Horoscopul lunii martie 2018

BERBEC
Şi zodia ta intră în centrul atenţiei luna aceasta. E acea perioadă din an în care voi, Berbecii, deveniţi vedetele zodiacului, începând un nou an zodiacal odată cu echinocţiul de primăvară, e momentul acela de reînceput, de renaştere, de ieşire la lumină, şi odată cu natura, şi tu vei renaşte. Uranus e încă în zodia ta, deci profită de ea pe ultima sută de metri, pentru că nu vei mai avea parte de acest imbold uranian care te mai îndeamnă să faci ultimele retuşuri, ultimele modificări la propria viaţă, la propria atiutudine, deci cu Mercur, Venus, Soarele şi Uranus în curtea ta, ai la purtător tot ce-ţi trebuie pentru a te remarca, pentru a spune ce doreşti, pentru a porni în direcţii aducătoare de succes, inclusiv în plan sentimental, desigur. Marte, încă în Săgetător în prima jumătate a lunii, este sursa ta principală de energie pentru tot ce-ţi pui în minte, deci, dacă iubirea e una din motivaţiile lunii, nu stai pe loc aşeptând miracole, ci treci la fapte. Eşti pasional, se vede că primăvara pune stăpânire şi pe inima ta, deci eşti printre cei care au cele mai mari şanse să trăiască pasiuni intense, poveşti de iubire adevărată, deci bucură-te de cea ce îţi pregăteşte primăvara căci eşti printre cei favorizaţi.

Clar că şi cariera e unul din planurile cheie ale lunii, pentru că Marte se va muta în Capricorn, după 17 martie şi de acolo va încerca să aranjeze lucrurile în carieră mult mai riguros, mai atent, nu mai faci nimic la voia întâmplării, ci cu mai multă grijă. Ideea de control e primordială, deci apleacă-te serios asupra muncii, asupra imaginii profesionale, asupra obligaţiilor care îţi revin, pentru că sunt multe planete în zona carierei şi toate cer mult de la tine. Trebuie să demonstrezi că te-ai maturizat, că ai învăţat ceva din lecţiile trecutului, că nu te ţii cu dinâii de lucrurile pe care le cunoşti şi care îţi inspiră o oarecare siguranţă, deci mai întâi fă ordine în viaţa ta pentru a face loc noului. Ai multe resurse de succes, luna aceasta, deci dacă e momentul unui nou început, foloseşte acest vânt al schimbării pentru a da un sens nou şi carierei. Nu e simplu, finalul de lună poate fi chiar obositor şi solicitant în carieră, deci ţi se cere mai mult ca oricând.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Trigonul pe care Jupiter din Scorpion îl va face cu aglomeraţia de planete din Peşti are efecte benefice pentru inima ta, eşti mai visător, aştepţi mult de la iubire şi de la jumătatea ta, faci planuri de viitor alături de cel drag, dar poate ar fi bine să fii mai discret deocamdată. Chiar dacă primeşti din partea lui ceea ce inima ta doreşte, mai aşteaptă un pic înainte de a te aprinde prea tare, ca să nu te entuziasmezi înainte de vreme. Posibil să fii abia la începutul unei noi etape de viaţă în doi şi, dacă te-ai grăbi, ai putea scăpa din vedere detalii sau aspecte ce fac farmecul unei poveşti de iubire. Te simţi ca un cal de curse înainte de a porni la drum, eşti nerăbdător, dar totuşi trebuie să accepţi o evoluţie lentă firească a lucrurilor, nu sări peste etape! Spre final de lună, dragostea trece un pic într-o zonă de umbră, nu pentru că s-ar întâmpla ceva, ci pentru că uneori e nevoie şi de linişte, de intimitate, de discreţie, şi nu de un continuu carusel de trăiri şi sentimente.

