Cameron Diaz s-a căsătorit cu Benji Madden

Cameron-Diaz

Actriţa Cameron Diaz s-a căsătorit cu chitaristul Benji Madden, au confirmat reprezentanţii celor doi pentru revista People. Cei doi s-au căsătorit luni seară, 5 ianuarie 2015, în cadrul unei ceremonii restrânse în locuinţa lor din Los Angeles, scrie people.com.

Suntem foarte fericiţi să începem noul nostru drum înconjuraţi de familiile noastre şi de cei mai apropiaţi prieteni, au declarat cei doi. La ceremonie au fost prezenţi în jur de 90 de invitaţi, iar prietena cea mai bună a actriţei, Drew Barrymore a fost domnişoară de onoare. Gwyneth Paltrow, Reese Whiterspoon şi Nicole Richie s-au numărat printre invitaţi.

În acest weekend cei doi au organizat şi o cină la proprietatea lor din Beverly Hills la care au fost prezente rude şi prieteni foarte apropiaţi printre care Drew Barrymore, Joel Madden şi Nicole Richie. Înainte de nuntă, Cameron Diaz, 42 de ani, a fost sărbătorită de prietenele sale, duminică seară, la un hotel din Los Angeles, într-o petrecere a burlăciţelor.

Cameron Diaz şi Benji Madden au o relaţie din mai anul trecut şi s-au logodit înainte de Crăciun. Madden este membru fondator al trupei punk Good Charlotte, alături de fratele său geamăn, Joel Madden.(Text: Agerpres, Foto: express.co.uk)