„Cea mai frumoasă femeie din lume” în 2016

Jennifer aniston

Actriţa americană Jennifer Aniston a fost desemnată, miercuri, 20 aprilie, de revista People, drept ‘Cea mai frumoasă femeie din lume” în 2016, la 12 ani după ce a avut prima dată această onoare, informează Reuters şi USA Today.

Vedeta, care are 47 de ani, a mărturisit că este ”foarte, foarte flatată” şi că aflarea veştii i-a produs ”un moment de încântare adolescentină”.

Interpreta din cunoscutul serial de televiziune ”Friends” a mai avut privilegiul de a primi acest titlu din partea revistei americane în 2004, în ultimul sezon al acestui îndrăgit serial de comedie.

Printre cele mai recente deţinătoare ale acestui titlu se numără actriţele Jennifer Lopez şi Lupita Nyong’o, precum şi Sandra Bullock, desemnată ”Cea mai frumoasă femeie din lume” la vârsta de 50 de ani.

Jennifer Aniston a fost căsătorită prima dată cu actorul Brad Pitt, iar anul trecut s-a recăsătorit tot cu un coleg de breaslă, Justin Theroux. Ea acordă o mare atenţie siluetei şi aspectului ei fizic încă de la începutul carierei sale cinematografice, când un un impresar i-a explicat că nu primeşte roluri din cauză că este ”prea dolofană”. Aniston recunoaşte că de vină era şi regimul ei alimentar, bazat pe cartofi prăjiţi cu diferite sosuri şi shake-uri pe bază de lapte.

În prezent, face exerciţii fizice aproape în fiecare zi, dar susţine că nu mai are o dietă foarte strictă şi îşi permite uneori să consume şi câteva dintre mâncărurile favorite. (Text: Agerpres, Foto: facebook.com/ Jennifer Aniston)