David Beckham, cel mai „glamour tătic”

David-Beckham-01

David Beckham a fost ales de spanioli cel mai „glamour tătic” din acest an, de Ziua Tatălui, sărbătoare marcată în Spania la 19 martie, când este premiat tatăl care onorează cel mai mult acest titlu, indiferent de vârstă sau de naţionalitate, relatează ziarul ABC.

Site-ul de cumpărături online Showroomprive.com a realizat un sondaj în rândul spaniolilor pentru a afla care este, în opinia lor, cel mai glamour tată din rândul vedetelor. La sondaj au participat 720 de persoane, jumătate bărbaţi, jumătate femei.

Medalia de aur i-a revenit fără multe surprize fostului internaţional de fotbal britanic, cu 26,25% din voturi. Este încă vie în minte imaginea de la Săptămâna modei de la New York cu David aşezat în primul rând al paradei organizată de soţia sa Victoria Beckham, cu cei trei băieţi aliniaţi pe scaune şi cu fetiţa în braţe, aşteptând cuminţi să înceapă showul.

Pe locul doi se clasează Brad Pitt cu 21,74% din voturi. Împreună cu Angelina Jolie el formează unul dintre cuplurile cele mai glamour şi mai solide din peisajul hollywoodian. O imagine emblematică este cea care se repetă de fiecare dată când numeroasa lor familie trec printr-un aeroport, cu Brad păşind în faţă conducând grupul copiilor mari şi Angelina încheind şirul cu cei mici.

Medalia de bronz îi revine portarului spaniol Íker Casillas cu 11,73%, care nu are nevoie de prea mulţi copii pentru a fi considerat un tată exemplar. El este căsătorit cu cronicara de fotbal Sara Carbonero care l-a urmat la Oporto când fotbalistul şi-a schimbat echipa plecând de la Madrid. Peste două luni se va naşte cel de-al doilea copil al cuplului. Primul născut, Martin, îi urmează deja pe gazon paşii tatălui său.

În afara podiumului se clasează, în opinia spaniolilor, Tom Cruise (10,23%), fotbalistul Xavi Alonso (8,85%), cântăreţii David Bustamante (7,89%) şi Alejandro Sanz (5,01%), actorul Javier Bardem (4,68%) şi David Bisbal pe ultima poziţie cu 3,62% din voturi. (Text: Agerpres, Foto: enstarz.com)