CONCURS CU PREMII: Cum arată „doza ta de bine”?

Logo DOZA de BINE

Pentru a avea o zi reuşită, fiecare om are nevoie de ceva special: de o vorba bună, de o mângâiere, de o glumă cu miez, o privire, o încurajare, de o întâlnire pasională… de o „doză de bine”!

Spune-ne în ce constă „doza ta de bine” sau cum ai vrea să arate şi ai şansa de a primi unul din cele 3 premii puse la bătaie săptămâna aceasta.

 Povestea despre „doza ta de bine” trebuie să nu depăşească 200 de cuvinte, să fie scrisă în limba română (fără „atacuri la gramatică” şi fără prescurtări caracteristice mediului online) şi să fie o creaţie proprie, nu o „colecţie” de citate.

 Premiul I va fi acordat celui mai reuşit/original/simpatic răspuns, iar Premiile II şi III vor fi acordate prin tragere la sorţi, indiferent de conţinutul poveştii.

 Pentru a te înscrie în concurs, tot ce trebuie să faci este să adaugi un comentariu la acest articol, în care să povesteşti cum arată „doza ta de bine”. Atenţie! Adresa de mail declarată trebuie să fie validă, pentru a putea fi contactat(ă) ulterior, în cazul în care te vei număra printre câştigători.

 Premiul I va fi virat în contul câştigătorului sau transmis prin poştă, la adresa de domiciliu.

 Premiile II şi III vor fi expediate prin poştă, la adresa de domiciliu.


IMPORTANT!

  • – Pot participa doar persoanele care au împlinit 14 ani şi deţin o carte de identitate (sau un paşaport)
  •  – La acest concurs, vor fi luate în considerare răspunsurile (comentariile) postate până duminică 23 noiembrie 2014, ora 23:59. Nu vor fi luate în considerare răspunsurile transmise prim email sau postate pe pagina de Facebook.
  •  – Răspunsurile (comentariile) vor fi aprobate după expirarea termenului de participare. Nu vor fi aprobate pe măsura postării lor pentru a nu influenţa răspunsurile următorilor participanţi
  •  – Participarea la acest concurs cu premii nu presupune plata directă sau indirectă a vreunei taxe sau achiziţionarea unui produs.

 AŞTEPTĂM RĂSPUNSURILE VOASTRE!

Şi NU UITAŢI! O zi reuşită depinde de DOZA DE BINE.

 Concursurile noastre sunt promovate pe Konkurs.ro – portal de concursuri si promotii.