Expoziţia „Ozosep” a ajuns la a treia ediţie

Ozosep

Cea de-a treia ediţie a expoziţiei gastro-culturale „Ozosep” se va desfăşura, în weekend, în curtea interioară a Institutului Balassi – Institutul Maghiar din Bucureşti.

La expoziţia cu vânzare, vizitatorii sunt aşteptaţi cu produse naturale 100%, kurtos, delicatese din cărnuri, păstrăv, brânzeturi, produse apicole, pâine de casă, pălincă, bere artizanală, dulceţuri, siropuri naturale şi alte bunătăţi, specialităţi de ceaiuri, jucării din lemn, cosmetice naturale, haine tradiţionale şi produse din ceramică.

„În cadrul celei de a treia ediţii a expoziţiei gastro-culturale „Ozosep”, sâmbătă şi duminică (24 şi 25 februarie 2015), în intervalul orar 11 – 19, bucureştenii vor avea ocazia de a degusta şi cumpăra delicatesele secuieşti pregătite din ingrediente naturale, după reţetele bunicilor, să testeze produsele cosmetice naturale sau să descopere lumea colorată a obiectelor artizanale. Producătorii vor expune de asemenea şi faimoasele jucării din lemn, dar şi hainele create în stil tradiţional”, se arată în comunicatul emis de organizatori.

La expoziţie, vizitatorii vor găsi şi 400 de porţii de gulaş gătite pe loc, vin fiert, ceai cald şi bere artizanală din Miercurea Ciuc, dar şi un atelier artizanal destinat copiilor într-o sală special amenajată în clădirea institutului.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Economiştilor Maghiari din România, filiala Bucureşti, împreună cu Camera Agricolă a Judeţului Harghita.(Text: Agerpres, Foto: Facebook.com/Ozosep)