Tot ce ţine de muncă nu e, luna aceasta, prea accentuat, e o zonă cam banală, fără ceva ieşit din comun, ceea ce poate fi benefic pentru ca tu să-ţi pregăteşti strategia în tihnă. Nu eşti stresat de ceva anume, nici de termene limită, nici de proiecte urgente, ca atare poţi profita de aparenta linişte pentru a pregăti terenul unor viitoare succese. Poate înveţi doar, acumulezi nişte informaţii sau experienţe ce îţi vor fi de folos cândva, deci concentrează-te acum asupra noului sens la care visezi, pentru că într-o zi vor apărea şi rezultatele. Eşti la faza de taci şi faci, deci nu spune tuturor ce planuri ai ci începe să le clădeşti cărămidă după cărămidă, cu un soi de discreţie, în banca ta, cu încredere absolută în ceea ce te aşteaptă la capăt. Nu contează ce faci acum, ci roadele finale, dar până acolo e încă o cale lungă…
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR


GEMENI
E linişte în zodia ta, nimic nou la orizont, depocamdată, dar Marte încă în Săgetător, până pe 17, şte stimulează să te ocupi serios de planurile de cuplu, să te implici, să preiei comanda, să fii tu liderul cuplului din care faci parte şi să-i trasezi direcţia de mers. Eşti mânat de o serie de vise noi în care îl atragi şi pe cel drag, dar bine ar fi să fiţi amândoi cât se poate de corecti, de sinceri, de deschişi, să nu lăsaţi nicio urmă de îndoială sau de suspiciune să se infiltreze în relaţia voastră, pentru că ar putea avea efecte nedorite. Există o mică doză de risc ca infildelitatea sau tădarea să-şi lase amprenta peste inima ta, luna aceasta, tocmai de acea ar fi bine să faceţi amândoi lururile la vedere pentru că orice fugă de realitate, naşte dubii. Poate fi momentul unei etape noi în plan sentimental, dar trebuie să fii sigur că îi dai cursul cel corect, în care nici tu, nici celălalt nu lăsaţi loc întrebărilor.

Cariera e în centrul atenţiei, în schimb, ai mult de lucru, poate prea mult la un moment dat, şi încerci să-ţi vezi de sarcinile asumate cu responsabilitate, conştient că de eforturile tale depinde succesul. Vor fi momente când vei duce pe umerii tăi tot greu, fără a te putea baza prea mult pe alţii, dar ai toate resursele necesare pentru succes. Ai şi inspiraţie, şi energie fizică, şi dorinţă de a reuşi, deci poate fi un moment bun pentru a porni un proiect nou, pentru a ţinti un scop nou, mai înalt, pentru a stabili obiective şi mai curajoase. Nu zice nimeni că va fi uşor, dar nu trebuie să stai pasiv să se întâmple ceva, ci să iei taurul de coarne şi să faci ceva, să ieşi din rutină, din aşteptare, din anonimat, din planul doi şi să spui sus ţi tare: eu pot, ştiu, fac, reuşesc! Visele tale de natură profesională au toate şansele să se împlinească, dar nu pe căi bătătorite de alţii, ci făcând lucruri complet noi, care te reprezintă pe tine, poate chiar complet altfel decât s-ar aştepta unii să faci. Fii atipic, rebel, original, şi trece la fapte!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI

RAC
Porneşti luna cu vise măreţe legate de iubire în care investeţti toată speranţa, aşteptarea şi dorinţa… Dar nu ajunge doar să aştepţi să se întâmple ceva, ci să şi faci ceva pentru a te bucura de iubirea la care visezi. Poate fi o lună a tandreţii şi a pasiunii, a atracţiei şi a iubirii pure, elevate, dar şi de tine depinde să ieşi un pic în întâmpinare, nu se întâmplă de la sine, iniţiativa, de orice formă ar fi ea, ar fi de preferat decât să aepţi de undeva miracole, deci, dacă cineva te atrage, fă un pas. Dacă apare cineva nou, nu aştepta, dă-i un telefon. Dacă inima ta bate mai tare, nu sta, bate fierul cât e cald, deci orice acţiune contează pentru o viaţă sentimentală dinamică şi bună. Nu te poţi aştepta la evenimente prea reuşite în viaţa de cuplu oficială, în căsnicie, în relaţiile cu vechi ani în spate, ci e o perioadă mult mai bun pentru iubiri noi, pentru că acasă, în cuplul oficial, se simte o oarecare tensiune. Acum depinde numai de tine cum foloseşti intrarea lui Marte în Capricorn: ca pe o invitaţie la linişte, maturitate şi raţiune, sau ca pe un motiv de îngrijorare ca şi cum viaţa în doi ar deveni mai austeră, mai rece, mai neplăcută.

