Angelina Jolie şi-a tatuat 3 binecuvântări budiste

Angelina Jolie

Actriţa Angelina Jolie, care filmează în Cambodgia pentru pelicula „First They Killed My Father”, a fost văzută în public având trei tatuaje noi, uşor vizibile, scrie UPI.com, citând revista People.

Cele trei noi tatuaje, care acoperă partea de sus a spatelui vedetei, sunt realizate în stilul yantra, o formă tradiţională de artă budistă pe piele. Surse anonime au declarat în revista People că cele trei tatuaje reprezintă binecuvântări budiste pentru pace, dragoste şi viaţă prosperă.

Tatuajele yantra sunt forme geometrice complicate, fiind realizate în special de călugări budişti. Actriţa de 40 de ani avea deja mai multe tatuaje, printre care un tigru, realizat de artistul thailandez Sampong Kanphai. „Îmi plac. Sunt arta corpului”,  spunea actriţa despre tatuaje, în 2010, în revista Post Modern Ink.

În prezent actriţa este implicată în ecranizarea, pentru Netflix, a cărţii „First They Killed My Father” a scriitorului Loung Ung. Fiul actriţei, Maddox, care a fost adoptat din Cambodgia, lucrează şi el pentru această peliculă, deşi actriţa a declarat recent la emisiunea „Today” că speră ca niciunul din copiii săi să nu devină actor.

Angelina Jolie-tatuaje

Angelina Jolie a declarat, în urmă cu doi ani, pentru Radio Times că unii dintre copiii săi, printre care Maddox şi Zahara, sunt interesaţi să îşi facă tatuaje.

„Ei deja mă întreabă de tatuaje. Cum să le interzic acest lucru?”, a spus actriţa, adăugând că ”este foarte greu pentru taţi şi fete. Din anumite motive unii bărbaţi sunt mai sensibili când fiicele lor îşi fac un tatuaj. Și Brad crede că fetele nu fac nimic rău. Este topit după ele”.

Filmul de animaţie „Kung Fu Panda 3”, ale cărui personaje au vocea actorilor Jack Black, Angelina Jolie şi Dustin Hoffman, conduce pentru a doua săptămână consecutiv în box office-ul nord-american, având per total 69 de milioane de dolari în cele două săptămâni de la lansare, potrivit datelor Exhibitor Relations preluate de AFP. (Text: Agerpres, Foto: popsugar.com, captura Youtube)