansă de iubire doar pentru că nu e vorba de Făt Frumos călare pe cal alb în cel mai romantic peisaj la care ai visat vreodată. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com