Se acumulează multă energie a schimbării în plan profesional, deci, dacă aşteptai de undeva un suflu nou, iată-l că vine, dar numai de tine depinde în ce direcţie valorifici noutatea. Poate deja de luna trecută te bătea gândul să faci nişte modificări în carieră, dar acum, când Berbecul trece în prim plan, cu cea mai mare aglomeraţie de planete, alături de Capricorn, te poţi aştepta la o mai mare vânzoleală în plan profesional. Ce-i drept, dacă totul vine pe fondul unei stări de oboseală şi de stress, deja existent, s-ar putea ca această creştere de ritm să te înnebunească şi mai tare, să nu-ţi mai vezi capul de treabă, dar poţi valorifica noul şi într-un sens constructiv. Se presupune că încă din lunile anterioare ai pregătit cumva terenul, ai învăţat ce era de învăţat, ai întâlnit oamenii adecvaţi, ai luat deciziile potrivite, iar acum treci şi la fapte.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Iubirea te transformă, te face mai bun, te ispiră, te îndeamnă să faci lucruri bune, şi aceasta este şi senzaţia care te copleşeşte luna aceasta. Mai greu ar fi să vezi că toate gesturile tale de dăruire, de implicare, de altruism, de sacrificiu rămân fără ecou, adică celălalt doar se foloseşte de ele, cere mai mult şi mai mult de la tine, şi îţi oferă prea puţin în schimb, pentru că acestea ar putea fi marele risc al lunii, de a te secătui de energie, pentru că dacă tu consumi întruna şi izvorul nu se alimentează înapoi, e şi normal să descoeri într-o zi că nu a mai rămas nimic. Cu toate acestea tu eşti în continuare un exemplu de generozitate sentimentală şi cât ai de dat, dai. Poate după ce pleacă Marte din Săgetător, vei mai închide un pic robinetul de dărnicie, dar aşa eşti tu croit, totuşi, nimeni nu te întrece când vine vorba de dăruit. Ai suficient de multă răbdare ca partenerul să vadă câte faci pentru el şi, într-o zi, să-ţi înapoieze însutit tot ce ai avut tu vreodată de dăruit. Uiţi de tine şi luna aceasta şi faci totul doar pentru ca celui drag să-i fie bine!

Marte în Capricorn este exact resursa ta de energie şi de ambiţie pentru tot ce ai de făcut la serviciu luna aceasta. Munceşti mult, îţi asumi ce stă în puterea ta şi încerci să faci totul cât mai bine, dar nimeni nu e perfect. Te mai poţi aştepta şi la câteva momente mai tensionate la serviciu, spre final de lună, când mai dai şi peste vreun şef sever, şi peste vreun coleg refractar la ce ai tu de zis, şi la cine ştie ce funcţionar pus pe critici şi judecăţi, dar tu îţi vezi de treaba ta cu seriozitate şi cu câtă răbdare poţi tu avea. Eşti bucuros că mai ai şi lucruri noi de aflat sau de învăţat de aceea orice provocare profesională pentru tine e o şansă de a deveni mai bun, de a mai face un pas înainte şi mai sus în evoluţia ta. Iar luna aceasta ai suficiente ocazii de a afla noutăţi care, mai devreme sau ai târziu, vor deschide perspective noi în carieră.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Romantismul pluteşte în aer şi te face mai visător, mai poetic, mai blând, dar îţi place de minune! Dragostea era de ceva vreme un câmp ceva mai auster, de când câteva planete cu o reputaţie nu tocmai bună s-au aglomerat acolo în Capricorn, şi care oricum îşi vor continua demersul şi alte câteva luni de acum înainte. După ce vine aici şi Marte, după 17 martie, s-ar putea vorbi de ceva mai multă agitaţie, animaţie, de un suflu nou şi în iubire, pentru că Marte ar putea să ofere auspciile ieşirii din zona aceea mai sumbră sau mai rezervată pe care Capricornul o lasă peste inima tra. Poate Marte e şi el mai raţional, mai logic, mai distant, ceea ce nu prea îndeamnă la iubire, doar poate e chiar ceea ce era nevoie, soluţia salvatoare, ce limpezeşte atmosfera în doi. Vă pune pe tine şi pe partener la masa tratativelor cu maximă responsbailitate şi maturitate pentru a descperi ce trebuie făcut şi nu vă lasă până nu rezolvaţi eventualele probleme. De fapt avanpremiera e făcută în părima parte a lunii, când multele planete din Peşti te ajută să-ţi păstrezi calmul, să faci liniste si ordine în inima ta şi să descoperi că uneori cel mai bine e să taci şi să aştepţi cuminte perioade mai bune.

