Ce face un urs panda cu un om de zăpadă

da-mao

Un urs panda gigant din parcul zoo din Toronto a avut parte de o surpriză din partea îngrijitorilor, care i-au adus în ţarc un om de zăpadă.

Ceea ce a urmat a făcut deliciul internauţilor, înregistrarea postată pe internet adunând nu mai puţin de 148.000 de vizualizări, relatează Daily Mail pe site-ul său.

Mai întâi, ursul panda gigant Da Mao atinge omul de zăpadă cu labele, după care devine mai aventuros şi încearcă să se urce pe el.

Atunci se produce o „tragedie” şi omul de zăpadă rămâne fără cap, dar asta nu-l opreşte pe Da Mao, care se urcă din nou pe ce a mai rămas din acesta.

Apoi continuă să-l atingă cu labele şi să se joace cu el şi cade de mai multe ori în zăpadă.

Înregistrarea video a fost postată pe pagina de Facebook a parcului zoo din Toronto şi a adunat 148.000 de vizualizări.

„Aproape că s-a făcut singur KO lovindu-se cu capul. Minunat. M-a făcut să râd în gura mare”, a scris Judith Handojo, din Ontario, într-un comentariu postat pe pagina de Facebook a instituţiei.

Nu este pentru prima dată când Da Mao este vedeta unei astfel de înregistrări video. În februarie acest an, el a putut fi văzut într-o altă înregistrare jucându-se în zăpadă.

Da Mao se află la parcul zoo din Toronto din martie 2013, fiind adus din China împreună cu un alt panda, o femelă, Er Shun.

În octombrie anul trecut, Er Shun a dat naştere unui număr de doi pui, după ce a fost inseminată artificial cu sperma colectată de la Da Mao. A fost prima dată când pui de panda gigant s-au născut în Canada. (Text: Agerpres, Foto: captura video, Video: youtube.com)