Horoscopul săptămânii 13-19 august 2018

BERBEC
Apare soarele pe strada ta şi îţi face inima să zâmbească. Evenimentele acestei săptămâni au un efect fantastic asupra tonusului tău general, asupra moralului tău, asupra stării tale de spirit, încât poţi spune, cu mâna pe inimă că aceasta e fericirea la care ai visa.
Această stare de bine poate avea ca sursă orice plan al vieţii tale: o mare reuşită în carieră, o veste excepţională în viaţa personală, un eveniment de zile mari în plan sentimental, deci bucură-te de ele cu inima largă şi fii recunoscător pentru lumina care se revarsă peste viaţa ta, pe toate nivelurile. Mai rar asemenea atmosferă solară, luminoasă, strălucitoare, şi tot ce simţi e minunat!
Închei săptămâna, pe 19 cu zâmbetul pe buze încât ai curaj să spui: sunt fericit!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Norocul este de partea ta şi vei încheia săptămâna cu un sentiment excelent, cum că ai mai câştigat ceva. Poate fi un câştig material, numărabil, calculabil, cu impact financiar, sau poate fi doar un sentiment de bine general că ai făcut ceea ce trebuie, că ai obţinut ceea ce visai, că ai primit ceea ce meritai.
Bucură-te de aceste senzaţii plăcute pentru că îţi dau mai multă încredere în tine, în valoarea ta, ceea ce te motivează să ţinteşti şi mai sus, şi mai departe. Dacă tot e vorba de bani, nu e exclus să simţi nevoia să faci şi investiţii de zile mari, să cumperi ceva scump, cu care vei rupe gura târgului, sau doar… să-ţi mai înnoieşti garderoba.
Pe 17 august ai putea număra resursele de care dispui iar rezultatul să sune foarte bine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Ia taurul de coarne şi fă ceva nou, pentru că săptămâna aceasta te sprijină să găseşti soluţii, să pui în aplicare idei constructive. Numai cei care au curaj şi sunt gata de schimbare pot câştiga acum, deci fii şi tu din tabăra celor cu iniţiativă, care nu aşteaptă de la alţii rezolvare.
O persoană cu mai multă energie decât tine îţi este alături şi te stimulează, te motivează, îţi dă sfaturi bune sau îţi oferă şansa unei acţiuni de zile mari, prin care te poţi remarca şi prin care poţi ajunge la un sentiment binefăcător de satisfacţie, de mulţumire de sine. Se rezolvă ca prin farmec o problemă cu care te-ai confruntat în ultima perioadă, ceea ce aşează lucrurile pe un teren mult mai bun în viaţa ta.
Pe 17 ai putea primi un răspuns cu tentă oficială care deschide o direcţie nouă în carieră.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI


RAC
Eşti îndemnat să iei taurul de coarne şi să schimbi ceva în modul tău de gândire, pentru că, dacă schimbi atitudinea, schimbi un întreg şir de evenimente ce pot rezulta de aici. Cel mai greu e startul, îţi trebuie acea scânteie de început, acel moment de mică furie care te face să spui cu mult curaj: gata, până aici, ca apoi să deschizi un alt capitol în viaţa ta.
Poate ţi se umple paharul şi eşti pregătit pentru o mare răsturnare de situaţie, şi, ca orice nou început, vine la pachet cu stări contradictorii, şi cu nervi, şi cu teamă, şi cu entuziasm, şi cu neprevăzut. Începutul contează, deci fii pregătit să iei startul acum, când eşti încă foarte motivat de vântul schimbării, pentru că, dacă laşi lucrurile să aştepte şi timpul să treacă, elanul de acum va mai păli. Dacă vrei noutate în viaţa ta, profită acum de nervii care te fac să treci la fapte.
