BrexPitt: Divorţuri ale unor celebrităţi care au ţinut prima pagină a ziarelor

divort

Anunţul privind divorţul actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt, perechea cea mai fascinantă de la Hollywood, a provocat o undă de şoc în lumea showbiz-ului internaţional.

Mesajele fanilor disperaţi de destrămarea cuplului supranumit ”Brangelina” au inundat reţelele de socializare, scrie directmatin.fr. Dar înaintea lor, alte cupluri celebre au sfârşit în acelaşi mod.

Halle Berry şi Gabriel Aubry

În 2010 actriţa americană Halle Berry şi modelul canadian Gabriel Aubry s-au separat după cinci ani de viaţă comună. Cei doi s-au înţeles repede asupra custodiei copilului lor, Nahla, care avea 2 ani la momentul separării. Însă lucrurile s-au înrăutăţit când actriţa s-a logodit cu Olivier Martinez în 2012. Ea a cerut în justiţie permisiunea să se mute cu fiica sa în Franţa, însă cererea i-a fost refuzată.

Charlie Sheen şi Denise Richards

În martie 2005, Denise Richards şi Charlie Sheen au pus capăt căsniciei lor de cinci ani. Actriţa a înaintat procedura de divorţ motivând că soţul său are probleme cu consumul de droguri, manifestă comportament irascibil şi este dependent de jocurile de noroc. În lupta pentru custodia fiicelor lor, Denise Richards a obţinut în aprilie 2006 ordin de restricţie în baza căruia Charlile Sheen nu avea voie să se apropie de ea şi de cele două fete la o distanţă mai mică de 300 de metri, cu excepţia vizitelor supervizate.

Heidi Klum şi Seal

În ianuarie 2012 muzicianul britanic Seal şi modelul german Heidi Klum au anunţat că se despart după o căsnicie de şapte ani. Deşi păreau un cuplu model, ruptura a avut un parcurs rapid când Seal a acuzat-o pe Klum că l-a înşelat cu garda sa de corp. Divorţul lor s-a oficializat în 2014.

Johnny Depp şi Amber Heard

Căsătoriţi în februarie 2015, Amber Heard şi Johnny Depp au avut o căsnicie de numai 15 luni. În mai 2016, actriţa a înaintat actele de divorţ, cerând imediat obţinerea unei restricţii ca fostul soţ să se apropie de ea după ce l-a acuzat de violenţă fizică şi verbală la adresa sa. Cei doi au ajuns la un acord comun, actorul vărsând şapte milioane de dolari lui Amber Heard, sumă pe care aceasta a donat-o unor acţiuni de caritate.

Tiger Woods şi Elin Nordegren

În 2009, de Ziua Recunoştinţei, Elin Nordegren, fost model suedez, a descoperit infidelităţile soţului său, jucătorul american de golf Tiger Woods, accesând telefonul acestuia în care a găsit mesaje de la o angajată a unui club de noapte din New York. Sportivul a plătit o sumă astronomică în acest divorţ care l-a costat de asemenea custodia celor doi copii ai săi.

Sandra Bullock şi Jesse James

În martie 2010, actriţa americană de origine germană Sandra Bullock a primit Oscarul pentru cea mai bună actriţă pentru interpretarea din The Blind Side. La o săptămână după primirea statuetei, tabloidele americane au dezvăluit că soţul său, Jesse James, personalitate din domeniul televiziunii americane, cu care era căsătorită de cinci ani, o înşela de mai bine de un an cu actriţa Michelle (Bombshell) McGee. Jesse James şi-a cerut scuze, însă Sandra Bullock a preferat divorţul.

Demi Moore şi Ashton Kutcher

Cei doi au fost percepuţi ca un cuplu modern. Ashton Kutcher şi Demi Moore s-au căsătorit în 2005 în ciuda diferenţei de vârstă dintre ei (15 ani). Însă, în octombrie 2011, o femeie în vârstă de 22 de ani a declarat că a avut o aventură de-o noapte cu actorul. Demi Moore nu a suportat infidelitatea şi s-a separat de actor în noiembrie acelaşi an.

Actriţa a fost afectată de această poveste, a pierdut mult în greutate şi chiar a urmat o cură dezintoxicare. Ashton Kutcher a cerut oficial divorţul în decembrie 2012 şi în noiembrie 2013 acesta s-a produs efectiv.

Jennifer Garner şi Ben Affleck

La 30 iunie 2015, cu doar o zi înaintea aniversării unui deceniu de căsnicie, Jennifer Garner şi Ben Affleck au anunţat că se separă. O lună mai târziu, tabloidele publicau fotografii ale actorului cu dădaca copiilor celor doi. Deocamdată, Jennifer Garner nu a înaintat oficial cererea de divorţ, chiar dacă a fost profund afectată şi umilită de actele soţului său.

Brad Pitt şi Jennifer Aniston

În ianuarie 2005, Brad Pitt şi Jennifer Aniston s-au separat după cinci ani de viaţă comună. Cei doi au refuzat să dea crezare zvonurilor potrivit cărora actorul se apropiase de Angelina Jolie în timpul filmărilor la pelicula Mr & Mrs Smith.

Anumite tabloide au avansat ideea potrivit căreia Aniston era foarte preocupată de cariera sa şi refuza să îşi întemeieze o familie cu actorul. În iulie acelaşi an, Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au oficializat relaţia. În ianuarie 2006, la trei luni după oficializarea divorţului de Jennifer Aniston, Brad Pitt şi Angelina Jolie au anunţat că aşteaptă un copil.

Tom Cruise şi Katie Holmes

Căsătoriţi timp de şase ani, Katie Holmes şi Tom Cruise s-au separat în iunie 2012 la cererea actriţei. Aceasta din urmă se pare că nu a mai suportat amestecul în viaţa lor a mişcării religioase scientologice la care Tom Cruise era membru. După separarea celor doi, actorul nu a mai încercat să ţină legătura cu fiica lor Suri.

Johnny Depp şi Vanessa Paradis

Chiar dacă nu au fost niciodată căsătoriţi, Johnny Depp şi Vanessa Paradis au avut o relaţie ce a durat 14 ani şi din care au rezultat doi copii, Lily Rose şi Jack. La separarea lui Depp şi Paradis în 2012, actorul era într-o relaţie cu actriţa Amber Heard pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare la pelicula Rhum Express. În numai câteva luni actorul i-a cerut mâna, lucru pe care a refuzat să îl facă cu Vanessa Paradis. (Text: Agerpres, Foto: forbes.com)