Horoscopul săptămânii 17-23 septembrie 2018

BERBEC
Motive de sărbătorit apar destule, totul e să ai tu chef să te bucuri de ele. Nici nu ştii cum primeşti invitaţii la o bere, la un grătar, la o plimbare, ba chiar se aud şi veşti legate de vreo petrecere, ca atare pregăteşte-ţi garderoba!
Dacă şi garderoba ta lasă de dorit, n-ar fi deloc de mirare să te apuce exact acum cumpărăturile de sezon şi, în compania unui grup întreg de consultanţi prieteni, vei bate mall-urile şi magazinele în căutare de lucruri la modă.
Eşti mult mai preocupat de viaţa mondenă, pe de o parte, şi de felul cum arăţi, pe de altă parte, deci hai, aranjează-te şi ieşi în lume, căci admiratorii sau tovarăşii de distracţie nu lipsesc. Ai de ce să te simţi bine în pielea ta, când vezi cu ce simpatie eşti înconjurat de cei care ţin la tine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Priveşti spre viitor cu mult interes, pentru că îţi faci planuri măreţe pe termen lung, pe luni de zile, poate chiar pe ani de zile, şi ai mari şanse ca ceea ce decizi sau chiar porneşti acum să ajungă la roade demne de toată lauda cândva.
Un singur impediment totuşi: planurile tale durează, nu se clădesc peste noapte, ca atare păstrează-ţi optimismul, elanul şi entuziasmul care te cuprind acum cât mai multă vreme, pentru că, în cazul acestor proiecte, drumul până la concretizarea lor e totuşi cam lung.
Important e că ai toate resursele pentru a le da curs, pentru a le alimenta şi pentru a culege cândva recolta pe care o visezi, deci merită aşteptarea şi efortul, deopotrivă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Dragostea ta capătă consistenţă, devine mai serioasă, mai profundă, semn că ai învăţat enorm alături de persoana iubită în ultima perioadă. V-aţi maturizat împreună, unul alături de altul, trăind zi de zi noi experienţe care au mai pus o cărămidă la temelia relaţiei voastre.
Nu te mai joci de-a îndrăgostitul, ci arăţi celui drag cât de mult preţ pui pe prezenţa sa, pe ajutorul său, pe iubirea sa. Vă oferiţi unul altuia dovezi clare de iubire, dar nu iubiţi orbeşte, furaţi de sentimente aprinse, ci iubiţi şi cu mintea, ceea ce vă ajută să construiţi o relaţie adevărată.
Angajamentele pe care vi le faceţi unul altuia sunt o mărturie că amândoi priviţi spre viitor în acelaşi fel, dorind acelaşi lucru: stabilitate.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Cum să nu fii supărat când vezi că lumea te judecă greşit, interpretează ceea ce faci sau spui complet invers decât ai intenţionat tu. S-au nimerit, săptămâna aceasta, mai multe persoane să te atace pe nedrept în acelaşi timp, dar încearcă să nu pui la suflet, chiar dacă tu eşti o fire sensibilă.
Mai bine te gândeşti că e doar o conjunctură astrală care atrage spre tine, simultan, atâtea energii nefaste. Nu eşti tu, neapărat, vinovat pentru ceea ce ţi se aruncă în spate, ci, pur şi simplu, e o coincidenţă că la doi, trei, patru oameni, în scurt timp, li se pune pata pe tine.
Fii tu cel tolerant şi înţelegător şi lasă-i să-şi verse năduful, chiar dacă tu n-ai nicio vină. Poate aşa se mai liniştesc şi ei şi veţi avea, mai apoi, din nou o relaţie bună.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Pe orice pui tu mâna se transformă în succes, ca atare implică-te, zilele acestea, în cât mai multe proiecte, de vreme ce tu eşti norocosul care atrage victoria peste toate.
Pui umărul la tot felul de activităţi care ajung repede la rezultate demne de toată lauda, ceea ce te motivează să faci şi mai mult, să mergi şi mai departe, să ţinteşti şi mai sus. Dacă mai apar şi laude binemeritate, cu atât mai mare devine plăcerea de a lucra, pentru că e mai mare dragul să munceşti şi să vezi că munca ta e apreciată.
De fapt, la originea succesului e chiar atitudinea cu care te implici în aceste proiecte: eşti 100% convins că vor ieşi bine şi că nu pot fi decât de succes, iar această atitudine de învingător te propulsează direct la ţintă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Te cam grăbeşti, pentru că eşti pe ultima sută de metri a unei acţiuni care a evoluat foarte bine. Nu mai ai răbdare, deja vrei să culegi roadele acestor eforturi şi vrei să pui punct cât mai repede, dar nu uita că graba strică treaba.
Dacă îţi pierzi interesul exact acum, la final, ai putea rasoli totul, ceea ce nu e deloc de dorit. Păstrează-ţi concentrarea până în ultima clipă, nu te relaxa încă, rămâi atent la fiecare detaliu şi du la îndeplinire ceea ce se apropie acum de sfârşit.
Abia după ce vei fi pus şi punctul final, trecând prin toate etapele obligatorii, vei putea răsufla uşurat că s-a terminat, dar nu încă: mai ai un ultim hop. Nu te îneca tocmai acum…
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ


BALANŢĂ
Ce să faci când trebuie să te împarţi între două acţiuni la fel de importante pentru tine? Deşi eşti Balanţă şi ştii să oscilezi în mod echitabil şi într-o parte şi-n alta, de data aceasta nu poţi alerga nici după doi iepuri şi nu poţi juca nici pe două fronturi.