Poate chiar din prima zi a săptămânii eşti pregătit să spui: gata, nu se mai poate, vreau altceva!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Schimbările sunt binevenite oricând, iar cea pe care o decizi acum – deşi nu ştii încă foarte clar încotro duce – va avea efecte benefice pentru viitorul tău. Ca orice schimbare de sens, generează stări emoţionale intense – de derută, de nesiguranţă, de suspiciune – dar norocul tău e că nu eşti singur pe acest drum, ci ai un întreg grup de suport alături, care te îndeamnă să continui, chiar dacă nu ştii ce te aşteaptă.
Momentan mergi mai departe, fără un plan foarte bine stabilit, condus într-o direcţie momentan neclară, dar ai un model demn de urmat în faţa ochilor şi-l urmezi întocmai. Dacă ei au reuşit făcând acelaşi lucru, vei reuşi şi tu, deci te laşi influenţat de exemplul loc şi vâsleşti şi tu. Crezi cu tărie că vei ajunge la destinaţie, asta e important!
Între 15-17 august simţi că se mişcă lucrurile înspre bine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
A sosit timpul unei direcţii noi de mers. Ai tot amânat momentul, mereu spuneai ba că nu e momentul, ba că nu eşti pregătit, ba că nu ştii ce trebuie să faci, dar acum te simţi împins de la spate de ceva care nu te mai lasă să tergiversezi lucrurile. Auzi din ce în ce mai sonor în jurul tău: acum!, şi te laşi influenţat de scânteia care aprinde fitilul. Știai că va veni acest moment, erai convins că e doar o chestiune de zile până acolo, iar acum a venit şi momentul acela presimţit, programat, anunţat cândva.
Timpul are o conotaţie aparte săptămâna aceasta, simţi că trece cu un rost, că nu te mai lasă să-l risipeşti, că trebuie să-l valorifici mai bine, deci da, acum e momentul! Gândeşte-te la noul sens la care visezi de atâta vreme şi dă-i startul fără să mai amâni! Poate nu ştii încă foarte clar ce te aşteaptă, dar urmările se vor arăta pe parcurs.
Pe 18 august ai putea vedea deja că se clarifică orizontul şi ştii ceva mai bine încotro te îndrepţi, chiar dacă n-ai ajuns încă la destinaţie.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ


BALANŢĂ
Ai impresia că pedalezi în gol, că planurile tale nu înaintează deloc, de parcă ceva te opreşte mereu din elan. Dacă vezi că nu progresează nimic, oricât de mult ai insista, poate e un semnal de alarmă că nu e direcţia cea mai potrivită. Să nu te mire că, dacă baţi la diverse uşi, acestea nu se deschid, pentru că mai ai un pic de aşteptat, de acumulat informaţie, experienţă sau resurse, care nu sunt încă la nivelul adecvat pentru a duce mai departe ce ai început.
Săptămâna trece fără nimic nou, senzaţia de blocaj, stagnare şi frânare fiind la cote maxime, ceea ce devine frustrant. Da, poate ar fi bine să-ţi iei şi tu o săptămână de vacanţă, că altfel nu iese mare lucru din eforturile tale. Odihneşte-te, stai pe tuşă şi nu insista să lupţi inutil cu morile de vânt!
Data de 13 nu se dezminte şi vine cu hopuri şi belele!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Poate fi săptămâna ta de glorie, căci ai şansa de a te remarca prin ceea ce eşti, prin valoarea ta, prin unicitatea ta. Ieşi în evidenţă, lumea te descoperă acum într-o altă lumină, deci se poate vorbi de succes, de ascensiune, de propulsare pe un nivel superior, de reuşită în planurile în care investeşti energie şi pasiune.
Parcă un vânt prielnic te împinge de la spate şi te trimite direct în vârf, deci profită de aceste auspicii fantastice, cu aspect de unicat, ceva ce nu trăieşti oricând. Ai un sentiment puternic de satisfacţie personală, de mândrie, de bucurie pentru felul în care se rezolvă lucrurile, deci ai curaj să spui, cu mâna pe inimă, că ai obţinut ce doreai, ce visai, ce avea nevoie sufletul tău.
