Adele a lansat al treilea single de pe albumul „25”

Adele-03

Cântăreaţa britanică Adele a lansat marţi, 17 mai, al treilea single de pe albumul său ’25’, ‘Send My Love (To Your New Lover)’, care este deja disponibil pe platformele digitale, informează mass-media britanice citate de EFE.

Videoclipul oficial al piesei, care vine după precedentele sale succese ‘Hello’ şi ‘When We Were Young’, va fi lansat pe 22 mai la gala Billboard Music Awards, ce va avea loc în Las Vegas.

Artista de 28 de ani a postat în avans pe contul ei de Twitter un extras din clip, în care este văzută stând în picioare pe un fundal negru, îmbrăcată într-o rochie lungă cu imprimeu floral.

Piesa a fost filmată la Londra sub regia lui Patrick Daughters, care a lucrat anterior cu Muse, Mika, Snow Patrol şi Kings Of Leon, printre alţii.

Noul single, ‘Send My Love (To Your New Lover)’, este produs şi scris de suedezii Max Martin şi Shellback, creatorii unor succese mondiale ale artistelor Taylor Swift, Katy Perry şi Britney Spears.

Interpreta unor hituri ca ‘Someone Like You’ şi ‘Rolling In The Deep’ a suscitat o mare expectativă în rândul fanilor, care au aşteptat ceva nou semnat Adele, din octombrie 2015, când a lansat clipul ‘Hello’, realizat de cineastul francez Xavier Dolan.

Adele, care are opt nominalizări la premiile Billboard, nu va asista la gală având în vedere că va susţine un concert la Lisabona, la care au fost epuizate deja toate biletele, în cadrul turneului său european.(Text: Agerpres, Foto: billboard.com, Video: youtube.com)