8 septembrie – ziua enigmaticului perfect

Perfectionist - Garden Gardening Perfection Grass Scissors Humor

Enigmaticele persoane născute pe data de 8 septembrie nu sunt foarte uşor de înţeles. Aceste persoane sunt interesate să îndrepte orice lucru care merge prost, să rezolve orice problemă care poate apărea.
În general, îşi doresc să îmbunătăţească soarta familiei şi a grupului social din care fac parte. Atunci când aleg un drum, chiar dacă este greşit, nativii îşi vor menţine credinţa că acţiunile lor sunt responsabile şi rezonabile. Indiferent dacă eforturile lor sunt încununate sau nu de succes, impactul pe care îl au nativii zilei de 8 septembrie asupra mediului din care fac parte nu poate fi ignorat.

De multe ori, cei născuţi în această zi sunt greşit înţeleşi de către persoanele din jurul lor. Acest lucru se întâmplă datorită înclinaţiei nativilor de a fi secretoşi. În ciuda acestui fapt, nativii zilei de 8 septembrie pot fi reprezentanţi sau chiar modele de viaţă ale unui grup din care fac parte. Aceşti indivizi sunt actori admirabili pe scena vieţii, fiind capabili să joace foarte multe roluri.

Totuşi, nativii ar trebui să se mulţumească să joace foarte bine un singur rol.

Cei mai mulţi dintre nativii zilei de 8 septembrie au tendinţa de a vedea lumea în două culori: alb şi negru. Ei consideră că soarta este influenţată de forțele binelui sau de forțele răului. Aceşti nativi joacă deseori rolul de protectori ai familiei, statului, partidului sau bisericii ai căror membri sunt. Vor lupta împotriva oricărui inamic care va încerca să le umbrească destinul. Ironia este că, de multe ori, principalii duşmani ai acestor instituţii sunt chiar nativii înşişi.

Din acest motiv este foarte important ca ei să îşi analizeze intenţiile şi să evalueze foarte bine motivele care stau la baza acestor intenţii. Cei care îşi dau seama care este atitudinea potrivită vor da dovadă de o mare responsabilitate în tot ceea ce fac. De asemenea, aceşti nativi vor fi în permanenţă conştienţi de efectele acţiunilor lor.

De cele mai multe ori, nativii acestei zile vor fi capabili să îi influenţeze şi să îi controleze pe cei din jurul lor. Vor face acest lucru jucându-şi rolul foarte bine şi folosindu-şi în mod excepţional simţul umorului. La fel de bine însă ar putea să conducă cu o seriozitate demnă de invidiat.

Cei născuţi în această zi sunt rareori ignoraţi sau neluaţi în serios. Mulţi dintre ei sunt capabili să câştige respectul celorlalţi. Unii dintre nativii zilei de 8 septembrie sunt capabili să câştige adoraţia celorlalţi, în timp ce alţii nativi inspiră frică. Este o provocare să ai ca părinte, partener sau iubit un om născut în această zi.

Pot avea incredibil de multe pretenţii şi pot fi foarte inflexibili, chiar tiranici. În acelaşi timp, nativii zilei de 8 septembrie pot fi persoane pe care te poţi baza şi pe a căror susţinere poţi conta. În general, sunt persoane destul de contradictorii şi oricine va avea o relaţie cu ei va fi fascinat de aceştia.

Nativilor zilei de 8 septembrie le place să se afle la conducerea grupului din care fac parte, indiferent dacă este vorba de cel public sau de cel privat. Politica este domeniul care îi atrage în mod special. Chiar dacă nu vor avea o poziţie importantă din punct de vedere social, nativii vor manifesta un interes deosebit faţă de principalele probleme ale timpului lor.

În general, atitudinea acestor persoane nu este foarte tolerantă. Cei născuţi în această zi vor avea o impresie proastă despre orice formă de schimbare. De cele mai multe ori, este destul de greu pentru cei din jur să se înţeleagă cu un nativ al acestei zile. Persoanele născute pe data de 8 septembrie nu sunt uşor influenţabile şi nu depind de părerile celorlalţi. Vor continua cu fermitate drumul ales crezând, în sinea lor, că ştiu ce este mai bine pentru toată lumea.

SFATURI
Principiile tale nu sunt întotdeauna foarte uşor de acceptat. Nu mai fi atât de dur. Acordă-le celor din jurul tău puţin răgaz. Încearcă să fii tu însuţi. Evită tendinţa de a fi prea impunător şi prea dur.

PUNCTE FORTE
– Serios
– Dinamic
– Eficient

PUNCTE SLABE
– Autoritar
– Inflexibil
– Greşit orientat (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: istockphoto.com)