Horoscopul săptămânii 30 iulie – 5 august 2018

BERBEC
Ai grijă în ce te bagi, pentru că cineva încearcă să profite de bună voinţa ta şi să obţină ceva de la tine pe căi incorecte. Umblă la coarda ta sensibilă, te linguşeşte, te ridică în slăvi pentru că aşa ştie că îţi măguleşte orgoliul şi în final va trece pe turta lui ceea ce ai tu de oferit.
Stai cu ochii mari şi urechile deschise la tot ce vezi şi tot ce auzi, pentru că peste toate planează o oarecare doză de risc şi nici nu ştii cum, în loc să câştigi ceva care arată tentant, mai degrabă pierzi în altă parte. E ca şi cum un succes aparent are şi un preţ de plătit, poate chiar mai mare decât ceea ce ai putea primi la urma urmei.
Nu tot ce doreşti să clădeşti săptămâna aceasta e de bun augur, norocos, benefic sau constructiv, deci fii prudent şi vezi ce faci!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Ceva din starea ta de confort şi linişte interioară se modifică de parcă apare ceva din senin care te scoate din această zonă aparent pasivă.
Poate schimbarea e chiar la tine, nu neapărat la împrejurările la care eşti martor sau actor principal. Lumea te vede şi spune că parcă eşti diferit, că nu mai eşti cel de ieri, că te comporţi altfel, şi îţi place ceea ce auzi, pentru că ţi se confirmă că tot procesul tău de dezvoltare personală dă roade şi ai mai făcut nişte paşi spre cel care vrei să devii.
Schimbarea e încă în plină desfăşurare, nu s-a terminat, iar săptămâna aceasta parcă mai pui o cărămidă la construcţia ta lentă şi sigură, şi vei fi foarte mulţumit, cândva, de rezultate.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Fii receptiv la toate sfaturile care vin la tine săptămâna aceasta, pe diverse căi, pentru că poţi primi informaţii foarte utile pentru ceea ce ai de făcut de acum înainte. Nu e o scuză că nu eşti atent sau că te prinde pe picior greşit sau că nu înţelegi corect ceea ce ţi se transmite, pentru că efectul benefic al acestor veşti depinde numai de capacitatea ta de a fi pe fază cu toate antenele îndreptate spre sursa de informaţii la care ai acces.
Rareori ai asemenea ocazie de a învăţa atâtea lucruri utile, dar dacă tu eşti cu gândul în altă parte şi nu te concentrezi, ai putea rata ponturi de milioane. Cel care se oferă acum să-ţi dea aceste sfaturi ştie ce spune şi vrea să împărtăşească din experienţa sa: profită şi tu de generozitatea ta!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Nu are rost să stai pe margine şi să spui că nu te bagi într-o acţiune care implică efort de la tine. A te preface că nu vezi sau că nu auzi, a găsi scuze că nu ai chef sau nu ai timp, prins cu alte treburi, nu e deloc atitudinea cea mai bună în situaţia de faţă, pentru că indiferenţa ta nu e altceva decât o fugă de răspundere.
Dimpotrivă: ieşi din zona ta de comoditate şi confort şi spune da, accept orice provocare, oricât de complicată ar părea. Ai să vezi, după aceea, că succesul depindea de un singur moment: acela de a te desprinde de NU şi a spune sigur pe tine DA!
Ia taurul de coarne şi apucă-te de treabă, pentru că, dacă te implici trup şi suflet în acţiunile acestei perioade, ai face paşi mari înainte spre scopul tău. Altfel baţi pasul pe loc doar pentru că ţi-e puţin… lene şi preferi să spui: nu acum.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
E o abundenţă de idei, de informaţii, de sfaturi bune care dă năvală peste tine, totul e să ai tu curajul de a cere ajutor, fără false orgolii şi fără a crede că le poţi rezolva singur pe toate. Ai la cine apela, priveşte în jurul tău ca să descoperi un grup de suport foarte numeros.
Ai o colecţie întreagă de prieteni şi nu sunt doar amici de convenienţă, ci chiar oameni pe care te poţi baza, la nevoie, şi tu ai fost alături de ei cu alte ocazii iar acum, când ai avea şi tu nevoie de un ajutor concret, ajunge doar să cauţi lista ta de prieteni şi să dai un telefon. Vor sări în sprijinul tău fără să stea pe gânduri, şi în astfel de momente redescoperi valoarea zicalei: prietenul la nevoie se cunoaşte.
Şi tu ai face la fel, dacă cineva te-ar solicita.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Ţi se oferă o mulţime de oportunităţi, dar eşti tentat să spui nu pentru că sunt minore, banale, sub aşteptările tale.
Uneori succesul nu vine însoţit de artificii sau în ambalaje sclipitoare, ci şi în cele mai obişnuite forme. Fii pe fază, nu refuza, pentru că ştii cum ţi se spune: calul de dar nu se caută la dinţi. E pentru tine, apucă şansa cu ambele mâini fără să-i tot cauţi nod în papură, altfel rămâi cu… nimic! Da, pentru că e ocazie în care ţi se oferă ceva sau deloc. Ce preferi? Să rămâi cu farfuria goală doar pentru că porţia care ţi se oferă e mult prea mică sau e bună şi aceea?
