A 40-a victorie din carieră pentru Cătălin Moroşanu

Catalin-Morosanu-02

Cătălin Moroşanu a reuşit a 40-a victorie din carieră după ce l-a învins pe olandezul Colin George, cel mai înalt luptător din lume, în confruntarea cap de afiş a galei Superkombat World Grand Prix III, eveniment care a umplut până la refuz Sala Sporturilor din Constanţa.

La primul lui meci în România după o pauză de 10 luni, ieşeanul a forţat victoria împotriva colosului de 2,07 metri încă din prima rundă, atunci când olandezul care se pregăteşte alături de Badr Hari, a fost numărat de două ori. În cele din urmă, Moroşanu s-a impus la puncte la capătul unei confruntări care i-a prins în picioare pe cei peste 2.000 de spectatori.

 „Cu siguranţă, Badr Hari a văzut meciul, ştie ce îl aşteaptă! Antrenorul lui (Mike Passenier – n.red.) şi-a făcut temele, dar nu-mi va sta în cale, e visul meu. Îl voi face KO pe Hari!”, a spus Moroşanu, care ar urma să-l întâlnească pe marocan, la Dubai, pe 27 noiembrie.

În co-main-eventul galei, campionul mondial Andrei Stoica, susţinut din colţul ringului de starul de la Hollywood, Costas Mandylor, a reuşit să îşi treacă în cont al cincilea succes consecutiv după ce l-a învins la puncte pe francezul Abderahmane Coulibaly, iar pe 1 august îşi va pune centura Superkombat în joc tot la Constanţa.

„Recordul de audienţă pe care l-am înregistrat pe partea de televiziune ne obligă ca la următorul eveniment să creştem. Vom reveni pe 1 august la Constanţa cu al patrulea Grand Prix al anului, care va fi probabil şi ultimul organizat în România în 2015. Pe lângă Andrei Stoica, pot să anunţ oficial şi faptul că îl vom revedea în ring şi pe Raul Cătinaş după o pauză de un an şi jumătate”, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

O parte din încasările galei de la Constanţa vor merge către un centru de recuperare pentru copiii bolnavi din oraş, ca o continuare a campaniei umanitare Fight for Life, lansată odată cu gala Superkombat WGP Bucureşti, precizează organizatorii într-un comunicat. (Text: Agerpres, Foto: facebook.com/Catalin-Morosanu)