Dwayne ”The Rock” Johnson, cel mai sexy bărbat în viaţă

dwayne-johnson-01-w

Wrestlerul devenit actor Dwayne ”The Rock” Johnson a fost numit, marţi, 15 noiembrie, de revista People, cel mai sexy bărbat în viaţă din 2016, informează Reuters.

Johnson, în vârstă de 44 de ani, a cărui replică faimoasă în ring este ”Simţi ce găteşte The Rock?’‘, a declarat că vestea îl pune în dilemă.

”M-am gândit cât de tare şi de incitant este”, a spus el într-un interviu pentru People. ”Și apoi mi-am spus: ‘Uau, am atins culmea’. Nu prea ştiu unde să mergem de aici încolo”, a adăugat vedeta.

Johnson a devenit cunoscut la mijlocul anilor ’90, în postura de luptător în cadrul World Wrestling Entertainment Inc, iar ulterior şi-a câştigat celebritatea ca actor şi producător la Hollywood.

Măsurând 1,96 metri şi cântărind 111 kilograme, ‘‘The Rock” este binecunoscut pentru apariţia sa herculeană. De altfel, el a interpretat chiar rolul personajului mitologic în filmul ”Hercule”, din 2014.

dwayne-johnson

Actorul va apărea în filmul de animaţie al Disney ”Moana”, împrumutând vocea semizeului Maui.

”Am făcut schimbări radicale în carieră de-a lungul anilor, care mi-au fost de bun augur”, a declarat el. ”Dar simt că cele mai mari schimbări radicale care s-au petrecut în viaţa mea, în relaţiile mele, acelea de a fi tată, de a fi partener, de a fi ceea ce am fost şi ceea ce sunt, mi-au dat încredere”, a explicat el.

Johnson are o fetiţă în vârstă de 11 luni, Jasmine, din relaţia sa de lungă durată cu Lauren Hashian, şi o fată în vârstă de 15 ani, cu fosta soţie, producătoarea Dany Garcia.

Vedeta a declarat recent că a fost tentat să facă o altă schimbare de amploare şi să renunţe la show business pentru a intra în ringul politic.

Actorul din franciza ”The Fast and the Furious” a declarat pentru Reuters că entuziasmul din timpul recentei campanii prezidenţiale din Statele Unite a reînnoit interesul publicului faţă de posibila sa candidatură.

”Spiritul de conducere este atât de important, în special acum”, a spus Johnson care a adăugat că un spirit de conducere bun şi respectat ”este atât de important”. (Text: Agerpres, Foto: facebook.com/ Dwayne The Rock Johnson)