Horoscopul zilei de duminică, 16 decembrie 2018

BERBEC
Merită să investeşti multă energie pentru a ajunge la roadele pe care le visezi, pentru că totul se ridică lent, dar sigur. Chiar dacă vor exista momente când vei fi solicitat la maximum, cu riscul de a te epuiza fizic, vei considera că merită tot acest efort de vreme ce la final te aşteaptă rezultate atât de promiţătoare. Nu te va ajuta nimeni, deci trebuie să-ţi organizezi foarte bine activitatea ca să nu-ţi pierzi nici interesul, nici energia şi nici cheful până când vei ajunge la ţinta finală.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Nu te lăsa influenţat de cei din jur care au tendinţa de a trata o problemă ca pe o bagatelă, pentru că se va dovedi a fi cu mult mai serioasă decât cred ei. Nu glumi pe seama lucrurilor importante, ci priveşte cu atenţie fiecare detaliu. Dacă ignori cine ştie ce aspect, cu gândul că e nesemnificativ pentru ceea ce faci acum, va veni o zi când exact acel lucru banal va ieşi la lumină şi va cere de la tine un bagaj de experienţe pe care nu l-ai acumulat la vremea potrivită pentru că ai crezut că nu va fi niciodată necesar.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Eşti obosit de atâtea conflicte şi neînţelegeri acasă, dar azi te poţi trezi cu încă o serie de dispute aprinse pe seama ideilor tale. Încearcă să nu te enervezi şi nici să ridici tonul la orice fleac, pentru că unele aspecte pot trece mai uşor dacă nimeni nu toarnă gaz pe foc inutil. Chiar dacă nu eşti de acord cu opiniile altora, trebuie să ţii minte că din diversitatea de păreri se nasc cele mai interesante soluţii, deci fii atent şi la ceea ce ai ceilalţi de spus. Nu numai tu ai dreptate!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Partenerul s-ar putea să nu agreeze prea mult nevoia ta de libertate şi să încerce să-ţi mai restricţioneze spaţiul personal, să-ţi mai taie elanul, dar nu-l lăsa să facă asta! Dacă te iubeşte, ar trebui să înţeleagă şi să accepte că tu eşti un spirit liber care doreşte, măcar din când în când, să zboare în voie, aşa cum simţi nevoia şi azi. Dacă gelozia, posesivitatea sau egoismul lui se bat cap în cap cu dorinţa ta de libertate, e semn că nu e omul care ţi se potriveşte. Dacă ar fi spirit geamăn cu tine, ar zbura acum alături de tine, deci gândeşte-te cum îl poţi trage tu în sus pe el, şi nu invers: el în jos pe tine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Schimbul de cuvinte dulci, de declaraţii de dragoste şi de semnale de prietenie şi simpatie e la cote maxime acum. Îl simţi pe cel drag pe aceeaşi lungime de undă şi îţi răspunde cu aceeaşi monedă la încercările tale de apropiere. Seducţia este şi ea favorizată, deci să nu te miri că, în mediul în care ajungi azi, descoperi priviri admirative îndreptate spre tine. Şi tu ai putea cuceri uşor pe oricine, dar şi alţii au asupra ta un efect covârşitor, încât termini ziua îndrăgostit.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Viitorul tău se scrie acum, deci nu trata nimic din ceea ce faci ca şi cum ar fi o joacă sau o întâmplare. Din ce sapi tu acum pe terenul pe care îl ai la dispoziţie se va ridica ceea ce vei avea sau vei fi tu peste câteva zile sau luni, deci trebuie să fii foarte atent la ingrediente. O eroare făcută acum poate da peste cap toată construcţia, tocmai de aceea trebuie să te apleci cu maximă grijă asupra detaliilor chiar de aici, de la sursă. Felul în care torni fundaţia depinde de energia pe care o investeşti, de gândurile pe care le trimiţi în univers cu privire la acest plan la care visezi, deci încarcă-le pe toate cu iubire, optimism şi dorinţă de succes. Contează enorm cum iei startul!