Femeia cu cele mai multe piercing-uri

Elaine Davidson

Elaine Davidson este numele femeii cu cele mai multe body-piercing-uri din lume, conform faimoasei Guinness Book, în care este menţionată din 16 mai 2003. Fostă asistentă medicală, brazilianca Elaine Davidson continuă să îşi prindă de piele noi şi noi bijuterii.

Născută la 17 iulie 1978, Elaine a fost iniţial examinată de un oficial al Guinness World Record în mai 2000, pe când avea „doar” 462 piercing-uri, dintre care 192 pe faţă. Un an mai târziu, în luna august, ea se lăuda cu nu mai puţin de 720 de astfel de podoabe corporale.

Patru ani mai târziu, ajunsese la 3.950 de piercing-uri. În prezent, conform paginii sale de FaceBook, are pe corp 6.700 de bijuterii. În total, acestea cântăresc aproximativ 3 kilograme.

Este solicitată în cadrul unor emisiuni de televiziune, pozează pentru reviste destinate celor pasionaţi de tatuaje şi piercing-uri, a avut chiar şi anumite roluri în filme. Elaine Davidson locuieşte în Edinburgh, Scoţia, şi este pasionată de paraşutism, cinematografie şi călătorii. (Text: Agerpres, Foto: facebook.com/mostpiercedwoman, Video: youtube.com)