Ce surprize le-a pregătit Clubul Copiilor Bucureşti Mall celor mici în 2015

Bucuresti-Mall

Show-uri de televiziune, ateliere de pictură şi modelaj, teatru (clasic, de păpuşi şi de umbre), concursuri de dans şi parade de modă. Sunt doar câteva din activităţile de care vor avea parte cei mici la Clubul Copiilor din Bucureşti Mall în 2015.

Dacă e sâmbătă, atunci e Clubul Copiilor la Bucureşti Mall. În 2015, primul centru comercial modern din România le-a pregătit celor mici două ore de distracţie şi voie bună –  de la 12.00 la 14.00 – în fiecare sâmbătă. Participarea la Clubul Copiilor este gratuită; el îşi va reînnoi regulat conceptul pentru a le pune la dispoziţie juniorilor activităţi variate, distractive, interactive şi educative.

Pentru început, cei mici sunt aşteptaţi la Bucureşti Mall de către animatori deghizaţi în Piratul şi Cenuşăreasa; cele două personaje îndrăgite îi vor asista pe copii în crearea unui show de televiziune. Astfel, juniorii vor prezenta ştiri şi buletine meteo, dar vor fi şi invitaţi speciali în emisiunea „Matinalul Bucureşti Mall”. Aceste activităţi le vor stimula creativitatea celor mici, căci pot inventa ştiri amuzante sau pot povesti întâmplări din viaţa lor.  Mai mult, copiii vor participa la prezentări de modă şi la concursuri „Dansez pentru tine”.

În cursul weekendurilor dedicate teatrului, cei mici vor avea parte de trei tipuri diferite de reprezentaţii: de teatru clasic, de teatru de păpuşi („Cufărul fermecat”) şi de teatru de umbre („Povestea prinţesei din castelul de gheaţă”). Între spectacole, animatorii – Prinţul şi Prinţesa – îi vor implica în jocuri de dicţie, jocuri de rol şi probe de mimă. Mai mult, copiii vor deveni eroi de poveste în spectacole realizate instant.

Cât despre weekendurile consacrate muzicii şi dansului, cei mici, îndrumaţi de Albă ca Zăpada şi de Prinţ, vor putea lua parte la diverse activităţi, de pildă, Statuile muzicale, limbo, concursuri de cântat, emisiuni de radio cu dedicaţii pentru părinţi, competiţii de dans fete contra băieţi, corul şi orchestra copiilor şi dansul cu balonul.

De la Clubul Copiilor nu vor lipsi nici pictura şi nici modelajul. Ajutaţi de Peter Pan şi Tinkerbell, copiii vor realiza tablouri şi vor face împreună, din plastilină, macheta oraşului văzută prin ochii lor. Totodată, cei mici vor participa la realizarea celui mai mare tablou. (Text: Alexandra Olivotto/United; Foto: facebook.com)