Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018

BERBEC
Multe cad pe umerii tăi, săptămâna aceasta, dar nu cumva ai preluat chiar tu mai mult decât ai putea duce? O listă prea lungă de sarcini te-ar putea copleşi la un moment dat, ai începe să te enervezi, să te stresezi inutil, ceea ce poate genera şi greşeli.

Fii foarte atent la micile detalii ale muncii de zi cu zi – cifre şi date, instrumente sau unelte de lucru, resurse şi informaţii – pentru că aglomeraţia de treburi pe capul tău poate genera un adevărat haos.

Nici nu ştii cum faci vreo greşeală de calcul sau strici vreun produs la care munceşti, şi asta doar pentru că eşti suprasolicitat. Învaţă să-ţi organizezi mai bine treburile, să mai pasezi şi altora din sarcini şi să nu le cari tu singur pe toate în spate ca un rob.

Data de 21 poate veni cu roadele muncii tale: ori beneficiile eforturilor depuse, ori judecata lumii pentru eventualele tale erori. Drămuieşte-ţi bine forţele!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Te simţi blocat într-un punct mort al carierei tale şi tot cauţi o ieşire. Ţi s-ar cere o mai mare capacitate de adaptare la nişte condiţii cu care poate nu eşti de acord, de felul tău, dar ştii şi tu că uneori e nevoie şi de compromisuri pentru a-ţi atinge scopurile. Va trebui să spui da acolo unde altădată ai fi spus sus şi tare nu sau să colaborezi cu persoane cu care nu eşti pe aceeaşi lungime de undă, dar acestea sunt sacrificiile pe care trebuie să le faci acum pentru viitoarele etape ale proiectelor tale.

Fă tu un efort să te adaptezi mediului şi nu încerca să critici mediul în care te afli doar pentru că nu e pe şablonul tău. Tu trebuie să te pliezi, nu să schimbi oamenii care te înconjoară. Acum pot apărea sfaturi şi soluţii la probleme cu care te-ai confruntat încă de săptămâna trecută, deci foloseşte-le cu încredere, sunt spre binele tău.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Eşti invitat să te alături unui proiect de mare anvergură care poate fi de succes şi din care mai multă lume va avea de câştigat. Probabil se va solda cu laude, aprecieri sau recompense, şi merită efortul, oricât de mult va dura până la culegerea roadelor. Dacă mai ai ocazia să te şi evidenţiezi în această provocare interesantă, cu atât mai mare e interesul tău de a participa, deci adună-ţi forţele şi pune-le laolaltă cu ale celorlalţi colaboratori.

Numai împreună se poate ajunge la succes, dar totuşi cineva trebuie să se erijeze în lider. Se pare că tu meriţi rolul de conducător, eşti cu ceva mai presus, deci fă tot ce poţi pentru a face un pas în faţă ca lumea să-ţi descopere calităţile şi valoarea. Este o şansă excelentă de a te afirma şi merită tot efortul ca să profiţi de ea!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Toate obstacolele de pe parcursul unei acţiuni în care te-ai implicat trup şi suflet, par să dispară ca prin farmec, dar nu e niciun miracol aici. E doar urmarea propriilor tale eforturi de până acum!
Aveai impresia că nu vei mai ajunge la roadele visate, că numai piedici apar în calea ta, că durează prea mult, că ţi se închid toate căile spre reuşită, dar iată că a meritat să lupţi mai departe şi să rămâi atent la toate ponturile şi resursele care veneau spre tine pe diverse căi.

Acum a venit vremea să le foloseşti, dar eşti un pic copleşit de atâtea informaţii şi evenimente. E ca şi cum, timp îndelungat nu s-a mai întâmplat nimic, mergeai într-o zonă banală şi ternă, dar acum, brusc, dau toate năvală peste tine, ceea ce, evident, te cam destabilizează şi te irită, pe moment. Pedalezi din ce în ce mai repede!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
A venit vremea să închizi un capitol din viaţa ta, să te detaşezi de toate, să ierţi, să uiţi, să te eliberezi, să ştergi cu buretele, să laşi locul liber pentru ceva nou. Un final naşte, de fapt, un nou început, dar nu poţi trece la următorul nivel dacă tu eşti încă foarte ataşat de cel care se apropie acum de sfârşit.