Dintre două sensuri, trebuie să-l alegi doar pe unul, să cântăreşti foarte limpede care dintre ele e prioritar şi să te ocupi doar de el, în exclusivitate. Nu te poţi concentra eficient făcând şi una şi alta, dar dacă vei reuşi să dai deoparte pe una din acţiuni şi să te dedici doar uneia dintre ele, sută la sută, vei vedea că roadele vor fi excelente.
Asta trebuie să faci şi tu acum: să-ţi dai seama care e cea care merită acum cea mai mare atenţie şi s-o duci la îndeplinire. După aceea te vei putea ocupa şi de a doua sarcină…
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Nimic nu e veşnic, mai ales perioadele frumoasa… La un moment dat, orice basm frumos se termină, şi nu întotdeauna cu… „şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”. Pregăteşte-te pentru un final de drum, care te readuce în realitate, dar de data aceasta nu contează că se termină, ci că poţi să păstrezi pozitivă a celor întâmplate până mai ieri.
Vei trăi, o vreme, din amintirile plăcute, deci nu te supăra că s-a terminat, ci fii recunoscător că ai avut parte de ele. Nu le poţi păstra la nesfârşit, totul se termină, asta-i viaţa, deci dacă tot ai ajuns acum la final de poveste, bucură-te pentru tot ce ai trăit.
Partea bună e că multe din evenimentele care acum se apropie de sfârşit şi care probabil ţi-au ocupat toată vara, vor avea efecte până… anul viitor, deci păstrează gustul dulce de acum cât mai multă vreme, căci amintirile plăcute vor fi sursa de inspiraţie şi de acum înainte.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Un hop neprevăzut apare în calea ta şi eşti tentat să vezi doar partea negativă, să găseşti în orice piedică doar mâini criminale şi intenţii rele, să crezi că planează doar influenţe nefaste de la alţii, fără să-ţi dai seama că nu e mâna nimănui aici. Uneori e nevoie să fii oprit din elan dacă nu te îndrepţi în direcţia cea mai bună, ca atare, dacă vezi că un drum nu ajunge acolo unde ai sperat, nu e nimic rău în asta! Serios!
Aşa mai poţi relua totul o dată, mai arunci o privire înapoi, mai scazi entuziasmul şi graba, ca să faci totul aşa cum trebuie. Nu te enerva, nu arunca vina pe alţii fără motiv, nu privi în jur ca şi cum ai fi înconjurat doar de ghinioane sau duşmani, pentru că nu e deloc aşa.
Nu toate lucrurile îţi ies, pentru că nu toate sunt în beneficiul tău, ca atare un aşa-zis eşec poate fi de fapt cel mai bun lucru care ţi se poate întâmpla. Într-o zi vei înţelege asta, chiar dacă nu şi acum…
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Aşteaptă-te la tot felul de predici spuse de alţii care îţi sunt cu ceva mai presus: ca vârstă, ca experienţă, ca poziţie socială, dar se pare că au dreptate! Poate ceea ce îţi transmit ei – chiar dacă o fac cu o condescendenţă greu de tolerat – ţi-ar fi de folos, ca atare nu riposta agresiv la eventualele critici.
Unii chiar deţin autoritatea şi se folosesc de ea atunci când e cazul, dar cel care are acum de învăţat eşti tu. Priveşte la ei ca la nişte profesori – da, poate cam severi pentru dispoziţia ta de acum – dar într-o zi, privind înapoi, îţi vei da seama că, dacă ar fi spus aceleaşi lucruri cu duhul blândeţii, nu ai fi luat aceleaşi măsuri.
Mai de nervi, mai de ruşine, vei face cum îţi spun ei cu ton autoritar şi vei depăşi cu brio un impas. Nu ar fi prima oară, deci merită să accepţi situaţia, chiar dacă nu e pe placul tău, chiar acum.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Cine nu munceşte pentru bani? Toată lumea! Ca atare apleacă-te şi tu serios asupra şansei de acum care ţi-ar putea oferi, cândva, o situaţie materială mult mai bună. Clar, cere efort, nu vine nimic repede, pe tavă, dar merită efortul!
Roadele din final sună promiţător, dar nu uita că nimic nu se ridică peste noapte. Poate dura mult până ce banii promişi sau visaţi vor intra în posesia ta, dar primul pas către un câştig e să începi de undeva.
Pune mâna pe unelte şi fă ce trebuie să faci, fără să tot numeri zilele care mai sunt până vei primi banii promişi. Ei vor veni, asta e important, dar acum contează doar felul cum îţi duci la îndeplinire responsabilităţile. Primeşti suficiente garanţii că munca ta va da roade, care să te motiveze să tragi tare, oricât va mai dura.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Sufletul tău e de-a dreptul răsfăţat de gesturi de afecţiune, de simpatie, de prietenie… De peste tot primeşti, zilele acestea, ori o vorbă bună, ori un semn de preţuire, ori un compliment, ori o declaraţie de dragoste, şi toate sunt balsam pentru suflet.
Îţi face bine să auzi aceste vorbe minunate, ca atare ia-le ca pe un dar, nu te mai gândi ce se ascunde în spatele lor. Par declaraţii sincere, venite din inimă, şi dacă le primeşti şi tu cu inima deschisă, vei vedea că ai numai motive să zâmbeşti, să te bucuri de viaţă şi chiar să ai curajul să spui că eşti fericit!
De câte ori ai parte de asemenea tratament preferenţial? Foarte rar, ca atare e o minune să vezi că vin, în acelaşi timp, spre tine atâtea semnale de iubire! Profită de ele, dar fii generos: oferă şi tu ceva la fel de frumos înapoi! (sursa foto: kolkata24x7.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com