Amal Clooney ar fi însărcinată cu gemeni

amal-clooney

Amal Clooney, soţia cunoscutului actor George Clooney, ar fi însărcinată şi nu cu un copil, ci cu gemeni, relatează joi, 5 ianuarie, ziarul spaniol ABC, care citează presa libaneză.

Cotidianul libanez Daily Star asigură că Amal Clooney (38), soţia lui George Clooney (55), ar fi însărcinată cu gemeni. Ziarul citează surse apropiate familiei Amal pentru a da veridicitate ştirii.

Potrivit Daily Star, naşterea este prevăzută pentru primăvară. Se pare că fericitul cuplu s-ar fi supus unui tratament de fertilizare, iar avocata ar fi însărcinată în şase luni.

Ultimele imagini ale lui George şi Amal Clooney datează de la un eveniment din octombrie 2016.

Multe femei afişează deja o burtică bine formată în primul trimestru de sarcină, nu însă şi Amal care la prima vedere nu prezenta semne vizibile de sarcină.

Merită însă amintit că cei doi soţi nu au mai fost văzuţi împreună la niciun eveniment public, fapt ce întăreşte zvonurile privind o posibilă sarcină a lui Amal.

Deocamdată cei doi soţi nu s-au pronunţat în legătură cu acest subiect, lucru ce nu va putea fi ţinut mult timp ascuns, conchide ABC. (Text: Agerpres, Foto: AP)