Baschetbaliştii americani au vizitat în mod „accidental” un bordel de lux din Rio de Janeiro

RIO

Mai mulţi componenţi ai echipei masculine de baschet a Statelor Unite, campioana olimpică en titre, au vizitat în mod „accidental” un bordel de lux din Rio de Janeiro, timp ce căutau un centru spa în care doreau să se relaxeze.

Conform revistei americane TMZ, DeAndre Jordan, DeMarcus ”Boogie” Cousins, DeMar DeRozan şi, probabil încă trei membri ai echipe americane, au decis să meargă la un centru spa din metropola braziliană.

Ei au telefonat mai întâi la Termas Monte Carlo, un stabiliment calificat de revista Rolling Stone drept „un bordel de lux din Rio”. Însă, baschetbaliştilor li s-ar fi spus la telefon că localul respectiv, situat în apropierea plajei Copacabana, este un spa în care pot asculta muzică, fiind rezervat exclusiv bărbaţilor.

Jucătorii au decis să facă o vizită, însă când au ajuns acolo „şi-au dat seama că nu este un loc potrivit pentru ei şi au plecat”, a asigurat o sursă apropiată de echipa SUA.

Potrivit fotografiilor pe care le-a publicat TMZ, baschetbaliştii nu au plecat chiar imediat, putând fi văzuţi consumând alcool la bar, în compania unor fete.

Chestionat pe această temă, veteranul Carmelo Anthony, care nu a participat la „vizita” respectivă, a declarat în cursul unei conferinţe de presă: „Am avut ceva timp liber, iar băieţii au făcut ceea ce au făcut. Ne asumăm responsabilitatea şi mergem înainte”.

De menţionat că lotul echipei olimpice americane de baschet, compus în totalitate din staruri NBA, nu este cazat în Satul Olimpic, alături de ceilalţi sportivi participaţi la Jocurile Olimpice 2016, ci pe un luxos vas de croazieră, Silver Cloud, ancorat în portul Maua din golful Rio. (Text: Agerpres, Foto: infohostels.com)