Andrei Stoica – 3 premii “Celebrity Awards”, Cătălin Moroşanu – cel mai popular luptător

Andrei-Stoica

Campionul mondial Superkombat, Andrei Stoica, a obţinut trofeele pentru luptătorul anului, KO-ul anului şi meciul anului în cadrul galei Celebrity Awards – Superkombat Edition, eveniment organizat de Luxury Events şi la care invitat special a fost starul turc Tolgahan Sayýţman, desemnat în 2005 drept cel mai sexy bărbat din lume.

Actorul de la Istanbul a fost cel care le-a înmânat premiile marilor câştigători şi chiar şi-a exprimat dorinţa de a juca într-un film de acţiune alături de eroii din Superkombat. „Tu ne înveţi cum să jucăm în filme, iar noi cum să te baţi”, i-a spus Andrei Stoica, în glumă, uneia dintre cele mai populare figuri publice de pe malul Bosforului în momentul în care a primit premiul pentru luptătorul anului.

După ce şi-a apărat de două ori titlul mondial în 2014, Stoica a fost în centrul atenţiei la evenimentul organizat la Ambasad’Or, unde s-a impus la trei dintre cele patru categorii la care a fost nominalizat. Pe lângă premii, luptătorul s-a ales şi cu un voucher în valoare de 5.000 de euro de la Ortoclinic, una dintre cele mai complexe spitale de recuperare din România.

„A fost un an incredibil pentru mine, cu răsturnări de situaţie, în care adrenalina a fost la nivel maxim, iar în momentul ăsta sunt chiar surprins, nu mă aşteptam să mă impun la trei categorii”, a afirmat şi campionul mondial.

Sosit în România la mijlocul săptămânii, Tolgahan Sayýţman a fost desemnat şi ambasador oficial Superkombat, urmând ca în perioada imediat următoare să demareze discuţiile pentru o mega-gală Superkombat la Istanbul. „Este un proiect interesant şi mă bucur că pot face parte din el, sper să putem organiza un eveniment major în Turcia”, a precizat starul turc, care de-a lungul sejurului său la Bucureşti a locuit într-un aprtament de lux la Ramada Plaza.

Un alt trofeu important a mers la Cătălin Moroşanu. Ieşeanul care a câştigat „Dansez pentru Tine” şi este considerat unul dintre cei mai influenţi tineri politicieni din România a câştigat premiul dedicat celei mai cunoscute figuri din Superkombat, cel de popularitate, de asemenea şi un voucher de 5.000 de euro la Ortoclinic.

 Catalin-Morosanu

„Vă spun sincer. Am fost cu el la Tokyo, Praga, Amsterdam şi în multe alte locuri din lume, iar în fiecare colţişor, oamenii îl recunoşteau. Nu cred că mai există vreun alt luptător activ în lume, exceptându-l pe Badr Hari, care să aibă carisma lui Moroşanu”, a afirmat Irimia când i-a înmânat premiul alături de Nicuşor Stan. De asemenea, tuturor celor premiaţi, dar şi partenerilor oficiali, li s-a oferit câte un voucher de la Michelle Anti Ageing Dental Clinic.

Iată câştigătorii Celebrity Awards – Superkombat Edition:

  • Premiul special: Jorge Loren
  • Steaua în ascensiune: Amansio Paraschiv
  • Progres: Benjamin Adegbuyi
  • Debutantul anului: Michael Terrill
  • Meciul anului: Andrei Stoica
  • Implicare socială: Mihai Barbu
  • KO-ul anului: Andrei Stoica
  • Cel mai popular luptător: Cătălin Moroşanu
  • Luptătorul anului: Andrei Stoica. (Text: Agerpres, Foto: Facebook.com/Andrei Stoica, Facebook.com/Catalin Morosanu)