Horoscopul săptămânii 24-30 septembrie 2018

BERBEC
Nu poţi depăşi chiar orice situaţie făcând haz de necaz, ci e nevoie şi de raţiune, de discernământ, de analiză la rece. Treci acum printr-o provocare pe care, altădată, ai tratat-o cu un dram de superficialitate, ca şi cum ar fi fost o bagatelă, dar de data aceasta nu mai merge aceeaşi reţetă.
Nu te poţi preface că nu există, nici că ar fi floare la ureche, ci trebuie s-o priveşti atent pe toate feţele ca s-o înţelegi corect şi s-o rezolvi cu cap. Vei fi mândru de ideile care îţi vin şi, dacă mai asculţi şi de sfaturile altora mai înţelepţi sau mai învăţaţi, ai numai de câştigat.
Unele probleme trebuie luate la bani mărunţi, detaliu cu detaliu, şi trecute prin prisma raţiunii cu luciditate. Nu glumi de orice aspect, pentru că nu e chiar aşa de simplu cum pare!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Dai piept cu o situaţie cu care nu te poţi obişnui: golul. Simţi că e un mare gol în viaţa ta şi nu ştii cum să-l umpli. Priveşti în portofel? E gol. Priveşti în inima ta? Poate e gol şi acolo? Cauţi soluţii prin minte? Nu apare nimic.
Da, pentru că te vei lovi de acest cuvânt – NIMIC – de câteva ori pe parcursul săptămânii, ceea ce devine frustrant pentru tine, dacă ai aşteptări mari. Din nimic, nimic se naşte, ca atare primul pas ca să depăşeşti acest mare hop e să faci totuşi ceva: să ieşi din zona aceasta în care nu se întâmplă nimic.
Fii cu luare aminte pentru că de undeva poate apărea o mână de ajutor, un sfat, o părere care să-ţi ofere totuşi ceva care să te scoată din zona aceasta ternă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Nu se împlinesc chiar toate visele şi ai tendinţa de a suferi mai mult decât e cazul, deşi tu eşti o fire care trece mai uşor peste micile eşecuri.
Uneori, visele nu se împlinesc pentru că n-ai avut curaj să le exprimi în cuvinte, să le transmiţi spre Univers ca pe o cerere fermă. Alteori pentru că nu ai ştiut să ceri ajutor de la cei care ar fi putut participa cumva la concretizarea lor.
Dar de cele mai multe ori nu se împlinesc pentru că nu ai tu însuţi încredere în ele, nu le alimentezi cu iubire, cu speranţă, cu energie pozitivă, cu tot ce ai mai bun în tine, ci le laşi doar la stadiul de imaginaţie bogată. Sau poate chiar toate trei la un loc? Vezi de unde poţi să începi să le expui mai clar.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Nu merită să suferi pentru cine ştie ce problemă care poate nici nu te priveşte personal. Pui prea mult la suflet poveştile lacrimogene care apar din toate părţile, deşi nu sunt ale tale şi nu trebuie să te zbuciumi atât de mult.
Treci peste ele ca şi cum ai privi la un film: e o acţiune a altor personaje, nu a ta, deci ce rost să te frămânţi pentru problemele lor. N-au decât să şi le rezolve singuri, iar tu să te simţi bine în pielea ta şi să te bucuri că viaţa ta, în acest moment, e chiar lejeră.
Găseşti soluţii la propriile hopuri mult mai uşor decât alţii, deci tu chiar vezi luminiţa de la capătul tunelului când altul spune că e încă blocat în întuneric. Tu sari peste piedici fluierând, deşi cel de lângă tine se chinuie… Asta-i viaţa!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Indiferent de vârsta pe care o ai – că ai 6 sau ai 86 – situaţia cu care te confrunţi săptămâna aceasta necesită multă luciditate, responsabilitate, raţiune, discernământ, valori chiar superioare vârstei pe care o ai.
Dacă eşti încă extrem de tânăr şi nu ai de unde să le ştii pe toate, poţi apela cu încredere la alţii mai maturi care sunt acolo să te îndrume. Chiar dacă uneori îndrumarea lor vine sub formă de predică, de critică, sau chiar de reproş, ascultă atent ceea ce au de spus, pentru că ţi se predă o lecţie de viaţă care îţi va fi de folos mai devreme sau mai târziu.
Vei simţi că închei săptămâna aceasta puţin mai înţelept, mai bogat – intelectual vorbind – tocmai pentru că ai mai pus o cărămidă la omul responsabil şi matur din tine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Te simţi total debusolat şi nu ştii încotro s-o iei, pentru că eşti în faţa unei alegeri dificile şi ambele direcţii par la fel de tentante. Pe care s-o alegi? E greu de spus, pentru că şi una şi alta au ceva de oferit, ca atare va trebui să stai şi să analizezi foarte atent argumentele pro şi contra şi dintr-un unghi, şi dintr-altul, pentru a fi sigur că nu ai ales doar cu inima.
Vei primi ghidare, nu te teme, şi cel mai bun sfat va veni acum de la persoane dragi care te vor completa de minune. Ajunge doar să spui că nu ştii ce să faci iar sfaturile venite vor întregi de minune imaginea incompletă pe care ţi-ai format-o deja.
Nu ai de unde să le ştii pe toate, da, tocmai de aceea trebuie să ai curajul să ceri ajutor de la alţii. Să nu te mire că refrenul acestei săptămâni va fi: sună un prieten!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ


BALANŢĂ
Nu te poţi vindeca încă de o problemă din trecut care încă te doare, dar dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că rana aceea nu s-a închis pentru că tu singur ai tot zgândărit-o.