Ocupă-te de ultimele retuşuri, rezolvă ce se poate rezolva, asigură-te că ai pus punct şi apoi lasă-le pe toate o vreme să se sedimenteze. Când vei fi complet detaşat de toate, te vei putea concentra spre altceva, dar acum te preocupă încă foarte tare ceea ce ai realizat.

Da, e vremea să treci mai departe, să mai faci un pas, dar nu poţi porni pe alt drum dacă nu spui complet rămas bun celor lăsate în urmă. Probabil procesul de încheiere a început încă de săptămâna trecută, astfel încât acum, poate chiar de pe 18, să spui: punct… şi de la capăt!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Eşti în faţa unei situaţii care te ia, cumva, prin surprindere şi nu ştii cum să reacţionezi. Pe de o parte sună bine, te-ai avânta cu încredere spre noua provocare, dar ceva te reţine. Latura ta puternic raţională te mai trage de mânecă, nu te lasă să te arunci în necunoscut fără măsuri de precauţie, dar lucrurile evoluează acum într-un ritm mult prea alert ca să mai stai pe gânduri.

Probabil e nevoie de reacţii rapide, prompte, fără timp de analiză, aşa cum ţi-ar plăcea ţie, deci, oricât ai dori un răgaz de gândire, nu are cine să ţi-l ofere. Trebuie să dai un răspuns imediat, dar ai încredere că va fi decizia cea mai bună. Chiar dacă trebuie să-ţi mai calci şi pe mândrie, pe principii şi pe orgoliu ca să dai acel răspuns, vei vedea, curând, că aşa e cel mai bine.

Nu te teme de decizia ta, chiar dacă mai ai şi rezerve şi chiar dacă pare, pe moment, împotriva voinţei tale.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Eşti copleşit de griji materiale, nu-ţi mai vezi capul de plăţi, facturi şi datorii şi e normal să laşi impresia unui om permanent stresat. Dar norocul tău e prin preajmă: nici nu ştii de unde apare o ocazie bună de a echilibra bugetul, ori printr-o activitate ce poate genera nişte venituri în plus, ori prin redresarea situaţiei materiale, ca urmare a unor eforturi mai vechi care abia acum îşi arată efectele. E ca şi cum a venit vremea culegerii roadelor, a recuperării unor beneficii de la care aproape că nu mai aveai nicio speranţă, deci nu spune că nu au de unde veni banii!

Totuşi, e posibil ca şi tu la rândul tău, să ai datorii la cineva şi să te faci acum luntre şi punte să le aduci la zi, să scapi de ele, pentru că au devenit mult prea stresante ca să le mai duci după tine. Fă deci tot ce poţi pentru a-ţi regăsi liniştea în plan financiar.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Un mare succes profesional este prin preajmă, deci pune-ţi serios mintea la contribuţie, canalizează-ţi toată ambiţia şi energia spre acel scop suprem, pentru că reuşita poate fi de partea ta.
Poate dai un examen şi trebuie să te concentrezi serios la ceea ce ai de făcut, sau a venit momentul să te afirmi în faţa rivalilor printr-o soluţie de milioane pe care şefii o vor aprecia. Ideile tale sunt strălucitoare, conţin scânteia de geniu şi merită să te lupţi pentru a le face auzite şi ascultate în faţa tuturor.