Deşi cariera nu e chiar în centrul atenţiei luna aceasta, îţi pui în joc toată creativitatea de care dai dovadă pentru a-ţi duce la îndeplinire sarcinile care îţi revin. Cât timp ai parte de o cât de mică libertate de mişcare şi de creaţie, roadele nu vor întârzia să apară, pentru că, cel puţin luna aceasta, dai randament mai ales în acele proiecte în care eşti lăsat să faci totul cum îţi place, nu neapărat urmând instrucţinile altora. Deşi eşti un bun executant, de data aceasta ai prea multă inspiraţie ţi imaginaţie la purtător ca să nu te foloseşti de ele, găsind astfel şi căi nebătătorite care să te ducă la succes. Caută deci căi noi, instrumente noi, resurse noi, şi valorifică-le cu încredere, pentru că primeşti de sus foarte multe!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ


BALANŢĂ
Prima parte a lunii te concentrează mai mult asupra muncii unde ai multe de făcut şi nu vrei să rămâi cu sarcnile neîndeplinite. De aceea laşi tot ce ţine de iubire şi de viaţa în doi pentru finalul de lună, când instalarea primăverii instalează şi cheful de iubire în inima ta. Noul poate veni sub orice formă în viaţa de cuplu: altă atmosferă, altă atitudine faţă de partener sau a lui faţă de tine, perspective noi şi promiţătoare, ai mari aşteptări ori de câte ori te gândeşti la iubire. Deciziile pe care le poţi lua luna aceasta conţin o oarecare doză de noroc, de aceea trebuie să ai curajul de a le lua şi de a le pune în aplicare pentru că te pot trimite pe un nivel superior în relaţia cu jumătatea ta.

Îţi vezi serios de treabă la serviciu, taci şi faci, nu încerci nici să fugi de cele mai grele sarcini şi nici să le pasezi la alţii. Preferi să te apleci asupra lor cu un oarecare spirit de sacrificiu, încât nu ar fi de mirare să munceşti, în prima jumătate a lunii, cum rareori se întâmplă, lăsând orice altă preocupare pe altădată. Ai nişte vise noi în minte şi îţi dai seama că nu se rezolvă de la sine, ci e nevoie de eforturile personale pentru a le vedea atinse. Dacă mai eşti şi motivat financiar sau apreciat public pentru ceea ce faci, cu atât mai mare devine ambiţia şi motivaţia şi tragi tare, deci poate fi o primă parte a lunii în care chiar îţi asujmi obligaţii de serviciu dintre cele mai serioase, sacrificând alte planuri ale vieţii personale.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
E multă agitaţie planetară în zona inimii tale, chiar dacă s-ar vorbi mai degrabă de un dram de discreţie, ceea ce pentru tine, o fire pasională, nu e uşor de acceptat. Partenerul îţi cere intimitate, să fiţi doar voi doi, sau doar inima ta cere să fii mai rezervat, să nu faci tam tam pe marginea sentimentelor tale ci să le laşi să se exprime singure. Parcă nu e chiar momentul celor mai zgomotoase declaraţii de dragoste, dar în interiorul inimii, e o furtună de emoţii dintre cele mai intense. Cu Jupiter în zodia ta, eşti conştient că succesele tuturor iniţiativelor de natură sentimentală depinde numai şi numai de implicarea ta, ca atare dacă stai şi aştepţi miracole din cer, ele nu se întâmplă, dar dacă intervii direct, faci ceva concret pentru ca lucruri bune să anime viaţa în doi, atunci reuşita este de partea ta. Fă deci ceva şi vei fi răsplătit de minune. Nu sta pasiv, nu sta în umbră, nu lăsa doar pe umerii celuilalt greul deciziilor de cuplu, ci vino tu cu idei, cu planuri, pentru că tu eşti motorul princiupal al tuturor lucrurilor bune din iubire. Vrei? Ia!