E timpul să îţi spui ferm că nu mai există, s-o laşi acolo, în spate, pe linie moartă, pentru că uitarea se va aşterne doar peste ceva ce nu e alimentat în permanenţă. Dacă tu doar despre asta vorbeşti, dacă doar la acel punct sensibil te raportezi, dacă tot acolo te întorci iar şi iar, prins într-o buclă fără ieşire, e şi normal să te doară atât de tare încă.
Concentrează-te asupra altor aspecte ale vieţii tale, pentru că numai aşa îţi vei abate gândul de la ceva ce nu-ţi mai face bine. Închide odată uşa care te tot duce înapoi acolo!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Nu poţi da randament într-un spaţiu în care ţi se spune NU la tot pasul. Sunt prea multe interdicţii, prea multe condiţii care te defavorizează deci… cât vei mai tolera?
E timpul să spui mai ferm ce vrei sau ce nu vrei, pentru că nu mai poţi accepta o situaţie din care nu ai nimic de câştigat. Sunt alţii mai autoritari, mai puternici, mai presus de tine care îşi impun propriile lor dorinţe, fără a ţine cont absolut deloc de ceilalţi, încât a firesc să simţi că nu mai poţi suporta situaţia.
Săptămâna aceasta vei simţi că ţi s-a umplut paharul, încât să nu te mire că, într-un moment critic, vei spune: gata, până aici! Atunci vei întoarce foaia şi ori vei părăsi acel spaţiu în care ai doar obligaţii, ori începi să-ţi impui tu propriile condiţii.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Te-ai întrebat cumva, în ultima vreme, pentru ce trăieşti? Deoarece ai început să simţi, din ce în ce mai mult, că viaţa trece pe lângă tine fără s-o observi, fără să te bucuri de ea, fără să descoperi minunile care ţi se oferă.
Săptămâna aceasta poţi avea un fel de revelaţie, lăsând baltă orice problemă şi deschizând larg poarta către lume. Poate spre o lume nouă, la care înainte doar visai să accezi, sau doar spre lumea largă, care are atâtea de oferit.
Deciziile pe care le iei acum vor avea efecte pe termen lung, pe ani de zile, poate, dar primul pas e să ieşi din această cuşcă, să părăseşti zona ternă, acel cerc în care te învârţi neîncetat, fără să mai descoperi nimic nou. Un pas dacă faci în afara cercului şi vei descoperi cu stupoare câte ai de explorat!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Gata, îţi spui, nu mai fac compromisuri, nu mai renunţ doar eu iar şi iar pentru a face altora pe plac. Te ridici pentru drepturile tale cu un dram de tupeu, pentru că, recunoaşte, ai tot stat la cheremul altuia care a început să profite de bunătatea ta şi-ţi tot cere… şi-ţi tot cere, dar tu cât mai ai de dat?
E timpul să spui stop, să închizi robinetul de bunăvoinţă şi de generozitate, şi să descoperi că ai şi tu nevoile tale, dorinţele tale, ambiţiile tale şi, la urma urmei, chiar mândria ta şi nu poţi, la nesfârşit, să faci ce-ţi cere altul care nu ţi-e cu nimic mai presus!
Sigur, de câte ori te vei ridica pentru ce ţi se cuvine, vei lăsa cu gura căscată pe cel care a beneficiat până acum de favorurile tale, dar ce rost are să-i tot alimentezi tu lui dorinţele? Ce-ar fi să întorci un pic foaia şi să spui: hei, şi eu am drepturi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Îţi lipseşte încrederea şi aştepţi de undeva un stimulent care să te împingă totuşi să duci mai departe ce ai început. Poate nu mai crezi în resursele tale, sau ai dubii cu privire la intenţiile celor care lucrează alături de tine, sau nu ai la cine apela, la greu.
Te simţi cam singur în vâltoare, vâsleşti singur în mijlocul oceanului şi nu vezi, momentan, ce e dincolo de furtună. Nici nu contează, căci cel mai bun exerciţiu de încredere e să mergi mai departe orice ar fi! În pofida opreliştilor, în ciuda celor care ţi se opun, gândindu-te că, în curând, se vor vedea şi rezultatele.
Aruncă-te în gol, fără să ştii nici ce te aşteaptă nici pe ce resurse te bazezi, pentru că acum e doar acea zonă de platou, care nici nu urcă, nici nu coboară, care n-are nimic de oferit, dar imediat după ea, cărarea se va vedea din nou foarte bine în faţa ta. Continuă deci!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
E enervant să tot aştepţi ceva care nu mai vine şi, colac peste pupăză, după ce ţi s-a spus de atâtea ori să aştepţi, mai apare şi acum o amânare… Iar se tergiversează lucrurile, iar eşti pus pe lista de aşteptare, iar ţi se spune că nu e momentul, că mai trebuie să vii şi mâine, dar te-ai obişnuit cu toate acestea.
Ai uitat că toate vin la timpul potrivit? Da, chiar nu e momentul, chiar n-a sosit încă acea clipă potrivită pentru ce aşteptai să primeşti, deci acceptă amânarea ca pe un răgaz bun, fără să-l consideri un eşec.
Dacă ceva nu se întâmplă exact atunci când îţi doreşti tu, nu e un semn că nu-l vei primi niciodată, ci doar că nu-l primeşti acum. Va veni altădată, într-un moment mult mai prielnic. Ai încredere că cineva acolo sus ţine socoteala foarte bine a momentelor cele mai potrivite pentru tine şi… aşteaptă-le! (sursa foto: kolkata24x7.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com