Dinţii şi personalitatea fiecăruia

dinti-personalitate

Poate că sunteţi surprinşi, dar şi dinţii sunt analizaţi de metoda chinezească de citire a feţei. Dinţii sunt consideraţi “stâlpii gurii”, ceea ce înseamnă că sunt susţinătorii intim asociaţi gurii.

Dinţii ne dezvăluie informaţii cu privire la relaţii, dacă persoana citită va avea sau nu venit stabil şi care va fi calitatea vieţii de familie. Caracteristicile şi înţelesurile acestora se pot aplica atât la bărbaţi, cât şi la femei.

Metoda chinezească de citire a feţei susţine că dinţii ar trebui să fie lungi, drepţi, strâns aşezaţi, albi, ordonaţi şi într-o poziţie cât mai drepată, nici ieşiţi în afară şi nici cu tendinţa de a fi îndreptaţi spre cerul gurii. Asemenea dinţi indică o viaţă lungă, relaţii bune, un venit sigur, inteligenţă şi onoare.

Dinţii albi precum fildeşul simbolizează o poziţie înaltă fie în cadrul guvernului, fie în afaceri, succes în carieră, o bună reputaţie şi relaţii fericite. Pe de altă parte, dinţii întunecaţi (galbeni, pătaţi sau cu semne), scurţi, rari sau mici ca mărime indică relaţii sărace, necinste, o viaţă scurtă, o situaţie financiară nesigură şi succes schimbător.

Principiul general este acesta: cu cât cineva are mai mulţi dinţi, cu atât va fi mai norocos. Se crede că împăraţii şi împărătesele aveau câte treizeci şi şase de dinţi, premierii treizeci şi patru, miniştrii treizeci şi doi, iar cei cu un succes peste medie cel puţin treizeci. Orice număr sub treizeci este considerat un semn al mediocrităţii şi al sărăciei.

Alte caracteristici ce trebuie căutate la dinţi sunt formele neregulate şi golurile. Dacă dinţii sunt laţi în partea de sus, dar se ascut în partea de jos, acesta este semn de avariţie şi cruzime. Posesorii unor astfel de dinţi sunt mai mult ca sigur carnivori şi au un caracter imprevizibil. Pe de altă parte, dacă dinţii sunt mai laţi în partea de jos decât în cea de sus, persoanele respective vor fi mai degrabă vegetariene şi bune la suflet.

Spaţiile dintre dinţi indică averea care vine şi zboară, ca şi incapacitatea de a păstra un secret. Cineva ar trebui să se gândească bine înainte de a împărtăşi unei persoane cu goluri mari între dinţi un secret important sau sensibil.

O atenţie specială se acordă primilor doi dinţi din faţă. Există chiar un nume special pentru ei – dinţii Școlii Interioare. Dinţii Școlii Interioare afectează nu numai destinul unei persoane, ci şi personalitatea acesteia. Pentru a fi consideraţi buni şi favorabili, cei doi dinţi din faţă trebuie să fie drepţi, laţi, lungi, albi şi apropiaţi. Asemenea dinţi indincă longevitate, o bună poziţie socială, glorie şi încredere. (Text: suada.ro, Foto: tenetnews.com)