Cele mai frumoase posterioare masculine

Pitt

Fostul internaţional britanic David Beckham, tenismanul Rafael Nadal şi actorul Brad Pitt au cele mai frumoase posterioare dintre celebrităţile masculine, potrivit unui articol publicat online de Estrella Digital.

Devenite la fel de apreciate ca cele feminine, posterioarele celebrităţilor masculine atrag tot mai mult atenţia. Cel mai remarcat este cel al fostului fotbalist britanic David Beckham, care a apărut în numeroase campanii de publicitate pentru lenjerie intimă. Beckham a participat chiar la designul mai multor colecţii de slipuri de baie sau de interior pentru firma suedeză H&M.

Cristiano Ronaldo, supranumit CR7, are un corp care stârneşte senzaţie ori de câte ori pozează nud pentru o campanie de publicitate. O astfel de poză înaltă de 15 metri, cu Ronaldo în boxeri, a fost instalată în faţa clădirii Palacio de Cibeles din Madrid.

 Matthew

Cei doi sunt urmaţi îndeaproape de doi actori care au devenit celebri în anii 90: Brad Pitt şi Tom Cruise. Chiar dacă nu mai sunt la prima tinereţe, ei au un fizic atrăgător, după cum a demonstrat Brad Pitt în „Troya”, unde a apărut nud.

Alţi actori cunoscuţi pentru fizicul lor de invidiat sunt Mathew McConaughey sau tânăra speranţă Jamie Dornan, protagonistul controversatului film erotic „50 Shadows of Grey”, care va apărea pe ecrane în februarie 2015.

Cu posterioare demne de invidiat se mândresc şi cântăreţii Ricky Martin, care îşi unduie şoldurile spre deliciul femeilor şi al bărbaţilor, sau Robbie Williams care a pozat nud din spate pentru coperta noului său album de compilaţie „Under The Radar Vol 1”.

 Verdasco

Din acest „top” select fac parte şi câţiva spanioli, precum sportivii Fernando Verdasco şi Rafa Nadal, care au fost aleşi de nenumărate ori pentru a prezenta colecţii de lenjerie masculină.

La fel de apreciaţi sunt şi manechinii Andrés Velencoso şi Jon Kortajarena, ale căror posterioare sunt adorate de publicul feminin. Pozele lor nud sunt plătite cu multe zerouri, pentru că nu poate rezista nimeni în faţa unei asemenea perfecţiuni, conchide ziarul spaniol.(Text: Agerpres, Foto: estrelladigital.es)