Cristiano Ronaldo este câştigătorul Balonului de Aur 2016

cristiano-ronaldo-03

Fotbalistul Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid şi al selecţionatei Portugaliei, va intra luni, 12 decembrie, în posesia trofeului Balonul de Aur, pentru a patra oară în cariera sa, informează presa spaniolă.

Potrivit cotidianului catalan El Mundo Deportivo, Cristiano Ronaldo şi conducătorii clubului madrilen au fost informaţi deja în legătură cu faptul că jucătorul lusitan va ieşi învingător în ancheta France Football, care urmează să îşi trimită joi reprezentanţii la Madrid pentru a efectua tradiţionalul interviu şi fotografia cu câştigătorul trofeului, urmând ca acestea să fie publicate în ediţia de marţea viitoare a revistei franceze.

În vârstă de 31 ani, Cristiano Ronaldo a câştigat în acest an Liga Campionilor cu Real Madrid, precum şi titlul de campion european cu selecţionata Portugaliei.

Atacantul lusitan a mai intrat în posesia Balonului de Aur, rezervat celui mai bun fotbalist al lumii, în 2008, 2013 şi 2014. Anul trecut, trofeul a revenit argentinianului Lionel Messi, pentru a cincea oară în cariera sa.

Câştigătorul Balonului de Aur 2016 va fi anunţat în mod oficial de revista France Football luni, 12 decembrie, la ora 20,00 (21,00 ora României). (Text: Agerpres, Foto: facebook.com/ Cristiano Ronaldo)