Horoscopul săptămânii 2-8 iulie 2018

BERBEC
Reusesti cu bine să scapi de o situatie care devenise de acum obsesie pentru tine. Numai la asta te gândeai, numai despre asta vorbeai, încât era cea mai mare povară pentru sufletul tău. Ai noroc însă: săptămâna aceasta simti că se ridică si piedicile din calea ta si că se mai înseninează orizonturile, încât ai curaj să speri în vremuri mai bune.
La originea solutionării acestei probleme e numai curajul de a face o schimbare, oricât de mică, mai ales de atitudine si de optică, pentru că, dacă începi să vezi lucrurile într-o notă mai optimistă, dintr-o dată încep să apară si rezolvările.
Dacă, peste toate, un vis ti se împlineste acum, ai toate motivele să te simti bine si să te eliberezi de griji. Zâmbeste, va fi bine!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
E o săptămână pe placul tău, pe vibratia ta, pe energia ta specifică: mai linistită, mai lentă, mai atrasă de chestiunile materiale ale vietii. Ai multe de făcut si nu te lasi până nu le duci pe toate la îndeplinire sau măcar într-o fază mai avansată care să-ti inspire tie satisfactie si mândrie.
Cu cât te concentrezi mai serios asupra sarcinilor asumate, cu atât rezultatele se vor arăta mai repede. La originea eforturilor tale se află câstigurile financiare, muncesti mult mai ales dacă ai si ceva de obsinut de aici, pentru că e greu de crezut că te atrage ceva dacă nu iese nimic palpabil de acolo.
Ai putea lua unele decizii bune legate de bani, de afaceri, de investitii, care par a fi ocrotite de un înger protector, dar n-ar fi rău, ca în fuga ta după bani – si nu e nimic rău în asta – să arunci privire si la cei pe care i-ai putea ajuta cu ceva, oricât de mic…
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Sentimentul de abundentă dă năvală în viata ta pe toate planurile. Acum nu te astepta că apare plocon la poartă un milion de euro, dar abundenta se poate resimti si sub alte forme.
Te poti folosi de această comoară în diverse feluri, căci pot fi resurse pe care le poti valorifica în beneficiul tău, sfaturi practice si îndrumări sănătoase care te scot din impas, oameni care apar în calea ta exact atunci când ai mai mare nevoie, idei salvatoare sau usi deschise când nu credeai că se mai poate face ceva, solutii pe termen lung si vise creatoare.
Şi dacă e abundentă de resurse, înseamnă că nu ai la dispozitie doar o variantă, ci mai multe simultan. Numai de tine depinde cum profiti de ele!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Norocul e de partea ta si principala tintă spre care îsi va îndrepta auspiciile e iubirea. Ai stat si ai asteptat un miracol pentru inima ta si, finalmente, se întâmplă. Aproape că nu mai sperai să se schimbe ceva în bine, dar iată că a meritat să speri si să astepti cu optimism vestile bune!
Se schimbă ceva în relatia ta actuală sau apare la orizont sansa unei noi iubiri sau o mult sperată împăcare se întrevede din ce în ce mai clar la orizont, iar inima ta are numai motive de sperantă. Ai învătat multe despre iubire în uiltima vreme, si acum a venit vremea să arăti ce ai aflat, ce ai descoperit si, mai ales, ce ai ameliorat la modul tău de a iubi.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Uneori, un adevăr transant te obligă să schimbi brusc toate planurile, si asta trebuie să faci si tu acum. Nu continua acel proiect la care îti aduci contributia de ceva vreme, pentru că acum vezi lucrurile altfel, dintr-o nouă perspectivă, una realistă, limpede, care nu mai lasă loc de iluzii sau scenarii.
A primi o veste aparent proastă nu e deloc cel mai rău lucru, pentru că te determină să iei măsuri radicale, pentru a îndrepta situatia de urgentă. Acceptă realitatea asa cum e, livrată foarte direct, pentru că adevărul pur e preferabil în unele situatii.
Schimbă macazul si apoi reconstruieste totul cu încredere în succesul final! Îndrăzneste să-ti transpui visele în realitate, fă planuri mărete si pune suflet în ceea ce pornesti acum.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Te-ai gândit la o schimbare majoră în carieră? Probabil te bate acest gând de ceva vreme si tot asteptai de undeva declicul care să te motiveze. Ar putea veni acum sub forma unei idei interesante care nu te lasă în pace până n-o pui în aplicare.
Probabil la baza deciziei tale de a schimba macazul e si situatia financiară, ca atare, dacă esti pregătit să pornesti într-o directie nouă, nu vei sta pe gânduri dacă există si o motivatie materială foarte tentantă.
Se aud deci vesti de bani, numai că nu vine nimic pe tavă, ci la pachet cu eforturi consistente, dar pesemne că merită! Detii toate resursele pentru a face fată cu brio la această nouă provocare si să culegi si laurii victoriei.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Concentrează-te serios la planul pe care l-ai început, pentru că finalul nu e departe. Cu cât te apleci mai atent la ultima sută de metri, cu atât roadele se arată mai repede. Primesti sfaturi bune de la persoane inteligente, implicate si ele cumva în planurile tale. Dacă faci cum îti spun ele, vei face pasi mari înainte spre succesul visat.
