Andreea Marin divorţează de Tuncay Ozturk

andreea-marin

Andreea Marin a anunţat pe contul personal de Facebook că divorţează de cel de-al treilea soţ al ei, Tuncay Ozturk, după trei ani de mariaj.

Anunţul a fost făcut în această dimineaţă pe pagina sa de Facebook.

Oameni dragi, cum bine ştiţi, am învăţat să preţuiesc viaţa şi în momentele sale de lumină, şi în cele întunecate. Uneori, suprizele vieţii nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar daca inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar şi pe colegii din mass-media, să înţelegeţi că nu doresc să mai fac nicio referire publică cu privire la acest subiect. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus şi cred şi astăzi ca acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, va rog sa ne înţelegeţi nevoia firească de discreţie. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind,” a scris realizatoare TV pe contul ei de Facebook.

Înainte de mariajul cu Tuncay Ozturk, Andreea Marin a mai fost căsătorită de două ori – cu Cristian Gheorghiţă şi cu Ştefan Bănică Junior.

Andreea Marin, născută pe 22 decembrie 1974 la Roman, este o prezentatoare şi realizatoare de emisiuni TV, devenită celebră în calitate de moderatoare a emisiunii ”Surprize, surprize”, difuzată de postul TVR 1.

În 1995, pe când avea 21 de ani, s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiţă, director de marketing la Prima TV. Cei doi au divorţat în anul 2000. În ianuarie 2006, Andreea Marin s-a recăsătorit, cu cântăreţul şi actorul Ştefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul şi-a anunţat divorţul pe reţeaua de socializare Facebook, potrivit News.ro.

Pe 22 decembrie 2013, în ziua în care a împlinit 39 de ani, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut şi osteopat, care a fost  preparator fizic al lotului naţional de gimnastică feminină al României. (Text: digi24.ro, Foto: facebook.com/ Andreea Marin)