Horoscopul săptămânii 27 august – 2 septembrie 2018

BERBEC
Ai grijă cum tratezi o situaţie care conţine un oarecare factor de risc, pentru că o atitudine infantilă, de copil nevinovat, poate strica şi mai mult problema.
Uneori, e mai bine să iei taurul de coarne şi să faci o schimbare radicală, să tai răul din rădăcină, cum s-ar spune, pentru că nu poţi ieşi din încurcătură nici făcând-o pe niznaiul, nici prefăcându-te că nu vezi problema, şi nici cu o glumă de copil inocent.
Fii radical, fii curajos în marile schimbări ce se cer făcute şi spune odată: gata! Cu cât eşti mai ferm şi mai categoric, cu atât mai bine se va rezolva situţia, deci nu te mai juca aşa cu şansele tale. A le lua pe toate în glumă, ca şi cum ar fi o joacă de copil, nu te ajută, deci pune piciorul în prag şi răstoarnă munţii!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Nu există „nu se mai poate face nimic”… Ba da, există sigur soluţii! A nu face nimic nu e atitudinea cea mai corectă în situaţia de faţă, ca atare evită pasivitatea, aşteptarea, aruncarea pisicii în curtea celuilalt.
Trebuie să faci un pas în faţă şi să arăţi lumii că ştii ce ai de făcut, că eşti pregătit pentru o confruntare directă cu destinul, evitând orice atitudine care te-ar putea ţine departe de provocări. Pune în balanţă ce ar însemna că nu faci NIMIC şi să faci TOTUL, şi ai să vezi că, evident, cea de a doua variantă duce mult mai repede la rezultatele favorabile de care ai nevoie.
Apelează la oameni, ai la dispoziţie un adevărat grup de susţinere care nu te va lăsa să stai, aşteptând miracole, ci chiar te va stimula să pui mâna pe unelte şi să faci. Orice, nu contează ce, dar în nici un caz… nimic.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Ce te agiţi atâta pentru fantome care nu există? Unii ar spune că te minţi singur, că te împovărezi fără rost cu gânduri negative care nu au ce căuta, că vezi peste tot doar pericole şi duşmani, deşi nimic din toate acestea nu există.
Parcă eşti bolnav de frică, sufli si-n iaurt, calci ca pe coji de ouă, temător şi nesigur pentru o sperietoare care chiar nu ar merita atâta atenţie. Lucrurile au rezolvare şi ştii care e soluţia optimă, în această situaţie? Trecerea timpului! Lasă să treacă o zi, o lună, câteva săptămâni şi ai să vezi că, la finalul aşteptării tale, nimic din ceea ce acum te înnebuneşte nu mai are greutate.
Lasă lucrurile o vreme pe linie moartă, fără să te macini atâta, şi peste o vreme nici nu vor mai conta.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Răbdarea îţi este pusă la încercare din greu, deşi reuşeşti cumva să îţi controlezi nervozitatea cauzată de trecerea prea lentă a timpului. Tu ai vrea rezultate mult mai rapide, or, procesul prin care treci acum chiar nu poate fi grăbit, orice i-ai face.
Ia-o încet, pas cu pas, stabileşte un curs firesc de evoluţie fără a sări peste etape intermediare şi fără a grăbi lucrurile. Cu cât te grăbeşti mai mult, cu atât rişti să scapi din vedere aspecte care, mai devreme sau mai târziu, tot vor cere de la tine atenţie.
Educă-ţi răbdarea, merită să faci paşi mărunţi până ajungi acolo unde ţi-ai propus, pentru că situaţia prin care treci acum are clar un anumit curs care nu poate nici schimbat, nici prescurtat. E musai să treci prin anumite puncte, dar care vor veni toate la vremea lor!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
O mare suferinţă ţi s-a cuibărit în suflet şi nu mai iese de acolo de ceva vreme, devenind cumva parte din tine. Te-ai obişnuit cu ea şi, în loc să faci ceva ca s-o repari şi să dispară, tot o alimentezi cu noi şi noi motive de suferinţă.
Rezistă, e doar o chestiune de timp până vei descoperi că totul a revenit la normal şi motivul tău de tristeţe nici nu mai există, pentru că de cele mai multe ori, cel mai bun terapeut este chiar timpul. Că mai ai de aşteptat o lună sau un an, nu mai contează, important e să laşi rana aceea în pace, fără s-o tot zgândăreşti cu amintiri şi procese de conştiinţă, pentru că nu mai e mult până va fi complet vindecată.
Lasă timpul să vindece rana, fără să tot provoci iar durerea.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Te stresezi prea mult pentru nimic, când problemele tale au sigur o rezolvare. Ai chiar la dispoziţia ta instrumentele optime, dar te cam temi să le foloseşti, spunând ori că nu e momentul potrivit, ori că nu eşti tu pregătit aşa cum se cuvine, ori că ce o să spună lumea dacă…
Ai acele arme în recuzită, ai toate soluţiile la îndemâna ta, dar le laşi acolo, la sertar, nefolosite, ca să nu strici ceva. Nu pasivitatea e cheia, ca atare treci peste temerile tale şi drămuieşte-ţi bine forţele, acţionând atunci când e cel mai bine.
Nu-ţi spune nimeni ce să faci, ştii chiar tu ce se cuvine făcut în situaţia de faţă, totul e să treci peste auto-cenzura ta caracteristică ce nu te lasă să acţionezi ca nu cumva să greşeşti.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ


BALANŢĂ
Nu te mai înţelegi la fel de bine cu un grup de prieteni lângă care, altădată, te simţeai excelent.
