Horoscopul săptămânii 16-22 iulie 2018

BERBEC
Proiectele tale înfloresc văzând cu ochii, indiferent din ce domeniu ar fi acestea. Roadele încep să se contureze din ce în ce mai clar la orizont, şi mai e doar o chestiune de timp până vei ajunge la ele.
Ai muncit mult pentru aceste roade, deci ai motive să fii mândru de tine. Le meriţi şi poţi începe să vorbeşti lumii despre realizările tale, pentru că nimeni n-ar fi avut răbdarea ta de a trece peste toate. A durat mult, a fost un proces de durată care a necesitat mari resurse de timp, de bani, de energie, de voinţă, dar tu ai avut puterea de a clădi totul pas cu pas până ai ajuns aici.
Fii pregătit să culegi recolta! Dacă e vorba şi de ceva roade financiare, cu atât mai mare ţi-e bucuria!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Singur ţi-e mai greu să continui o acţiune care a ajuns într-un impas, de aceea trebuie să te concentrezi acum pe căutarea celui mai potrivit tovarăş pentru a merge mai departe.
Ai toate şansele să întâlneşti acum un om care îţi inspiră încredere deplină, pe care te poţi baza întru totul şi care, în plus, mai vine şi cu o viziune nouă asupra situaţiei, deci te completează de minune. Ajungi, din nou, la concluzia că în echipă, în doi, în tandem, orice greutate devine mai uşoară şi deci nu e cazul să insişti să le faci singur pe toate când ai la cine apela la nevoie.
Cheamă alături de tine un asociat, ca să vâsliţi împreună, să pedalaţi în acelaşi ritm, să priviţi în aceeaşi direcţie, ajutându-vă reciproc să atingeţi succesul.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Lumea te priveşte cu uimire pentru că tu dai dovadă de un spirit adolescentin, copilăresc, ce te face să ridici castele înalte, dar în care tu crezi cu tărie. Nimeni nu te poate opri din visat, pentru că tu ai planuri mari de viitor şi adaugi alte şi alte etaje la aceste castele frumoase din fantezia ta.
Nu te laşi influenţat de cei care ar fi tentaţi să-ţi arunce vorbe de genul: lasă, e doar un visător! Da, eşti un visător, dar tu eşti convins că aceste vise vor deveni curând realitate şi e doar o chestiune de timp până le vei vedea aievea în faţa ta.
Nu te lăsă deci dominat de cei care vor să te tragă înapoi în realitate, cu picioarele pe pământ, când tu pluteşti frumos prin sfere înalte, visând extraordinar!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Se deschide în faţa ta o nouă aventură şi eşti un pic speriat, ca un copil care intră într-un spaţiu necunoscut. Da, poate nu eşti tu cel mai mare aventurier, preferând lucrurile bine cunoscute, dar de data aceasta te atrage prea mult noua direcţie, deşi eşti conştient că e cale lungă până vei ajunge la destinaţie.
Uneori, nu contează atât de mult destinaţia, ci mai degrabă curajul de a face primul pas în această lume necunoscută, ca atare ia-ţi inima în dinţi şi ia decizia de a porni la drum.
Nu te gândi prea mult ce va fi la capătul acestui nou drum, de vreme ce va dura ceva până vei vedea rezultatele, ci acum e mult mai important să spui: start! Ia startul cu inima plină de speranţe, dar ia-ţi şi resurse pentru un drum lung.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Nimereşti într-un spaţiu în care toată lumea se plânge de ce nu are, de ce nu primeşte, de ce nu există, în loc să pună mâna pe unelte şi să înceapă să construiască acel lucru.
Norocul lor eşti tu, pentru că intervii cu o viziune total diferită decât restul lumii şi le arăţi că nu trebuie să li se dea direct peştii, ca să aibă ce mânca, ci e mult mai important să primească undiţa cu care mai apoi să-şi pescuiască singuri peştii.
Poate eşti un pic dur în ochii unora, care ar fi preferat ajutor mură-n gură, dar într-o zi îţi vor mulţumi că i-ai obligat să ia măsuri cu viaţa lor şi să depăşească zona de confort personal ca să lupte pentru ceea ce vor să obţină. Tu ai făcut-o de atâtea ori, de aceea poţi fi un exemplu bun pentru cei cărora le lipseşte curajul schimbării.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Ceva din interiorul tău, acea voce secretă numită intuiţie, îţi transmite că e mult mai bine să stai pe loc, să nu acţionezi în nicio direcţie momentan, deci să accepţi faptul că uneori nu se mai întâmplă nimic interesant în planurile tale.
Nu trebuie să le consideri piedici, pentru că, mai târziu, vei vedea că a fost exact ce trebuia pentru a te opri să faci o greşeală. Dacă din adâncul tău auzi acum un NU, un STOP, un STAI, un NU ACUM, ascultă acel sfat pentru că e cel mai potrivit în situaţia de faţă. Dacă ai acţiona acum, e posibil să nu fie altceva decât pierdere de timp şi de energie, fără să observi nicio evoluţie în treburile tale.
