Cel mai periculos hotel din lume

Frying Pan Tower-01

Un fost far al Gărzii de Coastă americane a fost transformat într-un hotel destinat celor care vor cu adevărat să trăiască experienţe dincolo reguli şi convenţii.

Este vorba de Frying Pan Tower, cumpărat cu 85.000 de dolari la o licitaţie a guvernului de către actualul proprietar Richard Neal, inginer programator, care a transformat structura într-un hotel cu demipensiune pentru turiştii aventuroşi, scriu businessinsider.com şi dailymail.co.uk.

Frying Pan Tower-05

Situat în largul coastei Cape Fear din Carolina de Nord, în inima aşa numitei ”alei a uraganelor” din Oceanul Atlantic şi în mijlocul rechinilor, accesibil doar cu elicopterul sau bar, Frying Pan Tower este considerat de Tech Insider drept potenţial cel mai periculos hotel din lume.

Frying Pan Tower-03

Fostul far, destinat prevenirii eşuării navelor, a fost abandonat la sfârşitul anilor ’70. După ce l-a cumpărat în 2010, Richard Neal a restaurat structura cu ajutorul donatorilor şi voluntarilor. Condiţiile de cazare sunt rustice şi de bază, proprietarul optând pentru menţinerea aspectului original şi a atmosferei acestui post construit în anul 1964.

Frying Pan Tower-04

Poate că nu dispune de spa, mese de lux sau piscină, dar acest local unic are tot ceea ce au nevoie oaspeţii în căutare de singurătate. Și în pofida locaţiei sale izolate, această unitate de cazare oferă o parte din confortul de acasă, inclusiv duşuri calde, electricitate, WiFi şi o bucătărie cu aparate din oţel inoxidabil.

Frying Pan Tower-02

Hotelul are opt dormitoare (cinci paturi duble şi trei paturi queen), cu suficient spaţiu pentru până la 12 persoane. Preţul este de 500 de dolari de persoană pentru două nopţi, în această sumă nefiind inclus elicopterul sau transferurile cu barca.

O vizită la Frying Pan Tower este o experienţă de neuitat, o modalitate de detaşare completă şi o posibilitate de a trăi singurătatea dorită. Fără nicio altă construcţie sau teren la vedere, oaspeţii se pot bucura de privelişti nesfârşite ale Oceanului Atlantic, cu răsărituri şi apusuri de soare spectaculoase şi vederi uimitoare ale stelelor pe timp de noapte. (Text: Agerpres, Foto si video: dailymail.co.uk)