Desi tu detii toate talentele de lider si coordonator al acestor planuri mărete, uneori e nevoie să mai lasi si pe altii alături de tine, care să te completeze, să te sfătuiască, să te tragă de mânecă la nevoie.
Vei fi multumit de felul cum se rezolvă o problemă destul de complicată doar dacă asculti de cei cu experientă! Într-o zi vei transmite si tu altora lectiile pe care acum ti le asumi de la altii!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Iubirea e în prim plan, săptămâna aceasta, cu mari sanse de a trăi emotii cu totul aparte. Dacă erai în căutarea iubirii, deschide-ti inima pentru a o primi si a dărui si tu la rândul tău. Oferă celor care au nevoie de ajutor ceva din prea plinul tău de iubire, pentru că vei vedea multe zâmbete fericite în jur!
Ai putea fi invitat la un eveniment deosebit, cum ar fi o aniversare, o nuntă sau o petrecere, unde vei fi primit cu bratele deschise. Ba chiar, dacă iubirea nu exista deja în viata ta, la acest moment cu iz festiv se poate împlini si un vis de iubire, întâlnind pe cineva care e exact pe sabloul asteptărilor tale.
Fii deci pregătit să te îndrăgostesti cum poate nu s-a mai întâmplat nimic sau să repari cu succes eventualele animozităti deja existente în cuplu. Iubirea face minuni!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Esti prea fixat pe chestiunile materiale ale vietii ceea ce te face să dezechilibrezi balanta preocupărilor tale. Dând prea mare importantă banilor, datoriilor, cumpărăturilor, facturilor, scapi din vedere alte aspecte ale vietii, poate mult mai plăcute pentru sufletul tău. Îngrijorat de bani, lasi la o parte iubirea, prietenia, relatia cu copiii sau cu partenerul, hobbyurile tale.
Nu te lăsa dominat de puterea banului. Te simti, pur si simplu, coplesit de chestiunile bănesti, desi nu e deloc genul tău să fii atât de preocupat de ele, de aceea tot speri la o minune care să-ti mai abată gândul de la bani si să redescoperi frumusetea si plăcerile vietii si din alte directii. Nu banii sunt cei care îti oferă bucuria!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Vin vesti bune, care merită atentia ta imediat! Uneori, sansele bune nu-ti lasă prea mult timp de reactie, deci trebuie să fii prompt si să nu ratezi momentul. Asta se întâmplă acum si pentru tine: apare o mare sansă în plan profesional care cere de la tine deschidere imediată.
Posibil să ai si ocazia de a învăta ceva nou, deci a începe un curs de perfectionare sau a te înscrie la o scoală superioară fată de cele deja absolvite sunt cele mai bune idei ale acestei perioade. Sună bine, pentru că de aici se poate deschide o nouă cale de evolutie în cariera ta.
Merită efortul si merită să si schimbi macazul, deci gândeste-te la acel nou domeniu de studiu, căci de aici se poate naste de fapt, un nou sens profesional pentru tine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Chiar dacă, pe moment, ai tendinta de a spune că relatia de iubire în care esti implicat a ajuns într-un punct mort, vei vedea că uneori e nevoie si de o scurtă pauză, în care să te detasezi de toate si să privesti lucrurile de pe margine.
E nevoie să cântăresti un pic situatia: pe ce nivel te afli, de unde vii, încotro duce relatia, ce trebuie reparat si echilibrat pe ici pe colo, ca atare, o perioadă de aparentă liniste si distantare poate fi necesară în orice cuplu. Nu lua răceala care s-a instalat peste voi ca pe un semn negativ, ci poate fi cel mai bun lucru de care poti avea parte pentru a lua decizii corecte si întelepte.
Nu trebuie să-ti faci griji pentru micile blocaje care se resimt între tine si partener, ci foloseste acest răgaz pentru a face ordine în suflet si minte.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Îti dai seama, poate mai târziu decât ar fi trebuit, că ai luat cândva o decizie gresită si acum esti nevoit s-o repari din mers. Omul cât trăieste învată, si aceasta e si senzatia pe care o ai săptămâna aceasta. Că, de fapt eroarea respectivă a fost cel mai bun profesor pentru tine, pentru a nu mai gresi si altădată.
Învată deci din cele întâmplate, fără a le pune la suflet ca si cum ar fi un insucces, ci ca pe sansa ta de a deveni mai bun. Orice om de succes a avut la bază sute de încercări nereusite, iar tu poti descoperi acelasi lucru pe pielea ta acum.
Treci în revistă situatia, descoperi unde ai gresit, ia măsuri, repară totul, si treci mai departe cu încă un punct bifat pe lista ta de modificări necesare la tine însuti. (sursa foto: kolkata24x7.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com