Acceptă deci ceea ce vine, fără să speri doar la potul cel mare, pentru că uneori e bun şi atât! Mic, dar măcar vine, altfel nu mai apare nimic!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ


BALANŢĂ
Ce bine că faci parte dintr-un colectiv spre care se îndreaptă acum cele mai norocoase auspicii. Dacă ai fi doar tu, un singur actor într-o acţiune individuală, şansele de succes nu ar fi la fel de mari, dar faci parte dintr-un grup care poate avea acum succese măreţe.
Ai de ce să fii mândru că ai fost şi tu o rotiţă din acest mare angrenaj colectiv, deci apreciază mai mult faptul că aţi participat cu toţii la marea reuşită, pentru că altfel, fiecare pe cont propriu în bucăţica lui, nu ar fi ajuns la aceleaşi rezultate.
Bucuraţi-vă împreună tot aşa cum aţi muncit împreună, da nu uita să fii recunoscător, să scoţi în evidenţă rolul celorlalţi, fără de care nu ai fi reuşit. Împărtăşeşte succesul cu ceilalţi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Iubirea devine, uneori, o boală, care te macină şi scoate din tine laturi de care poate nu eşti prea mândru. Cele mai ciudate emoţii dau năvală acum în inima ta, de la obsesii, pasiuni periculoase, posesivitate dusă la extrem, gelozii şi orgolii nemăsurate.
Ca atare ai grijă cum îţi manifeşti iubirea, ca să nu pui în pericol inima ta sau a celui spre care se îndreaptă patima aceasta colosală! Iubirea ta poate fi prea înflăcărată, riscantă, distrugătoare, copleşitoare, ca un sport extrem dar care, pentru unul ca tine, nu e nici o noutate şi nici chiar neinteresant.
Ţie îţi place să trăieşti la intensitate maximă, numai că uneori maxim înseamnă şi prea mult.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Nimic nu te atrage mai mult acum decât o nouă aventură care se deschide în faţa ta cu atracţiile sale palpitante. Eşti ca un fluture atras de lumină şi nu te poţi abţine să nu alergi spre noua ţintă care te cheamă.
E un moment bun să porneşti, totul e să păstrezi acest entuziasm fantastic ce te copleşeşte acum şi care poate deveni sursa ta principală de energie pentru etapele următoare. Se ştie că eşti genul de om care se aprinde ca o torţă atunci când e animat de un scop nou, iar ceea ce simţi tu este exact combustibilul care te va arunca în noua aventură cu toată bucuria şi cu cele mai mari speranţe de succes.
Deţii toate resursele pentru a reuşi să ajungi acolo unde îţi propui acum, deci… start!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Deşi eşti genul de om care preferă să-şi programeze totul în detaliu înainte de a porni la un drum nou, de data aceasta îţi impui să stai departe de orice organizare, de orice planificare, şi să mai laşi lucrurile şi la voia întâmplării, să alunece cum vor ele şi încotro vor ele.
E o atitudine mult mai bună, ca să laşi loc şi hazardului să intervină acolo unde trebuie, fără să deţii doar tu controlul la orice pas. Te comporţi ca un copil inocent care se aruncă într-o nouă aventură fără nicio idee, cu atitudinea aceea de fie ce-o fi, ce se va dovedi a fi mult mai constructivă decât încrâncenarea de a le şti pe toate dinainte.
Nu te interesează nici destinaţia, nici cum ajungi acolo ci doar să porneşti. Pe urmă… ai să vezi tu încotro te duce soarta.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Te bazezi în totalitate pe îndrumarea unei persoane cu mai multă experienţă de viaţă, semn că îi recunoşti şi superioritatea, şi poziţia, şi supremaţia în unele domenii în care tu eşti încă un începător. Preia de la el tot ce poţi, pentru că ai enorm de învăţat de la acesta, chiar dacă nu vă leagă neapărat şi o prietenie.
Poate fi un fel de profesor, de mentor, de coordonator cu care nu-ţi permiţi să legi prietenii, dar de la care ai avea enorm de câştigat dacă ai fi primit în preajma sa. Important e că te afli în cercul lui de fani şi e dispus să împărtăşească tot ce ştie, ca atare asta e tot ce te interesează acum: să fii acel burete care absoarbe tot ca are acest om de oferit.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Nu poţi să nu te bucuri când vezi că afacerile tale dau roade, că se adună încet bugetul de care ai nevoie pentru cine ştie ce alt proiect costisitor. Simţi că eforturile tale au efect, că din mâinile tale sau din mintea ta ies lucruri demne de laudă, pentru care ai putea fi plătit.
Se aud veşti bune legate de creşteri de salariu, de venituri suplimentare, oferte noi din care ar putea ieşi bănuţi în plus, mai devreme sau mai târziu, şi ai toate motivele să fii mulţumit de ceea ce se prefigurează la orizont.
Nu zice nimeni că primeşti bani pe tavă, ci doar oportunitatea de a te implica într-o activitate din care, muncind serios ceva vreme de acum înainte, ai putea fi recompensat cu generozitate, deci merită! (sursa foto: kolkata24x7.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com