Carrie Fisher şi-a prezis moartea cu 13 ani înainte

Actriţa Carrie Fisher, care a încetat din viaţă în urma unui infarct în avionul care a o transporta de la Londra la Los Angeles, anul trecut în noiembrie, ştia când va muri.

Fisher a scris pe o carte poştală care o înfăţişa ca prinţesa Leia că va muri înainte de februarie 2017, relatează online ziarul ABC.

Această surprinzătoare dezvăluire a fost făcută de cântăreţul britanic James Blunt, 42 de ani, care a locuit în casa vedetei din „Star Wars” în perioada când a înregistrat primul său album „Back to Bedlam”.

„Carrie a lipit vederea în care apărea ca prinţesa Leia pe uşa camerei mele cu data naşterii şi a morţii sale. Îmi amintesc impresia puternică pe care mi-a făcut-o această poză pentru că mi s-a părut prea curând”, a declarat Blunt ziarului Sunday Times.

Actriţa l-a invitat pe cântăreţ să stea în casa ei pe timpul înregistrării albumului său după ce s-au cunoscut la nişte prieteni comuni din Los Angeles. Blunt a înregistrat marile sale hituri, precum „Goodbye My Lover”, la pianul pe care Fisher îl ţinea în sala de baie. Prieteni timp de un deceniu, Carrie se considera mama americană a lui James şi a devenit parte a familiei acestuia când i-a botezat copilul.

Dezvăluirea că Fisher a fost capabilă să-şi prezică moartea este cu atât mai cutremurătoare cu cât actriţa nu suferea de nicio boală incurabilă şi a murit când de abia împlinise 60 de ani.

În mod tragic ea a murit cu o săptămână înainte de mama sa, care nu a putut trece peste pierderea prematură a fiicei sale. Cele două actriţe au fost înmormântate în aceeaşi zi. (Text: Agerpres, Foto: usatoday.com)