Cadoul potrivit pentru persoanele născute în ziua de 7, 16 sau 25 (cifra de vibraţie 7)

cadou-cifra-vibratie-7

Cel născut în ziua de 7, 16, 25 a oricărei luni este o persoană perfecţionistă, individualistă, capabilă de o analiză profundă şi raţională a situaţiilor şi evenimentelor. Le place să studieze şi să descopere cât mai multe despre spiritualitate, filosofie, religie, esoterism.

De aceea, o carte sau o revistă despre psihologie, spiritualitate sau cunoaşterea universului o va aprecia enorm, mai ales dacă i se oferă şi răgazul de a o studia retras(ă), în liniştea camerei sale sau a biroului, savurând o ceaşcă de ceai verde.

Îi atrage tot ceea ce este misterios, ritualic, fantezist, la limita dintre real şi iluzie. Oferă-i deci cu încredere un talisman, o amuletă norocoasă, obiecte vestimentare cu însemnătate mistică, care să-i ofere o aură misterioasă, o cutie de bijuterii sau un jurnal care să se închidă cu un lăcăţel sau cu cheie, o icoană sau alte obiecte bisericeşti – în concordanţă cu religia sa (deşi unii s-ar putea să fie atraşi de diversitatea religiilor şi a simbolurilor acestora), un CD cu muzică clasică sau de meditaţie, de relaxare, o plantă de apartament, o enciclopedie a descoperirilor lumii sau orice altă carte din care să-şi satisfacă pofta de cunoaştere, de fantezie, de spiritualitate.

Fiind persoane orientate preponderent spre interior, nu reuşesc cu uşurinţă să-şi exprime sentimentele, însă apreciază mult atunci când pot urmări în tihnă o piesă de teatru, un film futurist de calitate sau unul romantic. Pentru a-l ajuta să se mai detensioneze şi să elibereze din energiile acumulate în exces în propria persoană, oferă-i un abonament la bazin, la sala de fitness sau mergeţi împreună la sport… preferabil acvatic – canoe, înot, chiar şi pescuit.

În general, le va face plăcere atunci când primesc în dar obiecte exotice, cu însemnătate istorică sau, dacă este vorba de domeniul culinar, vor aprecia intimitatea unei cine romantice, vor savura cu deosebită plăcere un desert fin şi o cupă de şampanie sau un vin bun.

Persoanele cu cifra de vibraţie interioară 7 sunt profunde în gândire şi au o intuiţie deosebită, de aceea vor şti să se bucure de aproape orice cadou, pentru că îi vor găsi cu uşurinţă o întrebuinţare sau un loc special, pentru a completa decorul căminului său. De aceea, să nu te surprindă dacă va lua decizia de a folosi obiectul oferit de tine într-o cu totul altă modalitate decât a fost acesta conceput de fapt. Simplul fapt de a-i dărui înseamnă deja ceva pentru el/ea şi totodată contribuie la imaginea pe care acesta/aceasta şi-o face despre tine.

Culoarea care i se potriveşte cifrei de vibraţie 7 este galben-auriu, deci dacă obiectul pe care îl vei face cadou va avea această culoare va veni cu un plus de energie pentru persoana respectivă. De asemenea, un lănţişor, o brăţară, o broşă sau orice alt accesoriu care să conţină o piatră de ametist sau crisolit o va energiza şi proteja. (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: borealy.ro)