După ce toată adunarea de planete se mută în Berbec, şi munca devine unul din planurile centrale în reocupările tale. Este momentul ideal pentru un nou început, pentru o schimbare de direcţie sau de decor, pentru un job nou, o funcţie nouă, o imagine nouă sau chiar o profesie nouă, pentru că şi aşa Jupiter te îndeamnă de ceva vreme să faci altceva, iar acum, concentrarea de forţe pe zona noului, este un aliat pentru a da startul noii direcţii. Acum e momentul, da, deci dacă ai în gând un sens nou pentru cariera ta, nu aştepta şi treci la fapte. Spune da provocării, arată că ştii ce vrei, ai curaj să arăţi că eşti cel mai bun şi apucă-te serios de treabă. Trebuie însă să fii atent că la orice nou început există şi hopuri, şi critici, şi decizii de luat, şu eforturi de depus, tocmai de aceea nu trebuie să te grăbeşti, ci să accepţi evoluţia lentă a lucrurilor. Cu paşi mici, vei ajunge acolo unde trebuie.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Profită de prezenţa lui Marte încă în zodia ta pentru a lua taurul de coarne şi a face lucruri care, anterior, nu mergeau atât de repede sau de bine. Inclusiv iubirea. Marte te face mai îndrăzneţ, mai energic, mai cu tupeu, deci poate fi momentul ideal pentru o nouă cucerire, pentru o iniţiativă de zile mari prin care atragi atenţia sexului opus asupra ta. Nu trebuie să aştepţi doar de la celălalt acţiune, pentru că ai pedala de acceleraţie chiar la tine. Apas-o şi fă lucruri nemaifăcute! Vrei să cucereşti pe cineva? Acum e momentul. Vrei să treci la etapa următoare în iubire? Tot acum e momentul. Mai precis până pe 17, pentru că după aceea, timp de mai bine de doi ani, Marte nu va mai trece prin Săgetător şi vei simţi că-ţi lipseşte ceva din aerul nou de acum. Dar se va anima zona Berbecului care, pentru tine, se ocupă de amor şi deci toată luna eşti în miezul unui film de acţiune ce face inima ta să palpite mai tare. Te-ai putea îndrăgosti sau ai putea face pe cel care te atrage să-ţi cadă în mreje de-a binelea, deci ce mai aştepţi? Deţii deci toate resursele pentru reuşite sentimentale de răsunet, care îţi au chef de viaţă!