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Nu eşti sigur pe forţele tale sau, dacă ai totuşi încredere în forţele proprii, atunci nu ai toate motivele şi condiţiile exterioare pentru a fi convins că te îndrepţi într-o direcţie favorabilă unei evoluţii bune în plan profesional. Ţi-e frică de un eşec, poate pentru că ai mai trăit cândva un moment similar când nu te-ai descurcat prea bine şi de aceea eşti atât de nervos şi capricios, fără a reuşi să îţi menţii dispoziţia de la o oră la alta. Ai frecvente modificări de atitudine, nu eşti consecvent în comportament şi idei şi asta nu te pune într-o lumină bună, ceilalţi neavând încredere în cei care acum spun una, mâine alta. Eşti foarte tăcut, închis, rezervat la serviciu, de aceea comunicarea e defectuoasă, generatoare de mari neînţelegeri între colegi.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Dacă vezi că problema în care eşti implicat nu mai aduce nimic nou şi nu se mai schimbă deloc, ar fi bine să te gândeşti la o soluţie de compromis, pentru că nu are rost să rămâi blocat în această situaţie. E clar că a ajuns într-o zonă ternă care te va plictisi, pentru că tu nu eşti genul de om acre să accepte lucrurile demodate, banale, rutinate. Tu mereu vrei altceva, şi această problemă devine enervantă prin lipsa sa de noutate. Tu personal trebuie să faci ceva pentru a depăşi impasul, să găseşti o cale de ieşire din banal şi din pasivitate, pentru că lenea nu ţi se potriveşte. Fă ceva chiar dacă nu eşti întru totul de acord cu acea activitate, dar tot e ceva decât să stai şi să aştepţi miracole.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Îţi aduci aminte de vremurile când erai copil şi erai liber să faci ce vrei? Acelaşi lucru îl vei prefera şi astăzi, o aventură ca pe vremuri, când umblai unde te chema inima, când aveai curaj să te aventurezi în orice direcţie, fără să te gândeşti la consecinţe sau la pericole. Ai acum şansa de a redescoperi o plăcere din acele timpuri, poate de pe vremea când erai copil, pentru că simţi nevoia unei eliberări totale, dar tu nu te simţi liber decât în acele spaţii de care eşti ataşat sentimental, unde te simţi ocrotit. Ca atare o vizită prin locurile natale sau la bunici, îţi oferă ţie ocazia de a fi liber şi a te manifesta aşa cum îţi place, făcând lucruri pe care le făceai demult şi care te-au ajutat să te dezvolţi.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Prietenii sunt foarte importanţi pentru tine azi şi iei legătura cu câţiva dintre ei pentru a vă pune la curent cu ultimele veşti din viaţa fiecăruia. Un plan comun ar fi de preferat, pentru că e o zi perfectă pentru toţi dacă aţi ieşi într-o excursie sau la un grătar. Distracţia, conversaţiile, mişcarea în aer liber vor fi liantul ideal pentru a vă apropia mai mult sau pentru a-ţi face noi prieteni în medii neexplorate încă. Ai putea sta ore în şir la palavre la telefon sau pe mess cu amicii pentru că ai multe subiecte noi de discutat.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Ai alături un om a cărui valoare o recunoşti în felul tău, dar nu poţi să îţi controlezi invidia care te cam macină atunci când te compari cu el. Ţi-e superior din anumite puncte de vedere şi ai uneori tendinţa de a-l critica decât să-l apreciezi sincer pentru ceea ce reprezintă. E un exemplu demn de urmat, dar gelozia îţi pune beţe în roate şi nu îţi permite să faci precum îţi arată celălalt că ar fi bine. Preferi să i te opui cu orice preţ, decât să faci cum spune el că ar fi mai bine, dar într-o zi vei ajunge tot la vorba lui.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Rupe-te azi de ceilalţi şi nu mai încerca să le fii doar lor pe plac, pentru că, din atâta devotament şi dăruire, tu practic uiţi de tine. Priveşte un pic la ce ai făcut în ultima perioadă şi ai să descoperi că ai făcut atâta lume fericită cu prezenţa ta, cu sfaturile tale, cu serviciile pe care le-ai pus la picioarele tale, încât tu ai fost lăsat la o parte. Acum e momentul să-i laşi pe ceilalţi pe planul doi şi să te uiţi doar la tine: care îţi sunt dorinţele, spre ce te îndrepţi? Conectează-te din nou la eul tău interior şi începe să clădeşti ceva doar pentru tine, fără a te mai gândi la alţii! Ceea ce gândeşti, spui şi decizi acum contează numai pentru binele tău şi se materializează sub ochii tăi! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com