Divorţul dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie se complică

angelina-jolie-brad-pitt

Brad Pitt a reapărut în public fără verighetă şi mult mai slab la premiera celui mai recent film al său „Allied”, care a avut loc la Regency Village Theatre din Los Angeles, relatează online ziarul ABC.

Puţini se aşteptau să-l vadă după ştirea divorţului, însă după achitarea sa în cazul abuzului asupra unui minor, prezentat de Angelina împotriva sa, actorul a găsit putere pentru a o însoţi pe partenera sa din film, Marion Cotillard, pe covorul roşu.

Potrivit tabloidului britanic The Sun, ar fi Angelina Jolie cea pusă acum în dificultate în bătălia legală privind custodia copiilor celor doi actori. Ziarul dezvăluie existenţa unor înregistrări, care pun în evidenţă strategia actriţei pentru a discredita imaginea lui Pitt, cu scopul de a-l împiedica să obţină tutela comună a copiilor.

Surse apropiate cuplului au declarat ziarului că dacă aceste înregistrări audio ajung să devină publice, ar fi Jolie cea care ar ajunge într-o situaţie foarte compromisă. „Ar fi o bombă pentru ea”, au asigurat sursele.

Aceleaşi surse adaugă că, în timp ce Brad vrea să se ajungă la un acord matur iar acuzaţiile să înceteze, Jolie vrea să îndrepte lucrurile în direcţie contrară.

„Cel puţin până acum nimeni nu a vrut să joace murdar, nu este bine pentru copii, dar Angelina şi echipa ei sunt înclinaţi „să-l discrediteze pe Brad, pentru a-l împiedica să obţină custodia în comun a copiilor”.

Spre deosebire de această luptă legală acerbă, lichidarea imperiului „Brangelina”, în termeni comerciali, pare mult mai simplă. Cu o avere estimată la 500 de milioane de euro, cuplul şi-a scos la vânzare proprietăţile din întreaga lume. Până acum, şi într-un timp record, a reuşit să vândă bijuteria familiei: Castelul Miraval, din Franţa, pentru 55 de milioane de euro.

Iar casa istorică, cumpărată de Pitt în cartierul francez din New Orleans, şi-a găsit deja un cumpărător dispus să plătească 4,4 milioane de euro. În niciunul dintre cazuri perechea nu a mizat pe profit, având în vedere că, potrivit experţilor imobiliari, proprietăţile au fost puse în vânzare la preţuri foarte avantajoase pentru cumpărători. (Text: Agerpres, Foto: ibtimes.com)