Lasă orice mare decizie pentru altădată iar acum ia şi tu o pauză. E spre binele tău!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ

BALANŢĂ
Toate problemele vin şi trec, ca atare nu are rost să-ţi torni cenuşă în cap la nesfârşit, ci doar să te arăţi dispus să vezi orizontul. Dacă te afunzi singur într-o zonă sumbră de negativitate, pesimism, fatalitate, depresie, suferinţă, practic nu laşi loc soarelui să lumineze şi să descoperi de fapt că nu e nimic atât de negru pe cât le vezi tu acum.
Fii deci pregătit să ieşi la liman, să ieşi la lumină, să scapi de gândurile urâte şi să redescoperi frumuseţea lucrurilor din jurul tău. Tu nu eşti, de felul tău, atât de pesimist, dar pesemne că ceva te-a făcut să schimbi polaritatea gândirii tale de la pozitiv la negativ, fără a găsi nimic bun care să te tragă înapoi.
Acum apare o scânteie, deci fă şi tu un efort să o întreţii până se face lumină de-a binelea!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Numai curajoşii au succes, şi de aceeaşi părere eşti şi tu, de aceea eşti pregătit să te arunci într-o nouă aventură cu convingerea că la capăt te aşteaptă succesul. Dacă ai sta şi ai aştepta miracole din cer, ai pierde vremea, de aceea tu eşti pregătit trup şi suflet pentru un nou început în forţă.
E un moment excelent pentru a lua taurul de coarne şi a lua o decizie de zile mari, pe care s-o transformi pas cu pas într-o reuşită. Cel mai dificil lucru, pentru unii, e startul, dar nu şi pentru tine, pentru că tu eşti un curajos prin definiţie şi eşti pregătit pentru orice nouă aventură.
Fă-o din nou şi acum, cu încredere că momentul este perfect pentru acest act de curaj!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Orice succes minor devine punctul de plecare spre altul şi mai mare, deci bucură-te de fiecare lucru bun de care ai parte, pentru că de aici îţi extragi curajul, optimismul şi elanul pentru ce va urma.
Chiar dacă nu ajungi din prima la succesul cel mare, fiecare treaptă pe care o mai urci de fapt te susţine spre scopul tău final, spre care ai pornit iniţial. Chiar dacă eşti un nerăbdător din fire şi vrei rezultate imediate, uneori ajungi acolo urcând etapă cu etapă un drum firesc, în sus, ceea ce se întâmplă cu tine şi acum.
Mai bine din treaptă în treaptă către destinaţia finală decât să te trezeşti în faţa succesului visat peste noapte. Nici n-ai şti ce să faci cu el, or, aşa, fiecare pas mic făcut devine motiv de bucurie.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Atmosfera devine mult la bună în mediul tău intim, la serviciu sau acasă, acolo unde simţeai că planează un aer greoi.
Parcă toate problemele dispar sau se rezolvă peste noapte şi ai motive să te simţi din nou bine în pielea ta. Nici ţie nu-ţi vine a crede că totul capătă acum altă culoare, altă tonalitate, pentru că totul se schimbă în jurul tău.
De fapt, vezi tu lucrurile altfel decât înainte, pentru că ai alături de tine oameni care te stimulează, au încredere în tine, îţi ridică moralul şi îţi prezintă lucrurile într-o lumină mult mai bună. Că dacă ar fi doar după tine… tot numai probleme ai vedea peste tot, ca atare profită de anturajul tonic şi pozitiv în care ai şansa să intri.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Ai stat o vreme pe loc pentru că nu înţelegeai foarte bine ce ai de făcut sau pe ce nivel te afli, dar dintr-o dată, ţi se luminează mintea şi spui: evrika!
Găseşti soluţia, găseşti semnificaţia, înţelegi scopul unor anumite acţiuni din viaţa ta, şi faptul că poţi extrage acum o concluzie foarte clară te ajută să treci mai departe plin de elan.
Uneori, cel mai greu lucru e să te convingi singur că e bine să acţionezi atunci, de aceea trebui să te concentrezi asupra acestui lucru: să descoperi direcţia cea bună pentru tine, nu pentru altul. Dacă cineva ţi-ar da sfatul pe gratis, nu l-ai preţui la fel de mult ca acum, când ajungi tu singur la aceeaşi concluzie.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Ce iese din mâinile tale, merită toate aplauzele, pentru că eşti un creator desăvârşit, care face lucrurile perfect.
Posibil să te ocupi de planuri care au rezultate palpabile, la care îţi aduci contribuţia concret, iar acum încep să se vadă material, sub ochii tuturor. Ai motive să fii mândru de ce ai realizat şi te simţi ca la o expoziţie, unde lumea vine să vadă ce ai sculptat, ce ai pictat, ce ai creat, ce ai clădit tu cu imaginaţia proprie, iar recompensele sunt motivante.
Când culegi roadele unei acţiuni, te gândeşti deja la alta şi mai importantă, deci pune-ţi mintea la contribuţie pentru un alt scop, şi mai grozav! (sursa foto: kolkata24x7.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com