Bilete cu preţ redus la concertul David Bisbal

David-Bisbal

Biletele pentru concertul David Bisbal din 18 martie vor putea fi achiziţionate, până pe 8 martie, cu reducere de 20% faţă de preţurile iniţiale, informează organizatorii evenimentului.

Oferta este disponibilă atât pe platformele online ticketnet.ro, bilet.ro, bilete.ro,myticket.ro, cât şi în magazinele Inmedio, Germanos, Diverta, TUI Travel Center, librăria Mihai Eminescu şi la casa de bilete a Sălii Palatului.

Cântăreţul de muzică latino David Bisbal va aduce la Bucureşti, în cadrul show-ului „Tu Y Yo”, melodiile sale de succes dintre care nu vor lipsi „Buleria”, „Digale” sau „Corazon Latino”.

„În 11 ani de carieră, David Bisbal a devenit unul dintre cele mai celebre nume din industria muzicală latino la nivel internaţional. A vândut peste 5 milioane de discuri, a avut şapte turnee internaţionale şi peste 600 de concerte în jurul lumii. A câştigat peste 60 de premii muzicale printre care două Grammy şi Cel Mai Bun Artist Spaniol din Lume”, se arată în comunicat.

Sursa citată adaugă că ultimul său album, „Tu y Yo”, lansat în luna martie a acestui an, a debutat direct pe locul 1 în 14 ţări, devenind Best Seller-ul anului în Spania şi depăşind recorduri de vânzări în prima săptămână de la lansare. (Text: Agerpres, Video: youtube.com)