Cadoul potrivit pentru persoanele născute în ziua de 9, 18 sau 27 (cifra de vibraţie 9)

Cel născut în ziua de 9, 18, 27 a oricărei luni este o persoană idealistă, altruistă și umanitară, lucrează ușor cu oamenii și sunt sensibili la nevoile celor din jur.

La aceste persoane, cu atât mai mult se manifestă dorința de a dărui decât de a primi, față de un 6, care este mai echilibrat din acest punct de vedere, la un 9, balanța tinde mai mult spre a dărui… chiar dacă de cele mai multe ori dăruiește din ceea ce primește.

Fiind persoane idealiste, inovatoare și nonconformiste, vor aprecia cu certitudine cadourile inedite, haioase, ieșite din comun, cele care le stimulează imaginația și – de ce nu  – simțul de competiție.

Îi poți oferi un album foto al prietenilor, în care fiecare să completeze personal o urare, bilete la un concert al formației preferate, o excursie la munte sau la mare, jocuri de logică sau de strategie, un puzzle de dimensiuni foarte mari, electronice de ultimă generație, cu utilizarea cărora se va adapta foarte repede, o carte sau un abonament la o revistă din domeniul în care lucrează ori este interesat și care să-I fie utile în dezvoltarea personală/profesională.

Va căuta mereu să-și depășească actuala condiție, stil de viață, nivel al cunoștințelor, de aceea tot ceea ce îl/o poate ajuta într-o anume evoluție îi va fi util – un echipament sportiv performant, electronice și electrocasnice „inteligente”, cărți, un curs de inițiere la o școală esoterică, bilete de călătorie într-o țară străină, un obiect vestimentar nonconformist.

Persoanele cu cifra de vibrație interioară 9 sunt practice și realiste, așa că vor aprecia cadourile care le ocupă din timpul lor, dar numai dacă au o însemnătate superioară… asta înseamnă că vor aprecia atât un set de scule multifuncționale, cu care să repare orice defecțiune apărută în casă, cât și un set de bucătărie, cu gândul că vor pregăti cele mai delicoase mese celor dragi, dar toate astea atâta timp cât o fac liberi, după bunul plac și nu constrânși de anumite împrejurări sau la presiunea familiei.

Sunt de asemenea orientați și către artă, către frumos, astfel că, o cameră foto profesională, alături de un curs de fotografie ar fi pe placul lor cu siguranță, sau, funcție de pasiunea fiecăruia, un curs de dans, de actorie, ori de psihologie și tot ceea ce ține de cunoașterea interioară a oamenilor.

Pentru ei contează mult până și faptul că te-ai gândit să le oferi ceva, sentimentul că cineva s-a gândit la el/ea înseamnă deja nespus de mult pentru o astfel de persoană, mai departe rămâne doar să-ți petreci și restul timpului cât poți de plăcut alături de el/ea și să-l/o faci să se simtă cât mai bine. Până la sfârșitul zilei va reuși cu siguranță să-ți ofere ceva în schimb…

Culoarea care i se potriveşte cifrei de vibraţie 9 este alb-violet, deci dacă obiectul pe care îl vei face cadou va avea această culoare va veni cu un plus de energie pentru persoana respectivă. De asemenea, un lănţişor, o brăţară, o broşă sau orice alt accesoriu care să conţină o piatră de alexandrit sau ametist o va energiza şi proteja. (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: aliexpress.com)