Chiar de pe 13 poţi pune mâna pe succes la nivel înalt!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Mult aşteptatul succes poate să apară, finalmente, deci nu-ţi pierde nici încrederea, nici răbdarea. Ai muncit mult ca să ajungi aici, deci e normal să apară într-o zi şi efectele benefice, care acum încep să se prefigureze cumva la orizont.
Primeşti garanţii că eşti pe drumul cel bun, că eşti angrenat într-o construcţie lentă, dar care evoluează pe un fundament solid care, într-o zi, îşi va arăta efectele. Merită să duci mai departe totul cu entuziasm, cu voinţă, cu răbdare, pentru că succesul nu e departe. Un succes în carieră îţi poate readuce încrederea în valoarea ta, de care poate te îndoiai în ultima vreme. În general, august e o lună în care lucrurile evoluează mai lent, dar mult mai sigur, deci ce rămâne după, va dura şi îţi va inspira încredere.
Duminică vei putea calcula, concret, roadele acestei săptămâni şi vei fi mulţumit de ele!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
E o săptămână foarte contradictorie, în care ai parte şi de lumină şi de întuneric concomitent. Ba simţi nevoia să te retragi în lumea ta, singur, în linişte, ba rupi graniţele şi ieşi afară, să te bucuri de oameni. Treci de la o extremă la alta peste noapte, încât poţi numi săptămâna aceasta una dintre cele mai capricioase din ultima vreme.
Nici tu nu ştii cum să gestionezi furtuna de emoţii şi stări diametral opuse, deci ai grijă cum te comporţi. Fiecare atitudine se potriveşte într-un anumit cadru, în anumite situaţii, şi acţiunea şi pasivitatea, şi şi energia şi repausul, în împrejurări adecvate. Treci de la plus la minus, şi invers, de câteva ori, deci, tocmai pentru că ştii că eşti atât de oscilant, trebuie să ţii sub control aceste stări.
De luni până duminică vei schimba polaritatea gândurilor, acţiunilor şi emoţiilor de câteva ori.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Eşti cam obosit, ţi se citeşte pe chip epuizarea şi tare ai avea nevoie de o pauză, dacă ţi-o poţi permite. Greu de crezut că poţi lăsa totul baltă şi să te retragi un pic în lumea ta, pentru că, deşi nivelul de energie este foarte scăzut, ai totuşi un program foarte încărcat, care te va solicita şi mai tare.
Efectele acestor eforturi pot fi majore, deci ai grijă în ce te bagi şi până unde întinzi coarda, pentru că om eşti, nu robot, şi nu poţi duce pe umerii tăi mai mult decât omeneşte e posibil. Încearcă să-ţi organizezi mai bine sarcinile din agendă, ca să nu ai nici prea multe de făcut în acelaşi timp, şi nici să preiei doar tu tot greul. Poate poţi pasa şi altora, poate mai poţi amâna, poate mai poţi refuza, deci nu te împovăra mai mult decât poţi duce.
Pe 18 vei simţi că nu mai poţi şi bine ar fi să nu mai faci nimic: doar să dormi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Simţi că nu ai voie să faci nimic din ceea ce ai dori, dai piept peste tot doar cu limite şi constrângeri care, evident, generează emoţii negative în sufletul tău. Primeşti atâtea refuzuri încât te întrebi, în fond, ce ai voie să faci? Nu ai voie, e interzis, nu e momentul, legea nu permite, şi tot aşa, vei da piept cu o mulţime de uşi trântite în nas pe care, deocamdată, nu ai cum să le deschizi.
Probabil există nişte legi sau regulamente foarte severe mai presus de tine, care nu-ţi permit să duci mai departe ce ai început, ca atare ori te supui, docil, pentru că aşa cere legea, ori laşi totul deoparte, o vreme, până vor fi întrunite, din nou, condiţiile optime succesului.
Acum stai pe loc, pentru că nu ţi se permite, legal vorbind, să continui, dar, cel puţin pe 16 august, senzaţia de blocaj va fi covârşitoare, dar şi deprimantă. (sursa foto: kolkata24x7.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com