Chitaristul trupei Rolling Stones a devenit tatăl a două fetiţe gemene la 69 de ani

Ronnie Wood

Chitaristul trupei Rolling Stones Ronnie Wood, care împlineşte miercuri 69 de ani, a devenit tată pentru a cincea oară după ce a treia sa soţie a născut două fetiţe gemene, a informat un purtător de cuvânt al rockerului, citat de AFP.

‘Sally şi Ronnie Wood au plăcerea să vă anunţe naşterea gemenelor lor Gracie Jane (2,72 kg) şi Alice Rose (2,58 kg). Fetiţele au venit pe lume la 30 mai, la orele 22.30, şi toată lumea este foarte bine. Bebeluşii sunt perfecţi”, a subliniat reprezentantul chitaristului într-un comunicat.

Ronnie Wood s-a căsătorit cu Sally Humphreys, o producătoare de teatru în vârstă de 37 ani, în decembrie 2012, avându-l pe Rod Stewart drept cavaler de onoare.

Ronnie Wood mai are patru copii din primele două căsnicii. Cei patru copii i-au dăruit până acum chitaristului The Rolling Stones nouă nepoţi.

Ronnie Wood a fost căsătorit cu modelul Krissy Findlay, din 1971 până în 1978, şi cu modelul Jo Karslake, din 1985 până în 2009. (Text: Agerpres, Foto: facebook.com/ Ronnie Wood)