Altele sunt preocupările tale, luna aceasta, mai puţin ce se petrece la serviciu. În schimb eşti preocupat de bani şi faci ce faci ca să restabileşti ordinea şi echilibrul în acest sector, ca atare, dacă e ceva legat de muncă ce îi cere atenţie acum e doar efortul de a păstra bugetul într-o zonă cât de cât liniştitiă. Marte va intra în Capricorn pe 17, şi va începe să repare micile dezechilibre ce te-au cam dat peste cap în ultima vreme, dar nimic nu vine nici pe gratis, nici peste noapte, ci prin efort şi printr-o bună şi prudentă strategie financiară şi profesională. Timpul trece foarte greu pentru un grăbit ca tine, deci lecţia răbdării în continuare te ustură, deci ia-o încet, construieşte lent orice proiect – de afaceri sau profesional – conştient că mai ai şi tu de învăţat multe pe parcurs, şi mai ales nu ai găsit încă toate detaliile să ajungi acolo unde ţi-ai propus. Unele lucruri bune abia de acum încolo urmează să apară.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR


CAPRICORN
Marte bate la uşa la luna aceasta şi se alătură grupului de amici şi mai puţin amici instalaţi în bancă, frumos, în ograda ta. Fă-i loc şi agitatului Marte, deci să nu te mire că multe se cam dau peste cap, pentru că cele 4 elemente astrale foarte contradictorii care îşi dau acum întâlnire aici, te fac şi pe tine să te comporţi ciudat, şi cum să te mai înţeleagă lumea? Nici partenerul nu te înţelege prea bine, tocmai de aceea trebuie să-ţi controlezi reacţiile, pentru că acum te aprinzi repede, acum te stingi, acum vrei ceva, acum nu mai vrei, deci toanele te vor însoţi la tot pasul. Mulţi vor spune despre tine că eşti indecis, capricios, ba sus, ba jos, încât aproape că ar fi bine să fii lăsat în pace, o vreme, până vei reuşi să-ţi faci ordine în minte şi în suflet. Zi mersi dacă ai un partener înţelegător alături care îşi dă seama că nu ţi-e uşor şi îţi respectă atitudinea, deci totul va fi bine în cuplu doar dacă partenerul e mai calm şi mai tolerant decât tine. Dacă eşti atât de schimbător, ar fi chiar indicat să nu spui nimic, să nu faci declaraţii, să nu decizi nimic important legat de viaţa în doi, că peste câteva zile te-ai sucit şi vrei alta, ceea ce nu te ajută prea mult. Lasă-le pe cele 4 planete care îşi dau întâlnire luna asta în zodia ta să se adapteze una la alta şi să ajungă să conlucreze, pentru că, deocamdtă, se cam împung una pe alta iar tu pici la mijloc în tirul lor cam dezorganizat.

Marte în zodia ta poate fi totuşi un aliat de nădejde în orice acţiune care necesită ambiţie, luptă de convingere, deci cariera ar avea numai de câştigat de pe urma sosirii aceste planete aici. Totul e să ştii să canalizezi uriaşa cantitate de energie pe care ţi-o varsă Marte la poartă. Nici s-o risipeşti pe certuri sau conflicte, în care vrei musai să ţi se dea ţie dreptate, nici s-o transformi într-o autoritate un pic cam agresivă, făcând-o pe şţegul, ispitit de vorba aceea ”ştiam eu”. Arată ce vrei să arăţi, demonstrează-ţi superioritatea, dar nu încerca să tragi pe turta ta nimic, pentru că eşti cam fragil şi toate planetele din zodia ta şi aşa cer mult de la tine. Orgolii ţi-ar mai trebui ţie acum? Muncă, muncă şi iar muncă, asta da, ţi s-ar potrivi, deci implică-te serios în acţiuni complicate, de durată, şi nu pretinde rezultate imediate, pentru că luna aceasta se clădesc doar construcţii lente, de anvergură.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Mereu înveţi ceva nou în iubire, mai ales lecţia generozităţii, a iubirii necondiţionate, ca atare şi luna aceasta mai descoperi câte ceva despre acest miracol al vieţii: cum se ce mănâncă iubirea asta? Înveţi să mai laşi orgoliile la o parte, că sunteţi doi, că trebuie să dai, nu doar să pretinzi, că mai bine oferi necondiţionat, că va veni oricum o zi când se va întoarce la tine ceea ce e mai bun. Să priveşti la cel din faţa ta ca într-o oglindă şi să iubeşti la el ceea ce iubeşti la tine şi să nu încerci să repari la el de fapt ceea ce nu poţi repara la tine. Fiţi ca unul, ideea de unitate e importantă şi o vei redescoperi şi pe aceasta cu alţi ochi acum. Iubirea nu e un joc, ci e un proces de transformare şi nu se poate să nu remarci că te-ai schimbat şi că încă te schimbi şi că nu ai ajuns încă la finalul transformării tale profunde, ca atare lasă în continuare iubirea să te modeleze. Fii curios ce va face iubirea din tine!