Totuşi, nu te aştepta ca rivalii să te şi aplaude, căci, acolo unde e loc de succes, e loc şi de invidii. Ai încredere în ideile tale, în soluţiile tale, în cel care eşti şi arată tuturor ce ştii. Ziua de 19 iunie poate veni cu momentul tău de glorie!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Nu ştii ce să faci, eşti într-o zonă cam sumbră din care nu ştii cum să ieşi de unul singur. Ai impresia că mulţi te-au dat la o parte, că nu te mai caută nimeni, dar norocul tău constă în persoana care apare acum în calea ta. Priveşte-l ca pe eroul tău salvator, ca pe farul tău călăuzitor, pentru că sfaturile sale pot face lumină în întunericul în care te afli.

Se pare că nu mai poţi continua în acelaşi fel ca până acum, deci ar fi nevoie de o schimbare de viziune şi de atitudine în planurile tale. Renunţă la metodele cu care erai obişnuit, nu mai continua pe aceleaşi căi pe care le-ai bătătorit deja, ci ascultă sfatul acelei persoane care te îndeamnă să faci totul diferit decât înainte.

Oricât de greu ar fi să renunţi la lucrurile pe care le ştiai deja foarte bine sau ieşi din zona de confort personal, dacă urmezi sfaturile acelui mentor şi vei accepta provocarea, vei ieşi la lumină şi vei fi mulţumit de rezultate. Ai deci curaj să te arunci în valuri!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Ţi se face, finalmente, dreptate deci ai toate motivele să fii mândru de tine. Ai urmat doar căile corecte, nu te-ai abătut de la reguli şi de la legi, iar acum culegi roadele muncii tale cinstite. Nu poţi să nu jubilezi, măcar un pic, în faţa inamicilor care au făcut tot posibilul să te abată de la calea cea dreaptă, dar tu ai continuat să faci totul ca la carte, aşa cum se cuvine, iar acum rezultatele se văd.

Ai numai motive de satisfacţie în faţa celor care au încercat să atingă succesul pe căi lăturalnice şi prin metode incorecte, pe când tu ai luptat pentru adevăr, iar lucrurile şi-au arătat adevărata faţă în cele din urmă.

Poţi avea câştig de cauză în orice fel de conflict, de competiţie, de comparaţie între bine şi rău, dai la o parte rivalii şi te bucuri pe deplin de reuşită. Data de 20 poate fi ziua adevărului!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Chiar dacă săptămâna nu aduce nimic ieşit din comun, ştii cum spune americanul: no news is good news. Deci dacă nu apare nimic nou, e mult mai bine pentru planurile tale, pentru că te poţi concentra asupra chestiunilor de rutină.

Eşti conştient că din tot ce se petrece în jurul tău, tu mai înveţi ceva, că eşti la o continuă şcoală a vieţii în care orice zi mai pune o cărămidă la cel care eşti. Deşi nu se poate vorbi acum de ceva special, deosebit, unic în destinul tău, ţie îţi convine de minune atmosfera aceasta tihnită, pentru că e exact starea potrivită pentru a te apleca pe îndelete, fără stres şi fără grabă asupra acelor aspecte de care nu aveai timp înainte.

Vei reuşi să dai la o parte o mulţime de nimicuri şi să eliberezi locul pentru activităţi mai interesante.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Nu lua eventualele veşti triste ca pe un dezastru, pentru că nu sunt deloc aşa. Da, poate pe moment suferi şi eşti dezamăgit, dar dacă nu ai trece, din când în când, şi prin astfel de momente, cum ai învăţa? Consideră acest hop minor ca pe încă o lecţie utilă pentru viitorul tău, căci efectele sale se vor arăta în timp, nu acum, imediat.

Ai răbdare, lasă lucrurile să se sedimenteze pentru că, într-o zi, privind înapoi, vei înţelege că, fără acest mic bobârnac luat peste creştet, nu ai fi făcut schimbările necesare pentru a deveni mai bun şi a lupta cu mai multă convingere pentru ţelurile tale.

Poate acum pare un vis eşuat, o decepţie care te aduce cu picioarele pe pământ, dar trebuie să recunoşti că nu le ştii tu pe toate. Încă înveţi! (sursa foto: kolkata24x7.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com