Deep Purple – concert la Bucureşti

deep-purple

Trupa Deep Purple va susţine un concert la Bucureşti, pe 13 mai, anul viitor, în Parcarea A Romexpo, evenimentul fiind cuprins în turneul „The Long Goodbye”, informează un comunicat al organizatorilor transmis vineri, 16 decembrie.

Deep Purple este una dintre cele mai reprezentative trupe rock. Recent introdusă în Rock & Roll Hall of Fame, trupa îşi promovează cu acest turneu apariţia noului album „inFinite”, produs de earMusic. Primul single de pe disc va fi lansat pe 20 ianuarie.

Albumul este o dovadă că membrii trupei, Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse şi Don Airey continuă să cânte hard-rock. În ultimul timp, formaţia a explorat noi stiluri, stârnind interesul celor ce nu erau născuţi pe vremea în care Deep Purple se afla în topurile industriei muzicale. Albume de succes precum „In Rock” (1970), „Machine Head” (1972), „Made In Japan” (1973) şi melodia „Smoke On The Water” au propulsat trupa în topul vânzărilor de bilete şi albume.

Biletele pentru concert sunt în vânzare începând de vineri în reţeaua Eventim, la preţurile de 130 de lei (Gazon B), 190 de lei (Gazon A), 270 de lei (Golden Ring), 350 de lei (Tribună).(Text: Agerpres, Foto: facebook.com/Deep Purple )