Eddie Murphy, tată pentru a noua oară

Eddie Murphy

Actorul american Eddie Murphy a devenit tată pentru a noua oară după ce actuala sa iubită, fotomodelul australian Paige Butcher, a adus pe lume o fetiţă, scrie joi ziarul spaniol ”ABC”.

Fericitul eveniment a avut loc la 3 mai, la Los Angeles, după cum a anunţat reprezentantul cineastului de 55 de ani, care se numără printre actorii cu cele mai mari încasări din istorie. ”Ambele, mamă şi fiică, se simt bine”, a adăugat sursa menţionată.

Relaţia dintre Eddie Murphy şi Paige Butchder a început în 2011. Micuţa Izzy Oona Murphy este primul copil pentru topmodelul de 36 de ani, care a apărut şi în câteva lungmetraje.

Nominalizat la Oscar în 2007 pentru rolul din ”Dreamgirls”, câştigător a numeroase premii de prestigiu, Eddie Murphy mai are doi fii din două relaţii diferite, Eric, de 26, şi Christian, de 25, precum şi cinci copii, cu vârste cuprinse între 25 şi 13 ani, din căsătoria cu Nicole Mitchell, de care a divorţat în 2006.

Totodată, el are şi o fată, Angel, născută în urmă cu nouă ani ca urmare a legăturii lui cu Melanie Brown, membră a fostului grup britanic Spice Girls, cunoscută mai bine sub numele de Mel B. (Text: Agerpres, Foto: facebook.com/ Eddie Murphy)