Ai toare şansele să-ţi demonstrezi talentele, chiar şi cele mai ascunse, de care nu aveai curaj altădată să vorbeşti. Fă un pas în faţă şi vorbeşte cu mai mult tupeu despre tine, nu aştepta doar să te remarce alţii, ci fă tu ceva, fă tu un pas înainte şi discută despre tine ca şi cum n-ar fi vorba sespre propria persoană. Uneori, e nevoie şi de puţină laudă de sine! Vei trece oricum într-o zonă mai retrasă din ultima parte a lunii, ca atare profită de prima jumătate a lunii pentru a atrage atenţia asupra ta şi asupra calităţilor tale. Meriţi aplauze pentru unele succese de răsunet, dar cineva trebuie să le scoată la lumină şi cine te cunoaşte cel mai bine dacă nu tu?
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Tu eşti vedeta lunii, de vreme ce aici, în zodia ta, se aduna cele mai multe planete chiar de la inceput de lună. Cu Venus în zodia ta, ar trebui să te cuprindă un aer primăvăratec care numai cu gândul la iubire te duce, deci să nu se mire nimeni că eşti mai aiuritm mai visător, mai romantic ca oricând, cu şansa de a te îndrăgosti din nou sau de a-ti pierde minţile copleşit de amor. Mai e şi un trigon jupiterian acolo care te trimite în nori, te face să speri mult de la iubire, să-ţi faci speranţe mari, deci orice surpriză de natură sentimentală este posibilă. Poate fi şi luna în care o nouă idilă se prefigurează la orizont, deci, dacă iubirea lipsea din viaţa ta, fii mai atent luna aceasta, că nu se ştie de unde sare iepurele. Poate fi o lună norocoasă, dar în care elemental surpriză este primordial. Stabilitatea, armonia, linişta se lasă peste viaţa în doi şi ai toate motivele să te bucuri de primăvară alături de cel drag, pentru că de mult nu ai mai avut parte de asemenea atmosferă plăcută. Şi ştii cum se spune: dacă ceva merge bine, de ce să schimbi? E doar efortul de a păstra ceea ce e bun.

Şi profesional eşti printre cei favorizaţi, pentru că Marte, încă bine amplasat în Săgetător până pe 13, primeşte tot acest timp un trigon foarte stimulativ de la Uranus, şi, dacă te laşi copleşit de energia covârşitoare a celor două planete în zodii de foc, succesele ale ar putea fi de răsunet. Lumea poate auzi de tine acum în alt ton decât înainte deci ia taurul de coarne şi arată ce ştii, ce ai învăţat, ce doreşti, pentru că există un vânt prielnic acolo ce te poate pune în valoare. Orice succes este posibil deci apucă-te serios de treabă, pentru că ai suficiente stimulente la dispoziţie. Nu zice nimeni că vin pe tavă şi uşor, ci cu efort, poate chiar cu îndoieli şi temeri asupra propriei persoane, dar e prea bun momentul să faci ceva, să treci la fapte, să te afirmi, ca să stai cuminte în banca ta, aşa cum te ştie lumea. Cei curajoşi, creativi, entuziaşti, optimişti au numai de câştigat luna aceasta, cei care lasă inspiraţia liberă, cei care privesc spre viitor, cei care iubesc ceea ce fac, cei care au ceva de spus lumii, deci lasăte purtat înainte! După ce Marte va ieşi din Săgetător, se mai liniştesc lucrurile şi începi să culegi roadele eforturilor depuse, dar dacă vrei noutate, profită acum de Marte în Săgetător.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com