Canoea transparentă oferă vederi incredibile din oceanul de dedesubt

canoe2

Dacă v-aţi dorit vreodată să călătoriţi pe ocean într-o barcă cu fund de sticlă, trebuie să luaţi în considerare această canoe transparentă ca pe o alternativă de distracţie, o opţiune neconvenţională.

canoe1

Site-ul Hammacher Schlemmer a început, recent, vânzarea unui corp de polimer transparent, cu locuri pentru doi oameni, care suportă o greutate de până la 200 de kilograme. Pe măsură ce vâsleşti pe apă, ţi se oferă o imagine completă a tot ceea ce se află sub suprafaţa apei.

Imaginaţi-vă văzând un peşte înotând chiar sub dumneavoastră!

canoe3

Ambarcaţiunea este destinată unei plimbări de plăcere în condiţii de siguranţă. Materialul durabil este cel care se foloseşte pentru cockpitul avioanelor de luptă supersonice, şi are, în plus, un cadru de aluminiu anodizat, care cântăreşte 1,8 kilograme. Acest lucru face canoea uşor de transportat sau de depozitat.

canoe4

Scaunele sunt reglabile, iar suportul pentru pagae este amplasat în poziţie inferioară, pentru un echilibru îmbunătăţit. În plus, ambarcaţiunea dizlocă o cantitate mai mare de apă, pentru un plus de stabilitate pe suprafaţă.

canoe5

Preţul curent afişat pentru această canoe este de 2.500 dolari. În acesta este inclusă barca de 133 cm lungime, două pagae opace, suporturile pentru pagae, precum şi două dispozitive de plutire.(Traducere şi adaptare după mymodernmet.com, Foto: hammacher.com)