„Braiconf” a lansat cămaşa „La mulţi ani, România!”

Brainconf

„Braiconf”, cel mai vechi şi mai cunoscut producător de cămăşi din ţara noastră, celebrează Ziua Naţională a României printr-o ediţie aniversară, dedicată tricolorului.

Cămaşa „La mulţi ani, România!” este un produs special, realizat într-un număr limitat la 60 de exemplare, care are pe manşete o broderie realizată în trei culori, roşu-galben-lbastru, stilizată sub forma unor „mărgele”, aşa cum denumea Constantin Brâncuşi elementele care compuneau Coloana Infinitului.

„Braiconf” se alătură astfel sentimentului naţional, producând cămaşa „La mulţi ani, România!” în ediţie aniversară, într-un tiraj limitat la 60 de exemplare, toate însoţite de un Certificat de Autenticitate şi de numerotare individuală. Concepută dintr-o ţesătură cu fir dublu răsucit din bumbac egiptean, produsă de compania „Thomas Mason”, parte a grupului „Albini”, cel mai mare producător european, această cămaşă este extrem de rezistentă, cu o calitate foarte ridicată.

La conceperea acestei cămăşi au lucrat nu mai puţin de 36 de persoane, 36 de perechi de mâini care au desăvârşit, prin pricepe şi pasiune, rezultatul pe care îl vedeţi în imagine – o cămaşă în ediţie limitată, realizată în multe ore de muncă, un produs care transmite cel mai bine valorile „Braiconf” – calitate şi experienţă.

 

Prin acest proiect special, „Braiconf” doreşte să rememoreze data de 1 Decembrie, ziua în care poporul român a devenit mai puternic, ziua în care vocile tuturor românilor s-au unit într-una singură. Este momentul în care, mai mult ca în oricare altă zi din an, suntem mândri că aparţinem acestui popor şi de ceea ce au realizat înaintaşii noştri.

 

Cămaşa „La mulţi ani, România!” este cea care deschide seria de evenimente ce va urma în anul 2015, evenimente prilejuite de faptul că „Braiconf” împlineşte anul viitor 65 de ani, moment în care îşi va reafirma statutul de lider al pieţei de profil din România. Istoria „Braiconf” a început în anul 1950, atunci când, la Brăila, au fost puse bazele companiei care a devenit, în zilele noastre, cel mai important creator de cămăşi din România.

Acum aproape 65 de ani, pasiunea şi profesionalismul unor oameni s-au împletit cu nevoia de a avea un producător puternic, menit să asigure necesarul pieţei interne, dar şi posibilitatea de a exporta un produs de o calitate remarcabilă. Tot parcursul companiei „Braiconf” a condus la statutul pe care îl are astăzi – acela de cel mai vechi şi mai mare producător de cămăşi din România. (Text şi foto: „Braiconf” SA)