Chris Evans părăseşte „Top Gear”

Chris Evans

Chris Evans a anunţat că şi-a dat demisia din postul de prezentator al emisiunii „Top Gear”, de pe BBC Two, după un singur sezon, relatează BBC News.

Într-un mesaj postat pe reţeaua de socializare Twitter, Evans mărturiseşte că „şi-a dat toată silinţa, însă nu a fost suficient”.

„Cred că plecarea mea e singurul lucru bun pe care-l pot face pentru show”, a adăugat vedeta.

Demisia acestuia survine în urma scăderii rating-ului emisiunii, care a înregistrat un record negativ duminică seară, fiind urmărită de circa 1,9 milioane de spectatori.

Potrivit BBC News, cei cinci prezentatori rămaşi — Matt LeBlanc, Rory Reid, Chris Harris, Sabine Schmitz şi Eddie Jordan — se vor întoarce pentru următoarea serie, ale cărei filmări urmează să înceapă în luna septembrie.

De asemenea, se crede că decizia lui Evans de a părăsi show-ul îi aparţine în totalitate, în condiţiile în care acesta declarase pentru BBC săptămâna trecută că va demisiona, explicând că nu a fost o alegere bună pentru program.

Evans se alăturase echipei emisiunii Top Gear în luna iunie, după plecarea lui Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi a lui James May. (Text: Agerpres, Foto: autoguide.com)