Lipseşte ceva în mediul vostru, poate libertatea de exprimare – altul impunându-şi doar punctul său de vedere – poate optimismul – unul, mai împovărat de propriile probleme monopolizează orice discuţie – poate apropierea – ori de câte ori aţi avea nevoie unul de altul, fiecare e în altă parte.
Încearcă să aduni grupul de amici în jurul unui scop comun vesel, fără alte conotaţii, la o bere, la un grătar, într-o drumeţie, ca să petreceţi o zi lipsită de orice griji, în care nimeni nu vorbeşte de necazuri, ci doar glumiţi, râdeţi, distraţi-vă. Ar lega din nou relaţiile, ca odinioară, căci prietenia trebuie întreţinută cu gesturi care fac plăcere tuturor.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Simţi că nu faci pe deplin parte dintr-un mediu în care lumea colaborează, discută, comunică intens. Ţie ţi se pare că nu sunt toţi sinceri, că există multă perfidie la mijloc, că zâmbetele lor sunt false şi prietenia lor e doar mimată.
Dacă vrei să faci parte din acest mediu, dacă vrei să te simţi pe deplin integrat şi nu dat la o parte, marginalizat sau ignorat, trebuie să te comporţi… ca ei. Da, chiar şi cu gesturi de ipocrizie, chiar şi cu unele complimente false, chiar şi cu o amiciţie afişată de faţadă, dar asta e viaţa: mai există şi minciuni necesare atunci când vrei să-ţi atingi scopurile.
Fă un efort şi îmbracă această haină falsă, doar pentru a-ţi asigura intrarea sau în acel grup. Pe urmă vei vedea tu…
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Eşti conştient că trebuie să faci o schimbare în planurile tale, că nu mai poţi continua pe aceeaşi linie ca până acum, dar parcă nu ai şi stimulentul potrivit pentru a-i da startul.
Încurajările vin de la alţii, care înţeleg prin ce treci sau poate şi ei au trecut deja prin situaţii similare cândva şi ştiu ce trebuie făcut, ca atare stai cu urechile pâlnie la sfaturile celor care-ţi stau aproape. Sigur există cineva care are pentru tine un sfat folositor ce merită pus imediat în practică, dar trebuie să şi vadă că ai nevoie de susţinere.
Un ajutor nu vine nesolicitat, deci învaţă să ceri dacă vrei o rezolvare. Sună un prieten, bate la uşa potrivită, coboară capul şi recunoaşte că nu ştii ce să faci, iar sfaturile bune vor începe să apară.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Dacă te simţi cu musca pe căciulă pentru un punct sensibil al caracterului tău, ia măsuri cât se poate de repede.
Clar că nimeni nu e perfect, că toată lumea are defecte, dar tu te simţi obsedat de acel punct nevralgic care ştii că poate fi oricând folosit împotriva ta. Ţi-ar putea cauza probleme de reputaţie, de imagine, de credibilitate, de aceea e timpul să faci ceva pentru a te debarasa de acea pată de pe fruntea ta. O faptă bună va compensa perfect acel defect pe care-l tot cari după tine, deci caută să contrabalansezi situaţia în favoarea ta.
Nu contează că ai acea ghiulea de picior, ci contează să faci acum ceva special, bun, nobil, care să repare ceea ce te apasă. O greşeală de demult va fi echilibrată de un gest minunat acum, deci fă-l fără să stai pe gânduri.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Nu poţi gândi limpede când ai atâtea pe cap şi ai tendinţa să priveşti orice problemă din viaţa ta prin prisma greutăţilor pe care le cari pe umeri.
Dacă te-ai putea detaşa puţin de noianul de griji care te apasă, ai începe să vezi lucrurile dintr-o cu totul altă perspectivă, deci ce-ar fi să-ţi iei o zi, două, de vacanţă, să uiţi de toate, să nu te mai gândeşti la nimic.
Ba chiar şi munca poate fi un mod de a uita de probleme, dar făcând altceva decât ceea ce te chinuie atât de mult. Ai probleme acasă? Ocupă-te de sarcinile de serviciu. Ai probleme la serviciu? Ocupă-te de grădină, de bucătărie, de conservele de toamnă. Orice altă activitate, pe alt teren decât cel care te supără, va fi modul perfect de a te debarasa de motivele de suferinţă, şi astfel, când te vei întoarce la ele, vei vedea că s-au limpezit orizonturile.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Nu punând atâtea condiţii arăţi că ţii la cineva, ci. uneori, cea mai mare dovadă de iubire e serviciul gratuit! Nu mai spune dacă sau pentru că, ci pur şi simplu oferă, fără să te gândeşti la ce şi cât şi cum dai. Dai pentru că aşa vrei, şi nu pentru că ai avea ceva de obţinut de pe urma gesturilor tale de dăruire.
Cel de lângă tine are nevoie de iubirea ta, dar nu vrea să aibă şi un preţ de plătit pentru darurile tale, poate nici nu ar avea cum să le plătească… Nici tu nu ai vrea asta, ca atare, dacă tot eşti trup şi suflet alături de cineva care trece printr-o perioadă dificilă, fii acolo cu inima deschisă, fără să aştepţi nimic în schimb nici acum, nici mai târziu.
Te-ai simţi mult mai bine să primeşti un mulţumesc sincer şi să citeşti recunoştinţa în ochii lui, decât să-l vezi încurcat, neştiind cum să te răsplătească. (sursa foto: kolkata24x7.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com